Allroundklimaatservice Reviews 26

2,2

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Vorig jaar bleek de cv ketel al eerder dan gedacht aan vervanging toe te zijn. Dure ketel toen gekocht met de belofte dat de eerste 2 onderhoudsbeurten gratis zouden zijn. Deze week was het onderhoud ingepland, maar de monteur is niet komen opdagen. Ook is het bedrijf opeens niet meer bereikbaar: het lijkt wel van de aardbodem verdwenen. Ik las ook reviews dat de aansluiting niet goed is gedaan door dit bedrijf. Wij gaan dit nu door een andere partij laten checken omdat wij ons nu ook zorgen maken. Ik zal ook die ervaring delen.

22 december 2025

Slecht bereikbaar, komen afspraken niet na

Helaas een negatieve ervaring met Allround Klimaatservice. Ik heb contact opgenomen vanwege een hard geluid bij de binnenunit van mijn airco tijdens stormachtig weer. Aanvankelijk werd er opgenomen, maar er werd gezegd dat ik het verkeerde nummer had, terwijl dit nummer gewoon op hun eigen website staat vermeld.

Daarna kwam ik steeds direct op de voicemail terecht, en tot op heden is er geen enkele reactie meer gekomen. Er werd beloofd dat ik zou worden teruggebeld, maar dat is nooit gebeurd. Ook e-mails of andere vormen van contact blijven onbeantwoord.

Ik vind het erg jammer dat een probleem niet serieus wordt genomen en dat de communicatie zo slecht is. Dit is geen service waar je op kunt bouwen als je een storing of klacht hebt. Hopelijk verbetert dit in de toekomst.

ik zie dat er nog veel meer mensen zijn met slechte ervaringen,misschien dat het een idee is om alberto stegeman in te schakelen.

af en toe schrijven ze waarschijnlijk zelf een goede korte review waar ze dan zelf op antwoorden.
GA NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT met dit bedrijf in zee,ze moeten mij nu inmiddels een jaar verder nog steeds terug bellen.
het noodnummer is zelf nog niet eens bereikbaar,intrekken dat kvk nummer zou ik zeggen.

16 september 2025

Oplichters

Onze ervaring met dit bedrijf is ronduit slecht. Hieronder de feiten:

Geen garantie en geen factuur ontvangen, ondanks herhaald verzoek.

Er is ons een nieuwe ketel verkocht, maar uit controle door een erkend installateur blijkt dat het geen nieuwe ketel betreft.

Daarnaast is de installatie zeer gebrekkig uitgevoerd:

de ketel was niet aangesloten op de thermostaat,

de printplaat is defect en moet vervangen worden,

het rookgaskanaal is niet met beugels vastgezet,

de ketel moest volledig worden gereinigd en gecontroleerd.

Communicatie is onmogelijk: telefoons worden niet opgenomen en WhatsApp-berichten blijven onbeantwoord.

Conclusie: ons is een nieuwe ketel verkocht, maar een gebruikte/defecte ketel geleverd zonder garantie, zonder factuur en zonder service. Dit bedrijf is onbetrouwbaar en absoluut af te raden.

17 juli 2025

Slechte Service & Communicatie

Waar het eerste contact vlot & snel was, worden afspraken hierna niet nagekomen. Op de dag dat de ketel zou worden vervangen kwam niemand (na aanbetaling). Bij bellen 'oh sorry we komen 2 dagen later'. Na installatie, lekkage. Hier werd niets mee gedaan (hebben 10 jaar Garantie???). Slecht!!

8 augustus 2025

Erg slecht

Erg slecht. Onderhoud van de cv laten verrichten. Ze hebben de pomp vervangen, die was blijkbaar stuk. Ze zijn 30 minuten bezig geweest en rekenen een uurtarief van 460 euro. Ze hebben ook de pomp meegenomen dus kan niet zien of ze daadwerkelijk iets gedaan hebben. Via mail en telefoon contact proberen te maken om een verklaring te vragen voor de bizar hoge uurprijs. Geen reactie. Advies om niet hiermee in zee te gaan.

