Pas på inden du køber. Support er engelsktalende og henviser bare til en generisk email-support adresse som de aldrig svarer på. Dårligt oplevelse og support. Bliver sendt fra udlandet med lang leveri... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Min vare kom fra Tyskland, hvilket bør bero på kvalitet og punktlighed. Præcis sådan var det. Omhyggeligt emballeret og hurtig levering. En glæde at få et så lækkert produkt.
Ok ramme til ok pris. Mye gjenskinn i "glasset", men det er det jo i slike billige (plast)"glass" Selve trerammen er veldig tynn og lett, men ser ok ut når den henger på veggen. Sending tok vel ov... Toon meer
Beställde 4 ramar utav vilka 3 kom i gott skick. Mycket god respons från kundservice under leveransen. Fina ramar, barockstil. 1 utav ramarna var inte funktionsduglig, produktionsfel, så jag s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos os finder du billige billedrammer i et utroligt stort udvalg. Med over 800.000 artikler fra mange kendte producenter har vi nu det største udvalg på det tyske internet.
Contactgegevens
Duitsland
- allerammer.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fremragende virksomhed
Fremragende virksomhed, der gav mig sublim betjening. Varene kom hurtigt frem, og var forsvarligt pakket ind; specielt når man tænker på at det var glas rammer! Jeg kan ikke nikke genkendene til andres frustrationer med allerammer.dk.
Jeg var i kontakt med deres kundeservice, da jeg ville vide hvornår pakken kunne forventes leveret, og der fik jeg hurtigt svar i en engelsksproget hjælpechat på deres hjemmeside.
Super hjælpsom servicemedarbejder i Artvera
Super hjælpsom servicemedarbejder.
Bestilte rammer hos et dansk firma . Fik til min undren ordretilkendegivelse fra et tysk firma ,Artvera. Men når det er sagt var der en super god service fra det tyske firma . Jeg havde tvivl ang. En af de rammer jeg bestilte, de svarede hurtigt tilbage,spurgte ind til hvilken type ramme jeg skulle, kom med alternative forslag og endte med ikke alene at komme med et brugbart forslag men ydermere sælge mig den valgte ramme til den første rammes pris .så tak til hr.simon Barclan fra Artvera for tålmodigheden under vores lange mail korrespondance og den gode service .mvh Lene Rosenby
Fin vare
Skulle have en ramme med specielle mål og havde et spørgsmål i den forbindelse. Fik hurtigt svar. Og leverancen var perfekt.
Lang levering
Fine priser, men man skal bevæbne sig med tålmodighed, da jeg måtte vente næsten 3 uger før pakken ankom. Da jeg efter 10 dage skrev til dem og spurgte hvor pakken blev af, fik jeg (på tysk) et tracking nr jeg så kunne sidde og følge pakken med. Da den endelig ankom fik jeg ikke nogen øvrige bedskeder om det (sms/mail).
Det hele virker lidt amatøragtigt, men pakken ankom og rammerne var forsvarligt pakket ind og svarede til beskrivelsen.
Ok tilfreds.
Rigtig fine produkter, og ok leveringstid. Modtog kort efter bestilling en mail om at et af de bestilte produkter ikke var på lager alligevel, så jeg kunne vælge at ændre min ordre eller afbestille den. Mailen var på tysk, selvom alt på hjemmesiden foregår på dansk. Modtog pakken med min bestilling ca. en uge efter henvendelsen.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.