Efter sista inlägget tog min ”utsedda” jurist kontakt. Efter viss mail konversation, meddelade han, något jag visste Innan jag tog kontakt med ”med detta företag som har hjälpt kunder ur tråkiga abonn... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi hade problem kring huruvida det fanns ett abonnemang eller inte. Men nu är problemet löst. Slutligen upplevde jag att Alltomjurik visade en ärlig vilja att lösa problemet. Jag har dock noterat a... Toon meer
Har lite blandad upplevelse, tror viss del i det ligger i att vi kanske inte har behovet riktigt av de tjänster som vi köpte. Dock har vi valt att avsluta våran tjänst hos dem. En flagga dock för att... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag har haft otur igenom hela mitt liv, även av advokater som lovar guld och gröna skogar. Vilket visar sig i slutet. Denna gången jag blev blåst av en kund då sökte jag på nätet efter en bra advokat... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Med vårt Företagsavtal kan du och dina anställda lämna över det juridiska till våra jurister och koncentrera er på att driva verksamheten. Vi blir din bolagsjurist – utan att för den sakens skull kosta som en. Som din externa bolagsjurist ser vi till att ge dig professionell juridisk rådgivning för ditt företags behov och utmaningar.
Contactgegevens
Humlegårdsgatan 14, 114 46, Stockholm, Zweden
- 0857936600
- info@alltomjuridik.se
- alltomjuridik.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Juridisk hjälp
Mycket nöjd, fick snabbt hjälp av mycket duktig jurist.
Mvh
Vivianne Dahlberg
Capitum AB

Antwoord van Allt om Juridik
Personalen hos Allt om Juridik har…
Personalen hos Allt om Juridik har varit väldigt hjälpsamma och sett till att driva processen framåt så att jag kom i mål med de juridiska spörsmål som jag haft både i mitt bolags verksamhet samt privat.
Rekommenderas!

Mycket professionella och kunniga
Mycket professionella och kunniga. Rekommenderas starkt.

Bra jobbat!
Mycket bra engagemang och snabba och korrekta svar.
Trevligt bemötande också i en för mig personligt svår fråga.

Antwoord van Allt om Juridik
Lyhörda och professionella hela vägen
Lyhörda och professionella hela vägen. Rekommenderas!

Antwoord van Allt om Juridik
Svarade snabbt och följde upp
Svarade snabbt och tipsade om ett sätt att lösa delar av problemet. Följde upp att svaret hade tagits emot och om det fanns följdfrågor.

Antwoord van Allt om Juridik
Utomordentligt bra och snabbt svar på…
Utomordentligt bra och snabbt svar på min frågor som hjälper i vardagens knepiga frågor . Det är bra att få feedback på sådant som kan vara enkelt.

Snabbt, tydligt och klargörande
Jag fick snabbt svar på mina frågor och svaret var tydlig och klargörande!

Toppen!
Allt om juridik är en bra bolagsjurist som kan hjälpa till med avtalsfrågor m.m.

Antwoord van Allt om Juridik
Tråkigt, oseriös hantering av kurspaketserbjudandemed att de i inledningen av…
Tråkigt med att de i inledningen av pandemin lurade oss att köpa kurser under 12 månader.
Nu är saken utredd och jag vill ge positiv bedömning över hur snabbt de agerade.
Tack!

Antwoord van Allt om Juridik
Utmärkt och snabbt hanterat med att ta…
Utmärkt och snabbt hanterat med att ta fram några juridiska dokument.

Rekommenderas
Alltid snabba i sin respons på våra ärenden och håller hög kvalitet och kompetens.

Vi är supernöjda!
Allt om Juridik ger oss alltid snabb och bra service! Vi är väldigt nöjda med tjänsten och har enbart positiva erfarenheter!

Antwoord van Allt om Juridik
Hjälper oss och framför allt frågar hur…
Hjälper oss och framför allt frågar hur det går

Snabb professionell service.
Snabb service, professionell och anpassade efter olika behov. Mycket nöjd.

Jätteduktiga snabba jurister
Jätteduktiga snabba jurister, effektivt och prisvärt!

Proffsigt agerande
Proffsigt agerande, men framför allt snabb återkoppling hela tiden. Det är endast jag som dragit på ärendet. Det är därutöver väldigt enkelt sätt att jobba med kvartalsmöten och tillgång till ett antal timmars konsulthjälp. Det fungerar över förväntan bra.

Dit is Trustpilot