Svindel! Pakke nummer 2 sendt før det var mulig å teste produktet fra prøvepakken. Prøvepakkene kostet 99,- kroner stykket og inneholdt 60 piller hver. Da trodde jeg at neste gang ville de sende... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Almea bløffer om rabatterte abonnementer. Det er den samme engangspris på produktet, som det er i abonnementet på tross av at de lover at «Målsettingen til almea.no er å hjelpe deg og enkelt finne de... Toon meer
Jeg har brukt både Revmatol krem og Curcumin mot ømme, stive og vonde muskler og ledd. Føler at dette har hjulpet, spesielt veldig godt fornøyd med Revmatol kremen. De siste årene har jeg abonert på... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Målsettingen til almea.no er å hjelpe deg og enkelt finne de rette helseprodukter til en konkurransedyktig pris og levere varene direkte hjem i din postkasse.
Contactgegevens
Noorwegen
- almea.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Anbefaler ikke Almea
Utrolig dårlig service, ulike meldinger fra flere kundebehandlere, sure svar og uprofesjonelle folk. Fikk først beskjed om at jeg kunne returnere pakken da jeg dessverre gjorde en feil ved bestilling, noe jeg gjorde. De sendte den i retur og krever at jeg skal betale nesten 1500 kr for et produkt jeg ikke ønsker. Fikk beskjed om at det ikke er retur når man abonnerer. Styr unna !!!!
Forskjell på kundebehandlerene
Har hatt abonnement på Immiflex Complete i flere år og vært fornøyd.
En gang kom det noe helt annet en det som vi abbonerte på.
Da ringte vi inn og fikk beskjed om at vi kunne beholde det vi hadde fått og så skulle de sende riktig vare.
Så gikk det en tid så skjedde det samme igjen.
Vi ringte inn å lurte på om de kunne sende returseddel, og så sende riktig vare.
Beskjeden var at det vi hadde fått var en erstatning som var lik.
Det var det absolutt ikke.
Så skulle han ringe oss senere.
Noe som ikke skjedde!
Vi ringte igjen dagen etter.
Da fikk vi beskjed om at det var en sak på gang.
De måtte spørre hovedkontoret hva de skulle gjøre.
Da sa vi opp abonnementet!
Senere ringte vi og spurte om abonnementet var slettet.Det var det ikke.
Men hadde vi møtt denne kundebehandleren med en gang, hadde vi ikke sagt opp.
Det er helt avgjørende hvem du treffer på.
Noen er greie. Andre er ikke det.!!!
Rask leveranse, vanskelig kundeservice
Mottok første pakke med glow bombs, sendte mail på oppgitt mailadresse samme dag at jeg kun ønsket denne og stoppe abonnementet da, ettersom jeg kan reagere på slike kosttilskudd og ville teste først.
Hører ingenting, så mottar jeg plutselig ny pakke og faktura. Ringer for å ordne opp i dette da ingen svarer på mail (prøver da et par andre mailer oppgitt), og personen i kundeservice snakker svensk/finsk. Hun forstår så og si ingenting av hva jeg sier, og virker irritert. Når hun tar telefonen er det kun "hei?", ingen introduksjon eller lignende og "jaha" når jeg forteller hvem jeg er.
Pakken ble sendt, men kom av uforklarlige grunner tilbake, ringer da kundeservice igjen ettersom fakturaen har utløpt og den skulle slettes når de mottok produktet. Samme damen tar tlf med samme dårlige intro, og virker helt uforstående til hva jeg forteller. Etter mye om og men kommer hun frem til at hun skal sende meg en returlapp i posten, da orker jeg ikke forklare mer og sier ja takk til det.
Pakken som ble bestilt kom raskt i utgangspunktet, men kundeservicen er virkelig laber.
Dere svarer alltid på tlf
Dere svarer alltid på tlf, og alt ordner seg👍
Jeg har abonnert på Aqua Min i noen år…
Jeg har abonnert på Aqua Min i noen år og er veldig fornøyd med produktet.... jeg begynte og bli tom og ventet på en ny levering i slutten av februar. Fikk melding av Posten at den var på vei og skulle leveres i min postkasse 21.03. Kl 1300 fikk jeg melding om at den var levert. Min mann var nede 5 min etter meldingen kom og to ganger til, men ingen pakke levert, vi har ikke post vær dag, så jeg tenkte jeg venter et par dager med og sende mail.. ingen pakke ble levert. Kontaktet kundeservice hos Posten; de skulle sjekke med postbudet, etter noen dager fikk jeg tilbakemelding om at de ikke fant ut av det og Immitec måtte sende krav til Posten. Jeg ringte Immitec og forklarte situasjonen, de ordnet opp med en gang og sendte meg en ny sending som lå i min postkasse etter 2 dager.....fantastisk service👍og personen som tok telefonen var veldig hyggelig😊, terningkast 6👍
registrerer ikke avmelding på abo
registrerer ikke avmelding på abo. frekk kundeservice som krangler og er ufin. oppererer med flere adresser og ukjent tlf nr
Jeg har kjøpt det fantastiske Babasco…
Jeg har kjøpt det fantastiske Babasco Plus i mange mange år. Prisen har ikke endret seg og det er fantastisk. Anbefales på det varmeste
Veldig bra oppfølging etter at jeg…
Veldig bra oppfølging etter at jeg sendte en bestilling til min far på e-post. Tipp Topp service av Niclas :-)
Veldig god service
Veldig god service, ble møtt med god hjelp.
Fikk gitt en god løsning
Gode produkter og god service
Gode produkter, rimeligere priser hvis man ønsker bindingstid på produkter og veldig god og vennlig service. Jeg har vært fornøyd kunde siden oppstarten ca 1997.
Strålende kundeservice siden 2009
Startet opp igjen abonnement som har ligget på frys én måned. Alltid trivelig kundeservice på telefonen. Alltid rask og riktig levering.
Veldig fleksible og imøtekommende når jeg justerer på leveransen i forhold til mine behov.
Hyggelig
Hyggelig, og imøtekommende samtale. Ingen press om hvorfor man sier opp abb, og ingen press på salg av andre produkter. Respekterer kunden.
Kundeservicen var helt super
Kundeservicen var helt super, da det oppsto et problem for meg. Rask og fin løsning på problemet.
God tilbakemelding og hyggelig…
God tilbakemelding og hyggelig saksbehandler
Kundeservice
Grei kundeservice på telefon, men tok for lang tid før de svarte på e post.
Kundeopplevelse
Bestilling, leveranse og kontakt med kundeservice er meget bra. Vilje og ønske til å ordne opp er også stor.
Alt i alt en god opplevelse med dette firmaet.
Kunde service var velde god han gi information jeg vist ikke og jeg fot ikke fra salgsman tusen takk
Kunde service var velde god, jeg var extra fornojd.
Problem var med salgsman, han gi fail information om kjop av tableter
Jeg tenkte det er bare kjop av en pakka eler prove pakk og eter dete pakka jeg tenkte hvis jeg er fornojd jeg kan bestile avtale, men ikke før.
Nor man snake med salgsman og han sier NEI till avtale eller abnoman det meter jeg onsker Ikke ha abnomenet
Takk
Topp service av kundebehandler Nicolas!
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.