28 juni 2025

Heb een Nieuwe quooker laten…

Heb een Nieuwe quooker laten installeren moest een voorschot betalen zijn gekomen maar mijnheer kreeg de Quooker niet aan de praat. Ging weg om een nieuwe stekker te halen🤔belde later dat hij nog het resterende geld wilde hebben. Heb nog weer een gedeelte betaald dus hij had driekwart van het geld binnen maar heb hem niet meer gezien of gehoord op mijn mails reageert hij niet meer. Misschien moest hij voor die nieuwe stekker naar timboektoe???

1 juli 2025

net (loodgieters) werk maar vraag vooraf goed naar de prijzen/opbouw factuur

Via Allround klimaatservice loodgietersdienst aangevraagd. (Jansen). In 1e instantie net werk geleverd onder de gootsteen, kleine lek waar ze voor terugkwamen (binnen een half uur na einde reparatie). Helaas bleek er nog een lek, waar ze nooit meer voor teruggekomen zijn.
Wel een rekening sturen met een hele dure garantie, waar van te voren geen bedrag voor genoemd wordt. Als je dan garantie nodig hebt, geen enkele reactie. Niet via de app en niet via de mail.
Uiteindelijk door een loodgieter gerepareerd die garantie als service heeft en niet als verkooppunt. Op mijn verzoek de garantie te crediteren, aangezien ze die niet geleverd hebben, nooit meer een reactie gehad. Heel jammer en een wijze les voor mij, voel me toch wel een beetje bedonderd.

16 mei 2025

monteur laten komen voor onderhoud

monteur laten komen voor onderhoud. na een blik op de warmtewisselaar kon hij de ketel niet goedkeuren, een offerte voor een nieuwe ketel a 2700 euro gekregen. later bleek dat er helemaal niets mis was met de wisselaar, werd keurig schoongemaakt en de ketel was nog top in orde. wat ben ik blij dat ik niet in zee ben gegaan met allroundklimaatservice. dit bedrijf moet zich schamen ,mensen zo bedonderen.

25 april 2025

Zonde van je tijd

Via de website een aanvraag gedaan voor het onderhoud van de cv-ketel. Hierna keurig gebeld voor het inplannen van de afspraak. Wel zo handig omdat ik dan vrij moet regelen via werk.

- Eerste afspraak: uur van tevoren hebben ze gebeld dat afspraak niet door kan gaan omdat de monteur ziek is. Kan gebeuren uiteraard.
- Tweede afspraak: Niemand komt opdagen, bij nabellen zou de monteur zojuist zijn knie gebroken hebben.
- Derde afspraak: Weer niemand en wederom geen bericht.
Overgeschakeld naar een andere monteurservice, dit was zonde van de tijd..

18 april 2025

Onbetrouwbare cowboys

Pas op, dit zijn onbetrouwbare cowboys. Een paar jongens die snel en slordig een cvketel installeren, en vervolgens bij problemen je laten barsten. Bij ons is in sept 2024 een Remeha ketel geïnstalleerd. Helaas bleek later dat ze daarbij door het plafond waren gezakt, niks van gezegd en later gewoon glashard in alle toonaarden ontkend. Overigens echt heel veel pogingen moeten doen om ze te bereiken, nemen standaard de telefoon niet op en reageren niet op berichten. Toen na een half jaar de cv ketel begon te haperen en steeds in storing ging opnieuw contact proberen op te nemen, hetgeen weer zeer moeizaam ging. Daarbij kwam de boodschap, is een fabrieksfout, bel Remeha maar (zonder dat ze ooit zijn komen kijken). Remeha gebeld, nee hoor dit moet echt opgelost door de installateur. Weer letterlijk 40x gebeld maar Allround klimaatservice neemt sindsdien nooit meer op (ben ik geblokkeerd?). En wij zaten in de kou. Uiteindelijk eieren voor ons geld gekozen en een professionele installateur laten komen. Die kende deze jongens en had al veel van dit soort verhalen gehoord over all round klimaatservice. CV was overigens ook niet goed gemonteerd. Ik wil niks meer met ze te maken hebben, maar waarschuw graag anderen. Doe er geen zaken mee. Je hebt geen garantie namelijk.

