Eergisteren begonnen met capsules en de thee tijdens een jicht aanval. Sinds gister algehele malaise met hoofdpijn, vermoeidheid, soort griep gevoel. Vanmorgen bijna van mijn stokje gegaan. Komt dit... Toon meer

Alka thee besteld. En 1 pakje zijn alle theezakjes open, zonde want is toch flink prijzige thee

Al met al heb ik vertrouwen in de integriteit en deskundigheid van dit bedrijf. Ik heb lichte symptomen van artritis. Na 3 1/2 maand gebruik van alkalife druppels, voel ik een afname van de g... Toon meer

1. Beauty en welzijn

AlkaVitae is uw online webshop voor voedingssupplementen. Alka® is bij uitstek marktleider op het gebied van ontzurende producten. Alkavitae was voorheen Alkalife daarnaast zijn enkele producten veranderd. Bicarb-balance zijn nu Alka® Tabs. E-cal zijn nu Alka® Tabs Calcium. Alkalife Ph-druppels zijn Alka® Druppels

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

naar mijn idee goed produkt

hallo,
Ik dacht dat ik jicht had en toen kwam ik dit tegen op google en heb het gelijk besteld een paar maanden ingenomen en toen op wintersport.
Maar na twee dagen nog geen spierpijn endat terwijl ik nooit sport zij ik tegen mijn vrouw door die druppels heb ik dit jaar geen last van verzuuring en zo goed als geen spierpijn kot samen gevat naar mijn idee een goed product en een snelle levering.
groetjes,Cees

10 september 2015

Kwestie van doorzetten!

De eerste dagen gaf een heftige reactie.
Voelde me moe en uitgeput, echter na telefonisch contact met het advies ' de dosering te verminderen ' ging het beter, de moeheid verdween en na ca. een week werd ik energieker, de zuurgraad van de urine bleef 7, onverklaarbare klachten namen in ernst en hevigheid af.
De komende weken zal blijken of het herstel doorzet, zal in een volgende beoordeling hierop terugkomen!

11 augustus 2015

zeer goed

Alkalife druppels gebruik ik nu al een jaar ! Zeer goede resultaten

wilma postma

17 februari 2014

Enorme verbetering met Artrose

Eindelijk! Na 5 maanden gedisciplineerd dagelijks 3 glazen water met 4 druppels en 3 bicarb tabletjes is de artrose in mijn handen enorm verbeterd. De eerste 2 maanden kreeg ik aanvankelijk meer klachten door het ontzuren, maar daarna werd het steeds beter. Ik kan nu mijn handen weer met kracht dichtknijpen en openen. Het goede gevoel went snel, maar ik ben er echt ontzettend blij mee.

4 oktober 2012

Goed voor mijn artrose

Ik gebruik de alka life druppeltjes en de bicarbbalans tabletten tegen artrose in de handen en heup. Volgens de dokter was er niets aan te doen en zou ik misschien op termijn moeten worden geopereerd. Ik heb me daar niet bij neergelegd en ben zelf op zoek gegaan. Ik moet zeggen dat ik best sceptisch was in het begin, maar na ongeveer 3 maanden gebruik is de pijn een heel stuk minder geworden. Ik ga er lekker meer door en hoop hierdoor een operatie te voorkomen.

3 oktober 2012

Eczeem eindelijk weg

Ik ben een dame die altijd vrolijk in het leven staat. Ik ben actief en leeft gezond met op zijn tijd een glaasje witte wijn. Ondanks mijn levensstijl heb ik al erg lang last van eczeemplekken in mijn onderrug. Veel zalfjes geprobeerd waaronder ook cortisonen creme. Het heeft niet veel goeds gebracht. Via een tip van een vriendin heb ik bij de reformwinkel Alkabad basisch badzout en de alkalife druppels gekocht. Na 3 weken baden en water met druppels drinken zijn de eczeemplekken wonder boven wonder verdwenen! Mij heeft het goed geholpen, vandaar mijn ervaring op uw webpagina.

