Tussen al het negatieve, wat positiviteit. We kwamen 1 handvatje tekort voor onze kledingkasten, en kwamen hier terecht aangezien er geen verzendingskosten aan te pas kwamen. Bij andere sites kost... Toon meer
4 weken geleden een bestelling gedaan, eenmalig een bevestiging gehad en daarna niets meer gehoord. Levertijd zou 3 werkdagen zijn. Na herhaalde pogingen tot contact helaas geen reactie. 150 euro beta... Toon meer
Zelfde ervaring als andere review. Het zou verzonden zijn in mei, maar ik heb het nooit ontvangen. Nu heeft DHL express hier ook een fout in gemaakt, want zij hebben het ergens anders geleverd en ze... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Waardeloze klantenservice + 4 weken levertijd zonder resultaat.
Op maandag 10 mei greepjes besteld met standaard verzending (3-5 werkdagen). 7 werkdagen later nog steeds niets ontvangen en een mail gestuurd. 24 uur later als reactie; ze zouden elk moment arriveren. 10 werkdagen later nog steeds niets ontvangen, weer gemaild, reactie; ik moet 4 weken wachten totdat ze iets doen of überhaupt de order terug betalen, en verder moest ik de order maar nogmaals plaatsen (en betalen) met verzendkosten met tracking a 10 euro. Kortom; niet eerlijk op de website wat betreft levertijd + waardeloze klantenservice!!!!
En om het verhaal compleet te maken wordt in de laatste mail gezegd dat het bedrijf er er niets aan kan doen, het is nou eenmaal zo en WENST ZE MIJ MEER GEDULD IN DE TOEKOMST!!!!! (als ik na 10 werkdagen nog steeds wacht op een passende oplossing heb ik naar mijn mening genoeg geduld getoond). Zo ga je simpelweg niet met klanten en een probleem om.
Aanvulling
Misschien komt het door mijn review van zondag, maar dat laat ik in het midden. Ik kreeg maandag een mailtje met excuses en dat de handgrepen, maandag verstuurd zouden worden.
Ik heb ze vandaag ontvangen.
Dus probleem is naar tevredenheid opgelost.
Prachtige greepjes ontvangen
Prachtige greepjes ontvangen. Het is inderdaad een Zweeds bedrijf met een Nederlandse site. In Zweden zit het bedrijf gevestigd en versturen vanuit daar naar NL lijkt het. 1 keer proef besteld en daarna een grotere bestelling geplaatst. Beide netjes aangekomen
In februari een aantal handgrepen…
In februari een aantal handgrepen besteld. Kreeg gelijk een bevestiging in het Zweeds met een levertermijn van ongeveer 6 dagen. Tot op heden nog niks ontvangen. Heb 2x een mail gestuurd en de enige reactie die kreeg was dat ze binnen 24 uur zouden antwoorden. Deze site is volgens mij nep.