Eergisteren begonnen met capsules en de thee tijdens een jicht aanval. Sinds gister algehele malaise met hoofdpijn, vermoeidheid, soort griep gevoel. Vanmorgen bijna van mijn stokje gegaan. Komt dit... Toon meer
Alka thee besteld. En 1 pakje zijn alle theezakjes open, zonde want is toch flink prijzige thee
Al met al heb ik vertrouwen in de integriteit en deskundigheid van dit bedrijf. Ik heb lichte symptomen van artritis. Na 3 1/2 maand gebruik van alkalife druppels, voel ik een afname van de g... Toon meer
Eindelijk! Na 5 maanden gedisciplineerd dagelijks 3 glazen water met 4 druppels en 3 bicarb tabletjes is de artrose in mijn handen enorm verbeterd. De eerste 2 maanden kreeg ik aanvankelijk meer klach... Toon meer
AlkaVitae is uw online webshop voor voedingssupplementen. Alka® is bij uitstek marktleider op het gebied van ontzurende producten. Alkavitae was voorheen Alkalife daarnaast zijn enkele producten veranderd. Bicarb-balance zijn nu Alka® Tabs. E-cal zijn nu Alka® Tabs Calcium. Alkalife Ph-druppels zijn Alka® Druppels
Esp 246, 5633 AC, Eindhoven, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Na ongeveer dertig jaar reuma-achtige pijnen in heel mijn lichaam, talrijke onderzoeken, even talrijke pogingen om met allerhande medicijnen de pijnen te bestrijden zonder resultaat, besloot ik op internet te zoeken naar een mogelijke oplossing. Zo kwam ik enkele maanden geleden terecht bij de site van Alkalife. Na het lezen van de talrijke positieve ervaringen van gebruikers, besloot ik het ook te proberen. Met zeer groot succes overigens! Na ongeveer twee maanden gebruik van de druppels verdwenen die enge pijnen: de stijve en pijnlijke spieren in eigenlijk gans mijn lichaam bij het wakker worden, de gezwollen vingers, de pijnlijke stramheid na om het even welke inspanning (een namiddagje shoppen, een uurtje wandelen, waren al voldoende om de volgende dag het bed niet uit te kunnen.).
Ook al kan ik mijn arts(en) en kinesist maar moeilijk overtuigen van het effect van de druppels, ik blijf ze gebruiken! Mijn leven is erdoor veranderd.
Novermber 2011 ben ik gestart met een combi van de ph druppels en de biocarb tabletten; dit op advies van Alkalife, om mijn medicijnen tegen jicht eerst af te bouwen. Deze medicijnen hadden voor mij de zeer nare bijwerking dat ik er depri van werd. Nu gebruik ik alleen nog 5x daags 4 druppels in een glas water en het gaat super! Geen jicht klachten en van die rottige medicijnen af!
Sinds een 1/2 jaar gebruik ik de druppels en bicarb-balance tabletten.
Had erg last van een pinlijke voet/enkel sinds ik deze produkten gebruik is het erg vooruit gegaan. In het begin kreeg ik meer last, kon soms amper lopen heb doorgezet, en kan zeggen dat het werkt.
Geweldige produkten snelle levering, mensen ik ben er blij mee.
Top! Gewoon proberen.
Mijn van huis uit slanke vingers zijn in de loop der jaren dikker geworden, met name rondom de gewrichten van mijn vingers. Mijn huisarts constateerde na het maken van foto's dat dit beginnende artrose was en daar is volgens hem niets aan te doen. Ook nog nagevraagd bij een homeopatisch arts, maar die kon mij ook niet helpen. Nadat ik mijn vingers steeds slechter kon gebruiken, overdag stijf en pijnlijk en 's nachts een graadje erger, waarbij ik soms wakker werd terwijl mijn handen dood aanvoelden en/of met tintelingen in handen en soms ook voeten, ben ik gaan zoeken naar andere oplossingen. Ik heb enkele maanden pilletjes geprobeerd die beweerden hier wat aan te doen, glucosamine of zoiets, maar dat hielp niet. Daarna op internet gezocht en alkalife gevonden. Alhoewel ik er heel sceptisch tegenover stond heb ik toch maar een startersset aangeschaft en na ongeveer 2 maanden verdween de pijn. Nu na ongeveer 6 maanden heb ik de indruk dat ook de stijfheid overdag wat aan het afnemen is, want soms denk ik er helemaal niet meer aan en ik hoop vurig dat ook mijn zwellingen in de knokkels van mijn vingers tzt wat minder gaan worden, zodat ik weer normaal ringen kan dragen. Om die reden ga ik er voorlopig maar gewoon mee door. Ik kan iedereen met dezelfde klachten deze producten, ik gebruik de druppels in combinatie met de bicarb-pillen, van harte aanbevelen.
met vriendelijke groet,
Wil
Mijn dochter was een hele tijd lichamelijk overbelast en kon hoe langer hoe minder presteren, net als mensen met cvs. Zij nam toen de Alkalifeddruppels en kon uiteindelijk terug beginnen met trainen en tot op vandaag is ze terug in goede konditie!
Ik gebruik sinds drie kwart jaar deze producten en heb sinds die tijd zelden meer last van jicht. Voordat ik deze producten slikte had ik soms wekelijks last van jicht aanvallen wat met heel pijn gepaard ging.
