beloofde leverdatum ruim overschreden…
beloofde leverdatum ruim overschreden maar nog niets ontvangen. Ze zijn ook niet bereikbaar (telefonisch of per email).
OPLICHTERS !!
All4You Fashion ist der Onlinestore in Sachen Mode und Beauty.
OPLICHTERS !!
NIET KOPEN hier!!! Levering pas na 6 weken, product is waardeloos, jas voor €57 flut product en kan niet retourneren. Vanwege COVID en hygiene.
AFZETTERS Nog nog nooit van gehoord dat ivm covid je een artikel niet kan retourneren
VIEZE VUILE OPLICHTERS EEN VEST VAN 5 EU OP DE DAPPERMARKT
EN 50E BIJ JULLIE NEP SPUL , GELD FOETSIE HOOP STRESS WAT DOEN JULLIE MENSEN AAN DIE BIJ JULLIE BESTELLEN
Vest besteld, komt niet overeen met foto, slechte kwaliteit. Ook veel te groot. Retourneren kan niet door Corona zeggen ze. Onbetrouwbare website, heb testaankoop ingeschakeld, hopelijk levert dat iets op
Misdadig! Kocht een vest die er op de site mooi uitzag en wat ik toegestuurd kreeg was een vest in totaal andere tinten; felle kleuren en de kwaliteit was beneden alle peil! Een vod! Na mail - verkeer bleek dat er geen retourzendingen aanvaarden werden owv corona; alsof corona maar sinds gisteren bestaat! Nochtans staat tot op heden hun hun site vol met vermeldingen over probleemloos terugsturen, garantie voor retourzendingen enz. Dat zoiets bestaat is pure misdaad!!
Begin januari een vest besteld dat bij ontvangst niet het vest blijkt te zijn dat ik besteld heb. Het vest mag/kan niet geretourneerd worden ivm de COVOD-19 maatregelen in China. Geld terug is derhalve geen optie. Heel slecht!!!!
Eens met alle slechte reviews.
2 september iets besteld, nooit geleverd en geen geld terug. Laatste smoes is dat ik met Ideal contact moet opnemen omdat het geld is teruggestort. Wat een k.bedrijf!
Pure oplichting. 2 september iets besteld en betaald bij vd linden damesmode. Het e mail verkeer loopt vis all 4 you. Deze hebben steeds weer een andere k.. smoes
Wat een waardeloos bedrijf.
Spullen komen uit China. Slechte kwaliteit!
Als je het wil terug sturen moet je een bedrag van klein 30 euro betalen om het in China te krijgen. Doe je dat niet maar kies je voor een goedkopere retournering dan kunnen ze het helaas “niet meer vinden”.
Weg product, weg geld.
NOOIT HIER IETS KOPEN!
Wat een VERSCHRIKKELIJK SLECHT bedrijf! Je krijgt een te klein vodje opgestuurd die je vervolgens ZELF voor een belachelijk hoge prijs terug moet sturen naar China!
Koop alsjeblieft niks hier of bij van der Linden damesmode!!!
OPLICHTING!!! Je krijgt een waardelois vod, in niets lijkend op de foto. Van der Linden damesmode in NL, onder andere naam in Duitsland...all4youfashion in meerdere landen actief. WEES DUS GEWAARSCHUWD