Eergisteren begonnen met capsules en de thee tijdens een jicht aanval. Sinds gister algehele malaise met hoofdpijn, vermoeidheid, soort griep gevoel. Vanmorgen bijna van mijn stokje gegaan. Komt dit... Toon meer
Alka thee besteld. En 1 pakje zijn alle theezakjes open, zonde want is toch flink prijzige thee
Al met al heb ik vertrouwen in de integriteit en deskundigheid van dit bedrijf. Ik heb lichte symptomen van artritis. Na 3 1/2 maand gebruik van alkalife druppels, voel ik een afname van de g... Toon meer
Eindelijk! Na 5 maanden gedisciplineerd dagelijks 3 glazen water met 4 druppels en 3 bicarb tabletjes is de artrose in mijn handen enorm verbeterd. De eerste 2 maanden kreeg ik aanvankelijk meer klach... Toon meer
AlkaVitae is uw online webshop voor voedingssupplementen. Alka® is bij uitstek marktleider op het gebied van ontzurende producten. Alkavitae was voorheen Alkalife daarnaast zijn enkele producten veranderd. Bicarb-balance zijn nu Alka® Tabs. E-cal zijn nu Alka® Tabs Calcium. Alkalife Ph-druppels zijn Alka® Druppels
Esp 246, 5633 AC, Eindhoven, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik gebruik Alka life druppels en tabletjes nu ongeveer 3 maanden, maar niet dagelijks. Ik had veel blaasjes op de achterkant van mijn tong en die zijn nu bijna weg. Ik weet alleen niet of dat door dit product komt. Verder voel ik lichamelijk eigenlijk weinig verschil.
Heb nauwelijks nog andere medicijnen nodig
Ik kan dankzij deze druppels, het water makkelijker drinken en beter verdragen. Ik heb artrose, onder andere in de vingergewrichten. Mijn gewrichten zijn behoorlijk dikker. Sinds ik de druppels gebruik, zijn deze verdikkingen minder geworden. Mijn ringen vallen inmiddels van mijn vingers af. Ik heb ringen die over de verdikkingen passen, want anders krijg ik die niet om. Maar nu zijn ze te groot en vallen ze af.
Ik vind dat mijn algehele gezondheid is verbeterd, sinds ik deze druppels gebruik.
Zeer tevreden. Sinds gebruik in feite geen last meer van jicht !
Na jarenlange jichtklachten PH druppels gaan gebruiken.
Na aanvankelijk verergering is daarna geen enkel aanval meer opgetreden.
Prima.
Ik gebruik alkalife al twee jaar. Voorheen had ik veel last van stramme spieren en kramp. Door het gebruik van alkalife zijn mijn spieren soepeler en heb ik geen last meer gehad van kramp. Verder is het ook een fijn gevoel dat door alkalife afvalstoffen uit het lichaam gaan en je de kans verkleint op het krijgen van bepaalde ziekten zoals bv kanker
Na al geopereerd te zijn aan één schouder en één knie staat of hopelijk stond ook de andere knie en schouder en op het programma om aangepakt te worden. Ondertussen volop onder behandeling van een fysiotherapeut en allerlei middelen uitgeprobeerd. Maar het ergste was mijn nek waarin ernstige artrose is geconstateerd en waar verder niets aan te doen schijnt te zijn. Nadat een paar maanden terug weer een middel geen resultaat had opgeleverd ben ik eens gaan Googelen en las ik over Alka Life. Nadat ik nog wat vragen heb gesteld aan het support team en ze mij hebben overtuigd heb ik gelijk een starterspakket besteld wat twee dagen later al in huis was. Gelijk gestart en na enkele dagen was er al resultaat en nu is het allemaal veel draaglijker. Hopelijk verbeterd er nog meer en kunnen ingrepen voorlopig worden uitgesteld. Iedereen die ik hierover spreek beveel ik het aan en ook heb ik al verschillende mensen gesproken welke het ook gebruikten en ook erg enthousiast waren.
Hallo, mijn naam in Luca en ik gebruik de alkalife druppels voor mijn candida, die moeilijk te bestrijden is. Ik gebruik de druppels nu 3 maanden en ik merk dat ik minder last heb van de candida en minder moe ben. In het begin vond ik het wel zwaar, want ik had veel last van ontgiftingsverschijnselen, moe in mijn hoofd en last van mijn maag, maar dat is nu over. Ik vind de druppels makkelijk in gebruik, ze mogen nog iets goedkoper, maar wie weet gebeurd dat nog een keertje.
Al een jaar of twee ben ik bezig mijn gezondheid optimaal te krijgen. Er waren niet veel klachten, alleen rug en nekklachten en die zijn minder geworden. De voornaamste reden dat ik de druppels van Alkalife ben gaan gebruiken is dat ik op allerlei plekken, boeken, lezingen, van mensen telkens hoorde dat verzuring niet goed voor je lijf is. Toen ik met een teststrip mijn urine testte werd de strip oranje (verzuurd). Het leek me zinnig dit aan te pakken voor het tot klachten gaat leiden, ook was ik benieuwd of ik me fitter zou gaan voelen. Nu ik de druppels gebruik wordt de teststrip blauw.