2 oktober 2012

voor mijn osteoporose

Dag coach, afgelopen vrijdag teruggekomen van mijn dokter met goed nieuws. Ik ben vorig jaar begonnen met de e-cal tabletten en de alkalife druppels voor mijn osteoporose. De fotos die vorige week zijn gemaakt lieten zien dat de botten niet verder achteruit zijn gegaan. Het was zelfs in een jaar een ietsiepietsie verbeterd. Ik zei tegen de dokter dat dit waarschijnlijk komt door de e-cal tabletten en de druppels. Hij keek me wat wazig aan maar zei toen dat ik daar mee moest doorgaan. De pijn in de botten is ook een stuk beter geworden. Ik voel me goed en hoop dat de fotos volgend jaar weer beter zijn dan deze fotos. Coach, bedankt voor de tip.

Vriendelijkegroeten

Willy Damen

30 september 2012

Enkele maanden geleden had ik hevige aanvallen van jicht

Enkele maanden geleden had ik hevige aanvallen van jicht. De behandelende geneesheer schreef me de klassieke geneesmiddelen voor. Het gevolg was dat ik na enkele dagen diarree kreeg en elke dag moest overgeven met als gevolg een gewichtsverlies van 5 kg.

De symptomen verdwenen niet en na telefonisch onderhoud met de huisdokter zei hij me doodleuk dat ik Immodium en Motilium moest innemen.De nare bijverschijnselen zouden wel verdwijnen. Mijn echtgenote zocht op het internet en vond uw site. We bestelden de druppels en de tabletten en na uw begeleiding verdwenen de jichtaanvallen na enkele weken. Raar maar waar, de eczeemplekken die ik reeds jaren op mijn lage rug had verdwenen eveneens.

Volgens de huisarts en de huidspecialist zouden deze plekken nooit meer verdwijnen; Ik ben het team van ALKALIFE enorm dankbaar én voor de hulp én de begeleiding.

Dank u nogmaals. Brack William, Brugge

29 mei 2012

van den ELshout

Ben ruim anderhalf jaar geleden begonnen met Alkalife pH druppels na lang gebruik van allopurinol maar reslutaat is fantastisch.Ben al geruime tijd medicijn vrij.Goed produkt

13 april 2012

werkt ongelooflijk goed!

mijn ervaring met de druppels in combinatie met de tabletten zijn heel verlichtend.Mijn spierbijn bij opstaan is er bijna niet meer daarom heb ik mijn zus een flesje gegeven met druppels zij is altijd heel sceptisch maar zij kan niet zonder pijn de trap oplopen met schoenen aan, de pijn is ondraaglijke voor haar. Maar na een paar weken druppels te hebben gebruikt kon zij dit wel. Ik ben blij dat ik dit met haar gedeeld heb. meerdere mensen zouden dit moeten weten.

mvg,Sheila Dijkema

2 april 2012

vriendelijke en adequate begeleiding

Mijn ervaring met de coaching zijn positief. Het bedrijf schroomt niet om je door te verwijzen naar producten van andere firma's, voor aanvulling op de behandeling.
Indien je een vraag stelt, krijg je snel en gericht uitgebreid antwoord, wat niet slechts gericht is op verkoop van hun eigen product.
Ik merk dat er tijd voor nodig is om een eindconclusie te trekken, wat het me oplevert. Tot nu toe lichte verbetering van klachten.
MvBakel

2 april 2012

Goed resultaat!!

Hoi ik ben Margo, ik ben met alkalife in januari begonnen. Al jaren heb ik klachten van jicht. Had van de artsen diclofinac gekregen wat mij heel slecht beviel, daar ben ik dan ook mee gestopt. Ik ben begonnen met 3 druppels maar aangezien mijn klachten in het begin veel erger werden, neem ik nu 5 druppels 5x per dag. in het begin werden de klachten erger, een soort explosie door mij hele lichaam. Na een stress periode kreeg ik het in mijn handen, voeten, schouders en rug. Ik merk nu na het wat langer gebruik van de druppels dat de klachten, de onstekekingen veel sneller mijn lichaam uit gaan. Op dit moment heb ik alleen nog maar in 1 voet klachten en een klein beetje in mijn hand. De ontstekingen zijn nog nooit zo snel weg gegaan. En heb er alle vertrouwen in dat op langer termijn mijn klachten onder controlle krijg. Ik heb verder niets verranderd aan mijn voeding. Eet en drink alles waar ik weer zin in heb.

