Snelle levering. Erg mooie geuren in de xl verpakking. Super goed ingepakt. Erg blij mee. Zeker een aanrader

1. Parfumerie

Verkoop van parfum samples zodat jij nooit meer een verkeerde blind-buy doet.

4,6

Uitstekend

Love it

Love it ! Super enthousiast weer over mijn bestelling van allyoucansweet❤️ 2 de keer hier besteld en ze is zo snel met verzenden niet te doen. Besteld en binnen 2 uur verzonden echt top! Ik had er zelfs nog een sampeltje extra bij!
Ik blijf hier bestellen! 🥰

2 juli 2025

Betrouwbaar en goed

Betrouwbaar en goed. Blij met bestelde tester en kreeg er ook gratis nog een tester van 2ml bij.
Ga hier zeker weer eens bestellen.

22 juni 2025

mysterie box

Net de mysterie box ontvangen en extra 2 geuren erbij besteld.....heb er al 1 op gedaan....heeeeerlijk ruikt Kayali.... love it🥰

1 juni 2025

Snel en betrouwbaar.

Al meerdere keren besteld. Altijd snel, betrouwbaar. Super lekkere geuren die je bijna nergens vindt. Contact opnemen met de verkoopster is makkelijk en ze denkt graag mee over de geuren. Ik raad haar zeker aan.

20 december 2024

Top parfum

Snelle levering, heerlijke geuren en altijd wat extra's. Ik raad haar echt aan. Zejer als je niet meteen grote flessen parfum wilt kopen en je eerst wilt ruiken.
Echt top! Ook op tiktok is ze vaak te vinden.
Al veel bestellingen mogen doen hihi

4 december 2024
Logo Allyoucansweet

Antwoord van Allyoucansweet

Bedankt voor je mooie review, waardeer ik :)

Top service

Lieve vrouw, denkt goed mee welk parfum je lekker zult vinden. Geeft goede informatie. Pakketjes worden zeer netjes verpakt, en snel verzonden. Zeker een aanrader en ga hier vaker bestellen!

21 november 2024

Betrouwbaar en snel

Snelle levering, goede verpakking en originele parfums. Heel handig als je je favoriete parfum in een travel formaat wil hebben.

15 oktober 2024

Helemaal top

Zojuist mijn eerste bestelling met drie Mancera geuren ontvangen! Ook leuk dat ze het live inpakte op TikTok. Ga zeker nog een bestelling doen voor samples voor ik grote flessen ga bestellen.

8 oktober 2024

Zo’n groot assortiment samples

Zo’n groot assortiment samples, niche, Arabisch, designer. Super goede service. Snelle levering. Dame geeft goede informatie over de producten. Producten worden goed en veilig verstuurd. Ze heeft een leuke acties.Nu al 7 x besteld!

9 september 2024

Super bedrijf

Super bedrijf! Nu al 5x besteld! Zo’n groot assortiment samples, niche, Arabisch, designer en waar ik heel blij mee ben DUA. Heb al meerdere geuren aangeschaft na het samplen. Hele snelle bezorging en word heel netjes ingepakt. Word ook goed meegedacht naar welke geur bij je zou passen tijdens te TikTok lives!

5 augustus 2024