28 maart 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Wat jammer om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze ketel/dienst. Wij hebben inderdaad niet opgenomen meer omdat u een monteur gaat beschuldigen dat hij door het plafond heen gezakt is wat helemaal niet gebeurd is. Als u een ketel laat vervangen van 5 maanden oud wat u aan de telefoon zegt zou ik maar even naar je zelf kijken want dat zou een professioneel bedrijf nooit aanraden dan zou die hem anders installeren maar niet de hele cv ketel vervangen. En laat de monteur ons maar bellen die zegt dat een ketel van 5 maanden vervangen moet worden!

Monteurs kwamen langs om een storing te…

Monteurs kwamen langs om een storing te verhelpen aan mijn Cv ketel. Vooraf duidelijke communicatie en met een mooie oplossing gekomen. Zeker een aanrader

13 april 2025

Bedankt voor de review!

Geweldig

Eerst had ik 4 andere bedrijven gebeld om mij met spoed uit de brand te helpen maar nee.. tot ik allroundklimaatservice aan de lijn had, ze waren er binnen een halfuurtje echt goed geholpen bedankt !

14 april 2025

Antwoord van Allroundklimaatservice

Leuk om zulke reviews te lezen!

SNELLE VERKOOP-NIET BESTAANDE GARANTIE- GEEN SERVICE/REPARATIE

Dit bedrijf kon snel onze lekkende airco maken. Ze waren er nog dezelfde week. Ter plekke werd de airco afgekeurd als te oud. Wij bestelden in goed geloof 2 nieuwe units die ook als bijverwarming in de winter konden dienen. We kregen zelfs 5 jaar WASCO garantie. Daarna begon de ellende.....

- de oude airco werd niet afgevoerd
-lekkende nieuwe unit. Het water stoomde over de muur naar beneden, een nieuwe condenspomp die we wel betaald hadden bleek niet eens geinstalleerd.
-de beloofde afstandbediening die bij een unit afwezig was werd ondanks de belofte hiertoe nooit meer geleverd.
- na herhaaldelijke verzoeken via whatsapp, telefoon en email om de zaak te komen afhandelen werd het contact verbroken. We werden geblokkeerd.
- Uiteindelijk rechtsbijstand verzekering ingeschakeld en deze heeft de ingebreke stelling van dit bedrijf verder afgehandeld.
- omdat het om een relatief laag bedrag ging van enkele honderden euro's heeft onze verzekering dit uitgekeerd. Het bedrijf Allroundklimaatservice.nl had onze juriste telefonisch te vestaan gegeven dat ze dit toch niet gingen betalen.

De werkwijze van allroundklimaatservice.nl is inmiddels helder:
Jonge knapen in opleiding tot monteur worden ingezet. Er wordt ingezet op het VERKOPEN van nieuwe units. Reparatie of service blijkt niet tot de mogelijkheden te horen. Een beroep op de 5 jarige WASCO GARANTIE hoef je niet te doen. Die bestaat helemaal niet. WASCO is de groothandel en Opleidingsbedrijf waar deze knapen waarschijnlijk hun "papiertje" haalden" en spullen inkochten.

Bij klachten of vragen wordt gezegd dat je wordt teruggebeld omdat de monteur op dat moment bezig is of dat men een werkoverleg heeft. Dat gebeurd dus nooit. Bij herhaaldelijke verzoeken tot service wordt dreigende taal geuit : "als je zo doorgaat met zeuren, komen we helemaal niet meer....".
Uiteindelijk wordt je op alle contactkanalen geblokkeerd.

26 september 2024

Antwoord van Allroundklimaatservice

Wat vervelend dat u geen goede ervaring met ons gehad heb. Ik heb hier ook nog nooit van gehoord en ik zit altijd achter de computer en neem de telefoon op…. Mocht het wel zo zijn zal ik de monteurs (KNAPEN) hier op aanspreken!