Ik voel me fit en prima, dit is een makkelijke manier om je zuur/base graad goed te houden.
Ik neem de druppels nu een aantal maanden en ik voel me er goed bij.
sinds ik alkalife gebruik, nu al meer dan 1 jaar, heb ik misschien nog 2 maal een lichte jichtaanval gehad. Daarvoor had ik elke 2 weken een fikse aanval. Het is het enige wat ik veranderd heb; durf zelfs af en toe weer een glas rode wijn te pakken.
ben dus zeer tevreden.
Ik heb bijna 6 maanden de alkalife druppels geslikt ivm met jicht maar ben er mee gestopt.
Al die tijd bijna onafgebroken pijn in de gewrichten gehad en heb helemaal geen positieve werking ervaren
Sinds jaren heb ik last gehad van jicht en diabetes, vooral de jicht was ontzettend pijnlijk. Maar sinds ik alkalife gebruik, en dat zal ik beslist blijven doen, heb ik geen jichtaanval meer gehad. Ook mijn bloedwaardes worden door de praktijkondersteuning (huisarts) geroemd als zijnde "die van een jonge kerel".
groetjes,
ronald.
Inmiddels gebruik ik de Alkalife druppels al bijna 2 jaar. Ik kreeg 2 jaar geleden voor het eerst jicht, ik slik de nodige medicijnen en heb al jaren maar 50% niercapaciteit. De specialist wilde ook hiervoor weer medicijnen geven. Ik heb op internet naar een gezondere oplossing gezocht i.p.v. weer een medicijn erbij. Ik heb vrijwel direct de Alkalife druppels besteld en ben dat gaan gebruiken. De eerste twee weken wel wat bijwerkingen gehad voornamelijk acné, net of ik aan het ontgiften was. Nadat de ontsteking weg was heb ik nog lang een licht pijnlijk gevoel bij mijn grote teen gehad. Na een half jaar was dat gevoel weg en had ik het gevoel dat echt al het urinezuur opgelost was. Totaal geen jicht meer gehad. Door omstandigheden vorig jaar zomer gestopt met Alkalife ... en binnen 3 weken weer jicht. Toen aan de medicijnen, maar binnen twee weken weer een aanval van jicht.
Snel weer begonnen met de Alkalife druppels en sindsdien geen jicht of pijn bij mijn tenen meer gehad. Het is een super product. Het kan prima met mijn andere medicijnen en geen bijwerkingen. Ook een voordeel is dat je meer water per dag drinkt. Dat in de korte periode dat ik gestopt was met de druppels direct een jichtaanval kreeg is voor mij het bewijs dat de Alkalife druppels echt goed werken!!!
ik had zeer vervelende toename van rug klachten. ik kreeg van iemand een flesje druppels. ik dacht baat het niet schaad het niet. de volgende dag werd de pijn al een stuk minder toen ben ik op internet eens gaan kijken wat ik gekregen en in genomen had ALKALIFE!!!!! echt een geweldig duur present maar het helpt echt. wel de eerste week wat last van maagpijn maar dat is gelukkig weg.
nu een paar maanden later vergeet ik weleens de 15 druppels per dag en dat ga je echt merken.
zelf neem ik 2x een flesje water van 500cc met daarin steeds 7 druppels dit is voor mij makkelijk om mee te nemen dan hoef je niet zo te tellen met welk glas je bezig bent.
al meerdere mensen blij gemaakt en steeds met zeer goed resultaat.
ik wil het nooit meer missen
groet elbi
Ik gebruik het in de hoop de jicht te bestrijden.Na wekenlange aanloopproblemen waarbij jicht frequenter optrad, lijkt het nu de goede kant op te gaan. Ondanks de verzekering van de Alkalife support dat bij het oplossen van afzettingen in de gewrichten door het verhogen van de pH van het lichaamsvocht, de afbraakproducten niet tot nieuwe jichtaanvallen kunnen leiden, vermoed ik toch dat ik het gebruik van het basisch water geleidelijker had moeten beginnen.
Ik gebruik de druppels omdat ik jicht aanvallen heb of liever gezegd had. Soms voel ik het branden in de enkel of teen. vaak een teken dat ik vergeten ben de druppels te nemen!. Het is dan mijn ervaring dat het wel degelijk werkt!
Alle bestellingen die ik heb gedaan waren allemaal de volgende dag geleverd. Het product zelf werkt uitstekend en je gaat er heel lang mee. Ik merk echt een gigantisch verschil als ik gewoon kraanwater of mineraalwater drink met of zonder Alkalife.
Na 14 maanden AlkaLife druppels en Bicarb-tabletten voel ik me beter dan ooit.
Geen enkele jichtaanval meer gehad. Een paar weken geleden een bloedafname laten uitvoeren.
10 jaar lang waren de bloedwaarden flink verstoord. Groot was mijn verbazing toen ik de resultaten kreeg.
Voor het eerst in 10 jaar waren alle bloedwaarden normaal! Na 10 jaar niet meer gefietst te hebben, heb ik voor het eerst 20 km gefietst.
Lijkt weinig, maar voor mij een enorme overwinning.
Moet het nog gezegd dat ik AlkaLife promoot in België?
Aan iedereen die nog twijfelt : begin vandaag nog; het loont de moeite!