Een op maat gemaakte fotolijst kwam vanuit Duitsland helaas gebroken bij mij aan. Een kort telefoontje en mailtje met mijn gegevens waren genoeg om binnen no time een nieuw exemplaar te ontvangen.... Toon meer

1. Fotolijstenwinkel

Reuze assortiment aan goedkoop lijsten, passe-partouts en fotolijsten van vele fabrikanten uit aluminium, hout en kunststof.

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Prima afhandeling

We hadden een grote wissellijst van 110x70cm besteld. Bij levering bleek de lijst beschadigd, duidelijk door de verzending. We hebben dit gemeld en kregen direct een vriendelijke mail met de nodige excuses en dat men meteen een nieuwe lijst zou opsturen. Dit is inderdaad gebeurd en de nieuwe lijst werd ditmaal correct afgeleverd. Prima service en correcte afhaneling.

22 december 2025

Totale geldverspilling

Als je een passepartout lijst bestelt, komt er geen lijst bij, die moet je blijkbaar los bijbestellen. Je krijgt twee lelijke uitgesneden vierkantjes, met hoekjes die in no time beschadigd zijn (bij aankomst was de eerste hoek al beschadigd), ze zijn slap en hebben een rare witte binnenrand en sja, aangezien het geen lijst is kun je er echt helemaal niks mee. De kleur komt evenmin overeen met de foto op de site en ik heb ernstige twijfels of de maat überhaupt wel klopt, want 1 is te groot en ik heb bij bestelling 3x nagemeten. Ofwel, compleet nutteloos, ik ga wel naar een echte lijstenmaker die begrijpt dat als je een lijst bestelt, dat het wel handig is dat je meer krijgt dan een slap en lelijk frametje. Eens maar nooit weer

23 juni 2025

product niet als omschreven

De levering liet langer dan gebruikelijk op zich wachten. Vervolgens krijg ik een lijst aangeleverd in random gelakt donker bruin. Ik had een lijst van notenhout materiaal besteld en daar was de prijs ook naar. Het was geen notenhout en ook de kleur kwam niet overeen. Klantenservice is niet bereid verantwoordelijkheid te nemen, waardeloos!

10 maart 2025

Rechttoe rechtaan bestelling en levering

Na mindere recensies te lezen, even getwijfeld, maar alsnog besteld (prijs en type waren moeilijk elders te vinden). Uiteindelijk zeer tevreden met bestelling! Rechttoe rechtaan; enkele Duitse woorden en iets langere wachttijd nemen we er graag bij.

13 februari 2024

Goed product, lange levertijd, slechte communicatie

Ik heb een vrij dure lijst met ontspiegeld glas van Nielsen besteld. Een goede aanbieding met een gunstige prijs. De lijst zou binnen 8 werkdagen worden bezorgd. Het duurde echter 20 werkdagen. In die tussentijd werd niet of nauwelijks gecommuniceerd. Na drie dagen kreeg ik een mailtje dat de bestelling naar de productieafdeling was verstuurd.De bestelling bleef in mijn account onveranderd staan op: in winkelwagen. Blijkbaar wordt zo'n lijst bij de fabrikant besteld, want de lijst werd verstuurd door Nielsen. Tip aan alleslijsten is communiceer beter met uw klanten. Geef aan dat u afhankelijk bent van uw leveranciers. En spiegel uw klanten geen termijnen voor die u niet kunt waarmaken.

30 maart 2023

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen. Snel verstuurd en binnen een paar dagen stond een koerier voor de deur.
De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Ik was verbaasd van de preis en baalde over de kwaliteit, maar het was gewoon goed.

26 oktober 2022

Niets op aan te merken

De lijsten die ik bij deze website heb besteld werden op tijd geleverd, waren in goede staat en voldeden helemaal aan mijn verwachting.

16 augustus 2021

Je geld kwijt!

Bestel hier niet! Ze hebben een klein deel van mijn bestelling geleverd en ik wacht nu al 3 maanden op de rest! Het is geen Nederlandse winkel, e-mails komen in het Duits terug en geven keer op keer geen antwoorden op jouw vragen over de bestelling. Geven geen reactie op het terug nemen van de gehele bestelling. Ze sturen steeds een mailtje dat het later wordt. Ik ben 65 euro lichter en voel mij opgelicht!

3 juli 2021

Na mijn bestelling kwam ik zulke…

Na mijn bestelling kwam ik zulke slechte recensies over dit bedrijf dat ik even bang was dat ik mijn geld kwijt was.
De door mij bestelde lijst is echter vandaag, na ongeveer een week, in perfecte staat gearriveerd! Zorgvuldig verpakt en in prima staat! Ik ben zeer tevreden!!!

24 maart 2021

Ik heb er heel vaak besteld en het…

Ik heb er heel vaak besteld en het heeft altijd goed gewerkt. Zowel de levering als de kwaliteit van de goederen zijn altijd zeer goed. Ook bij kleinere problemen werd ik altijd snel en oplossingsgericht geholpen.

28 september 2020

Lijsten besteld

2 lijsten besteld. Eenmaal aangekomen was er bij een lijst de glasplaat kapot. Contact opgenomen met de klantenservice. En een paar dagen later kreeg ik een nieuwe glasplaat binnen. Super service!
Lijsten zijn van goede kwaliteit voor een mooie prijs.

1 mei 2020

Bezorgen duurt (te) lang

Twee mooie lijsten besteld, maar moest drie weken en evenzo veel mailtjes wachten voordat ze bezorgd werden. Wel de goedkoopste aanbieder. Lijsten inmiddels onbeschadigd ontvangen. Helaas wel eentje in de verkeerde kleur...

22 oktober 2019

Zonder problemen een nieuwe lijst

Echte, Duitse klantvriendelijkheid ! Zeer fijne ervaring.

11 oktober 2019
Reviews in alle talen tonen. (22 reviews)