Met vriendelijke groet
Allroundklimaatservice

OPLICHTERS

Afgelopen november 6-11-2024 door deze heren een CV ketel laten plaatsen! Heb 7 jaar garantie en heb nu al de afgelopen 4 weken geen warm water, ketel gaat in een storing! Ze nemen nooit de telefoon op en als ze dat wel doen, geven ze aan zo terug te bellen. Wat niet gebeurt. Had ze vorige week eindelijk aan de telefoon, zouden vanochtend langskomen. Komen ze WEEER NIET OPDAGEN. Bel ik ze, op het centrale nummer en 5 mobile nummers, wordt er weer niet opgenomen! Ik waarschuw iedereen deze mannen zijn oplichters!!!

Om terug te komen op jullie reactie… jullie geven aan mij dezelfde dag uit de brand te hebben geholpen, ik zit al 4 weken zonder warm water en geen verwarming. Dus dat klopt niet, jullie laten mij juist in de kou zitten! Stedin is al wel langs geweest ( zij komen in ieder geval wel langs ) en ook is er een andere monteur langs geweest! Het is echt de ketel! Echt slecht dat jullie hier wel reageren voor jullie imago, terwijl jullie geen telefoon op kunnen nemen! Ik zal juridische stappen nemen!!

7 april 2025

Goededag,

Wat vervelend dat u een slechte ervaring met ons gehad heb knap dat u zich voelt opgelicht als er een nieuwe ketel bij u geplaatst is weet niet wat u bedoeld met oplichting? Wij hebben al vaak aangegeven dat u Stedin moet bellen en dat er niks mis met de ketel is jammer dat u zo een review schrijft terwel de monteurs u dezelfde dag uit de kou geholpen hebben!

Oplichters

Bij een van mijn buren zijn ze langs geweest. Ze zijn opgelicht door dit bedrijf. Er hangt een ketel van 3 jaar oud, moest alleen water worden bijgevuld. Hebben ze een heel verhaal opgehangen van explosie en brand gevaar. Die mensen zijn 90 jaar dus die kan je alles wijs maken omdat ze er geen verstand van hebben. Hebben ze geprobeerd om ze een nieuwe ketel aan te laten schaffen en een factuur gestuurd. Nu is er gevraagd om een factuur te sturen van de voorrijd kosten en is er geen mens meer thuis. Een tip, ga niet met dit bedrijf in zee.

30 maart 2025

Goededag,

Ik denk dat u een ander bedrijf voor zich heeft dat gebeurd best vaak. Mocht dat niet zo zijn weet ik niet of u weet wat oplichting is als er niks is afgerekend graag naar ons bellen!

Vanochtend had ik geen warm water ik…

Vanochtend had ik geen warm water ik ging naar de ketel toe en stond in storing online kwam ik Allroundklimaatservice tegen die stonden binnen 2 uur op de stoep ketel kon niet gerepareerd worden dus er moest een nieuwe in helaas… gelukkig konden de monteurs het gelijk doen was wel iets duurder maar koud douchen is ook niks nu doet alles het weer bedankt Allroundklimaatservice top service!

12 februari 2025

Antwoord van Allroundklimaatservice

Dit zien we graag mooi dat u een goeie ervaring met ons gehad heb!

Gister Allroundklimaatservice gebeld…

Gister Allroundklimaatservice gebeld volgende dag stonden ze al bij me op de stoep ik had storing 4 aan me Intergas ketel de monteurs konden het gelijk oplossen en ik zit er weer heerlijk warm bij vriendelijke monteurs zeker een aanrader !

13 februari 2025

Antwoord van Allroundklimaatservice

Leuk om te lezen dat u een goeie ervaring gehad heb!

Ik ben zeer tevreden met het geleverde…

Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk (recent een ketel vervangen), nu geholpen bij een storing. De professionaliteit van het team is indrukwekkend. Het zijn nette jongens die duidelijk verstand hebben van wat ze doen. Ze geven ook advies wanneer nodig, vind ik persoonlijk prettig en waardevol.
Ik zou hen zeker aanbevelen.

7 februari 2025

Goedendag,

Bedankt voor u review en super om te horen!

Allroundklimaatservice