Ik kan het een ieder aanbevelen.

Groeten,

Margo

1 april 2012

Ik voel me veel beter en ben van mijn jicht af.

Ik gebruik Alkalive nu meer dan een jaar en het heeft me goed geholpen om van mijn jicht af te komen en hoef daarom geen medicijnen meer te slikken. Daarnaast geeft het je veel energie en voel me fitter.
Spierpijn na een dagje werken komt niet meer voor.
Ik kan het iedereen aanbevelen.

31 maart 2012

Alkalife druppels voor de jicht - Uitstekend

SInds een jaar aan het gebruiken en ik gebruik nu geen medicijnen meer voor de jicht. Aanvallen kwamen frequenter en duurde vaak een week lang. nu nog wel eens een zeurende voet maar dan heb ik meestal onvoldoende gedronken.

Heb zelfs mijn Vader die al jaren last heeft van Jicht een flesje gegeven om te proberen en hij was zeer enthousiast merkte meteen verandering.

31 maart 2012

Betrouwbarekwaliteitsleverantsier

Ik had konstant jicht en moest pillen slikken van de dokter die niet echt
hielpen. Na het gebruik van de druppels heb ik nu na een paar maanden
veel minder last,hoewel het niet helemaal weg is.

ik heb lichte twijfel

sinds sept gebruik ik alkalife voor mijn jicht;nadat jicht nu zelfs iets frequenter terug komt,heb ik de coach gebeld.die zei dat record alfa gebruiker 9 maanden was.ik moet mijn definitieve mening dus nog even opschorten.
het goede nieuws is dat de jicht aanvallen veel minder erg zijn.Met colchicine ben ik er een 1a2 dagen vanaf!Voor alka duurde dat tot 3 weken.
Ik denk ook dat ik fitter ben.

Maria

Ik gebruik de alkalifedruppels met plezier, en vind de theorie erachter helder en logisch.

Eric

ALKA LIFE DRUPPELS

Na drie maanden voelen mijn voeten en benen veel soepeler,ik kan weer lopen zonder pijn,echter de artrose aan mijn handen blijft mij zorgen baren,is hopelijk kwestie van volhouden?

29 maart 2012

ik heb mijn leven weer terug.

mijn naam is michael een 50plusser;

de laatste 15 jaar leed ik , in progressive mate, aan jicht.
dat betekende dat ik van een pijnlijke teen mijn voet probeerde te ontzien bij het lopen, me in mindere mate gehandicapt voelde.
tot aan gezwollen voeten voor weken en pijn aanvallen die zo dramatisch waren ik eerder niet had gelooft dat er pijn was als de jichtaanvallen die mij zijn overkomen.

dat betekende dat mijn schoenen niet pasten maar ook dat ik niet kon lopen, het beperkte mij in zo'n ernstige mate in mijn sociale leven en werk. ik kon niet lopen tenzij in ernstige pijn.

en zoals ik in veel reviews heb gelezen, en de reviews waren belangrijk voor mij omdat ze invloed hadden op mijn aankoop voor alkalife, wasik wanhopig; jichtaavallen waren onvoorspelbaar en dat betekende dat ik weer voor weken of langer ernstige pijn en thuis was opgesloten,
stuitte ik op alkalife op google ergens, net als iedereen sceptisch, want kan een product pijn wegnemen als het geen pijnstiller is.
maar wat kon mij het schelen de pijn was te veel en ik kocht alkalife.

mijn leven is nooit meer het zelfde geweest na een week waren mijn gezwollen voeten weg, de pijn was weg.
wat meer zou ik moeten schrijven dat alkalife de kwaal bij zijn oorsprong aanpakt.
pijnstillers doen dit niet en maken je, denk ik, meer ziek.

ja ik geloof of zal ik zeggen wetenschappelijk geloof ik in alkalife voor het ontzuren en herstellen van de ph waarde in u/mijn lichaam.

net vriendelijke groet,
michael.