Pas op met offertes, in werkelijkheid dubbele prijs…
Op de site worden verzekeringen aangeboden welke in werkelijkheid het dubbele kosten. Je wordt misleid met een lage prijs die niet overeenkomt met de waarheid.
Na jaren mijn scooter verzekerd bij hun te hebben blijkt dat je geen schadevrije jaren op bouwd dus geen royementsverklaring krijgt omdat zij zogenaamde goedkope verzekeringen aanbieden, dus dan ben je verplicht om bij hun te blijven.
Dus niet!!!
Voogd&voogd speelt het spelletje keihard mee zij sturen je naar alpina en alpina wijst weer naar voogd&voogd.
Dus mensen wees alert en doe geen zaken met die 2 partijen een en al oplichting.
Ontvang verschillende informatie van verschillende 'namen' uit Alpina. Blijken informatie niet correct te verwerken, geven geen antwoord op vragen. Wanneer je veelvuldige schade meld wordt deze afgeschoven/ontkent, wanneer je opvolgende schade meld wordt deze wederom afgeschoven/ontkend. Doen helemaal niets voor je, schijnpraktijken. Oplichters.
Brief ontvangen dat ik zogenaamd een zorgverzekering bij deze organisatie heb - ZEER ZEKER NIET. OPLICHTING! En nog allemaal lulverhalen over financiële zaken… (nooit van dit bedrijf gehoord of iets gelezen) Meteen de brief weggegooid.
En hoe komen deze idioten aan mijn exacte gegevens? Creep
ik heb een auto overgenomen van mijn zoon, dus op mijn naam gezet. wil hem bij alpina verzekeren omdat ik daar al mijn verzekerd heb. ze verzekeren de auto niet omdat mijn zoon een bonus malus heeft van -4 en alpina ervan uitgaat dat hij de regelmatige bestuurder blijft ( onterechte aanname). dus ik kan ik (wat nu mijn eigendom is) niet bij alpina verzekeren. een belachelijke situatie. ze willen alleen geld vangen ( wat in mijn geval zo is want heb nog nooit een schade o.i.d. gemeld) en zijn bang om maar iets uit te keren. ik ga nu voor alle overige verzekeringen een ander zoeken en geen alpina meer.
Ze zijn nog niet eens in staat om binnen een week een offerte om te zetten in een polis. Wanneer je daarover belt krijg je vervolgens een stuk onbenul aan de telefoon die niet weet waar je het over hebt. Als ze zeggen:”u wordt teruggebeld”, ga daar dan ook maar niet vanuit. Het is mij nog niet overkomen.
Scooter gestolen. Aangifte gedaan en schade gemeld. Krijg echter geen reactie, geen bevestigingsmail, niks.
Erg slechte service. Ze doen er werkelijk alles aan om niet uit te betalen bij een echt oprecht schadegeval. Altijd hebben ze een clausule of uitsluiting voor handen om de claim te weigeren. Alsof er een bot aan het werk is. Computer says NO!
Lekker een andere maatschappij zoeken!
Jezus! Ik wens dat ik had hier eerder door gelezen! Ik ben in onbeschaafd manier behandeld door Alpina! Hoe dit soort van bedrijven krijgen vergunningen om zaken te uitvoeren is schandalig!
Nee ga niet naar Alpina voor je verzekeringen
slecht bedrijf
ze vergeten jou terug te bellen na een stormschade. Je moet er zelf achteraan gaan. Ook nadat De expert heeft een akkoord heeft gegeven. Maar ze willen niet uitbetalen
Grootste oplichters die ik ooit in mijn leven ben tegengekomen!! Hoe bestaat dit bedrijf nog?? Ik heb 1x in mijn leven een schade gemeld en dat vinden ze TEVEEL! Daardoor willen se direct geen nieuwe verzekering meer afsluiten!! Je mag dus nooit schademelden want anders mag je opflikkeren!! Wat een vieze smerige achterlijke idioote bedrijf is dit zeg
Door grote foute bij alpina was ons voertuig onverzekerd. Terwijl wij een polisblad en groene kaart hadden ontvangen en de rekening hadden betaald.
Dus nietsvermoedend waren we onverzekerd.
Helaas hierdoor op de zwarte lijst gekomen. En is het voor ons moeilijk een andere verzekering af te sluiten voor 5 jaar lang.
Heel veel gebeld met alpina en legde de verantwoordelijkheid bij onszelf neer en wilde ze niet mee werken aan een rectificatie. Zo’n vreselijk bedrijf heb ik nog nooit mee gemaakt.
Had mijn auto in de verzekering. Auto verkocht in januari..krijg ik een rekening van 75 € voor een auto die ik niet meer in bezit hebt .tot 1 juli betalen .is dit normaal ...? Nee
Wel bij alpina
Ik ben autoverzamelaar en heb veel voertuigen in de verzekering.
Op 26-1-2024 heb ik een kampeerautoverzekering afgesloten, ALPINA had hiervoor 14 schadevrije jaren gevonden op een geannuleerde kampeerautoverzekering die bij hun liep, die nog niet aangemeld waren bij Roydata.
Op 22-2-2024 kreeg ik een zeer onprettige mail ALPINA, waarin in werd beschuldigd een valse opgave van schadevrije jaren te hebben gegeven, met een nieuwe polis die ca 2,5 maal hoger uitpakt. Terwijl de schadevrije jaren nota bene door ALPINA berekend zijn! Er was een fout gemaakt en deze 14 jaren waren WEL bij Roydata aangemeld en inmiddels elders in gebruik.
Direct heb ik gevraagd om een passende oplossing, hiervoor is een andere medewerker aan de slag gegaan, na 6 dagen en herhaalverzoeken nog geen aanbod.
Vandaag annuleer ik al mijn verzekeringen bij ALPINA en wordt mij voor de kampeerauto ook nog een extra maand opzegtermijn berekend.
Een ontzettend hufterig bedrijf die maar aan 1 ding denkt, en ze belagen en stalken je om hun zin door te drijven, ze delen met het ene bedrijf een klap uit en dan moet je weer bij een ander bedrijf communiceren, als je het ene bedrijf belt weten ze eerst van niets maar als je voet bij stuk houdt weten ze de rest van het verhaal opeens wel.. ze manipuleren en misleiden je waar je bij staat. Doen beloftes namens andere bedrijven en schuiven al blaam voor zichzelf weg daar waar het hen uitkomt.. ze luisteren niet en draaien elke keer dezelfde plaat af met niet relevante informatie waar je niet om vraagt. Absoluut NOOIT met Alpina zakendoen.
Slechte verzekering, zeer moeilijk bereikbaar, op welke dag en tijdstip dan ook. Ze staan je zeer onfatsoenlijk te woord en zijn zeer onkundig. Ze luisteren niet naar je en praten gewoon hun zegje door je heen. Ze zijn onderdeel van Voogd&Voogd en A.S.R en als je met hun belt wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Ze helpen je niet. Dus verzeker je hier niet, ga je spijt van krijgen!!!