Ben heel blij met deze pillen.ze hebben mijn leven echt een stuk aangenamer gemaakt..
met vriendelijke groetjes koos
Reeds een 5 tal weken gebruik ik Alka Life druppels en tot hiertoe heb ik nog geen Jicht opstoten gekregen. Vroeger had ik maar af en toe last hiervan , maar de laatste tijd , tot mijn groot ongenoegen nam dit in frequentie toe . Alhoewel ik weet dat de keuze van voeding hierin ook een rol van betekenis kan spelen, moet ik bekennen dat ik hierin niet drastisch een verandering heb aangebracht.Dus tot hiertoe is alles prima! Hopelijk blijven die opstoten achterwege door het verder gebruik van de druppels die ik 5x/dag in water inneem.
groetjes
Per toeval ben ik op de site terechtgekomen van AlkaLife, omdat ik veel hoofdpijn en nekklachten had ben ik ze gaan proberen.
Ik gebruik de alkalife druppels sinds November 2011.
Het duurde bij mij ong. 3 maanden voordat ik beterschap merkte, dan ben ik ook nog bicarb-balance erbij gaan gebruiken.
Het gaat nu veel beter, ik blijf ze zeker gebruiken, kom ook fitter uit bed s'morgens. Ik kan ze iedereen aanraden.
Ben zeer tevreden met de druppels. Heb meer energie en voel me fitter. Mijn gewrichten voelen ook beter. Mijn moeder is het ook gaan gebruiken en had al snel veel minder hoofdpijnklachten. Mijn man gebruikt het ook en voelt zich ook beter.
Werkt super goed bij spierverzuring, hoop hiermee terug de oude te worden -:)
Sinds mijn man de druppels gebruikt, nu zo'n 8 maanden, heeft hij geen enkele jichtaanval meer gehad. Hij drinkt 5 glazen per dag met 3 druppels. We zijn hier heel blij mee, de aanvallen die hij in het verleden had waren zeer pijnlijk. Hopelijk zullen nog meer mensen op deze manier geholpen kunnen worden, het is het proberen waard.
De druppels werken goed voor mijn pijnlijke gewrichten wat nu een stuk minder is
Een echte aanrader ook als je nergens last van hebt
Jer voelt je er ook fitter door
Ik gebruik al een poosje de AlkaLife PH druppels, samen met mijn partner. Omdat we allebei veel sporten hebben we last van een hogere chronische verzuring in de spieren, wat het herstel niet ten goede komt. Sinds het gebruik van de druppels, hebben we minder lang een vermoeid gevoel waardoor we beter kunnen presteren.
In verband met mijn reuma gebruik ik nu zo'n 1,5 maand de druppels en zo'n 3 weken de bicarb tabletten. De pH van mijn ochtendurine was erg zuur, nu zo rond de 6,5 / 7, wat gezond is volgens de informatiefolder. Ik merk wel dat als ik veel verzurende producten heb gegeten, dat de pH de volgende ochtend meteen een stuk zuurder is en dat de pijn weer erger wordt. De pijn is minder maar nog niet weg, maar aangezien ik de alkalife producten nog niet zo heel lang gebruik hoop ik dat dit nog gaat gebeuren.
Door een familielid ben ik de druppels gaan gebruiken. Ik had pijnlijke vingers, voeten en een krakende nek - en kaak. Ik gebruik de druppels nu een kleine 3 maanden en het resultaat is zeer positief. De nek en kaakklachten zijn zo goed als verdwenen en met de vingers en voeten gaat het de goede kant op. Verder ervaar ik met helderheid en snelheid van denken.
Ik gebruik nu ong. 1 jaar AlkaLife en heb geen enkele jicht aanval meer
gehad terwijl ik toch zeker 3 a 4 aanvallen per jaar had.
Ik ben zeer tevreden met mijn druppels,gebruik 5 x 3druppels per dag.
Ik beveel het iedereen aan die jicht heeft maar velen zijn bang dat het nep is,nou ik doe alles om die mensen te overtuigen.
Ik gebruik de PH druppels al geruime tijd en heb het laatste jaar geen jichtaanval gehad.
Ik ben Alkalife druppels gaan gebruiken omdat ik regelmatig last van jicht hebt in mijn grote teen. Heb het idee dat mijn jicht in ieder geval aan het verminderen is dankzij deze druppels
beste mensen,
bij deze wil ik iedereen laten weten dat ik met de alkalife druppels ongelooflijk goed geholpen ben.
dit is het eerste product waarvan ik overtuigd ben dat het helpt tegen verzuring van het lichaam, na jaren lange ontstekingen vooral in de voeten kan ik nu zeggen dat ik me super voel
spijtig dat dit 10 jaar heeft moeten duren
een super gelukkige gebruiker :)
Ik ben heel blij met de druppels van Alkalife. Ik heb nu bijna mijn 4e flesje opgebruikt en was al vrij snel van mijn gewrichtsklachten af. Ook een jichtaanval heb ik niet meer gehad. Bovendien ben ik veel energieker en actiever en voel ik me weer jong en sterk.
ik was me al langer aan het inlezen wat verzuring aangaat maar bracht dat niet in praktijk. Met de Alkalife druppels werk ik daar nu toch aan en op een makkelijke manier.
Toen ik er laatst een vraag over had werd die via de mail binnen een uur beantwoord.
Er was laatst een aantrekkelijke eindejaaractie waar ik graag op in ben gegaan. Ik ben nl. van plan deze druppels nog lang te blijven gebruiken en reken zo een hoge leeftijd te bereiken en klachtenvrij te blijven.