Utrolig proffesionel, effektiv og troværdig firma. Team Jacob er empatiske, arbejdsomme og glade at samarbejde med og de har høj kvalitet i arbejdet. Jeg kan kun anbefale.
Bedrijf heeft geantwoord
Vores lille ejerforening besluttede at få altaner. Valget faldt på ALTANA efter flere informationsmøder med deres dygtige og informative salgskonsulent Thomas Dalkær. Vi var spændte o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har været så heldig netop at få installeret min flotte, nye altan, og jeg kan kun sige: wow. Ikke nok med at den er superflot, og at arbejdet er virkelig veludført – jeg har heller aldr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har fået nye altaner gennem Altana, og i den forbindelse skulle vores radiator rykkes. Morten Nissen var forbi som VVS’er og stod for arbejdet – og vi kunne ikke være mere tilfredse! Han var... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Altana er en altanvirksomhed, og vi designer, producerer og monterer altaner på eksisterende ejendomme. Vores kollegaer, kunder og samarbejdspartnere vælger os for de gode relationer og fordi vi er stolte nørder. Selvfølgelig er vi vanvittigt habile til vores håndværk, og leverer tårnhøj kvalitet, men vi har først og fremmest en kultur, som bygger på gensidig respekt, og som er fuld af omsorg, ærlighed, professionel stolthed og glimt i øjet. Vi elsker at arbejde, og vi elsker at arbejde sammen. Den gode rådgivning er vores hjørnesten, og vi sætter en dyd i at fremstille æstetiske løsninger med produkter af højeste kvalitet. Derfor er vores altaner designet og produceret i Danmark, så vi kan sikre os et bæredygtigt produkt, der kan være en pryd for øjet på en smuk facade i et lækkert byrum, og skabe gode minder i mange år. Det gør os stolte. Det gør kunderne glade. Det gør byrummet smukkere. På den måde vinder vi alle. Hvis du også drømmer om altaner, så kontakt os endelig for at høre om mulighederne. Det koster ikke noget at drømme, og hos os koster det ikke noget før vi får en byggetilladelse og sætter altanerne i produktion - så hvad venter du på?
Bragesvej 18, 4100, Ringsted, Denemarken
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Stor ros til Altana, og team 11 (fik vi at vide, vi skulle huske at nævne :-) for deres arbejde med at sætte vores altan op. Grundige, ordentlige, venlige. Det er ikke hverdagskost, så tak for det. Eneste minus var en uges forsinkelse, som vi ikke kender grunden til, men nu står en flot og gennemført altan.

Antwoord van Altana A/S
Dejlig oplevelse. Et team der arbejdede meget effektivt og grundigt. Vores altaner stod klar 2 måneder før tid. Et team der tydelig vidste hvad de lavede.
Team 12

2/12 2025 Krostræde 7, 3 Kastrup
Så fik vi den sidste af vores to nye altaner klar til julebelysning.
Det hele leveret med højt humør i sol og blæst, regn og sne af de to vilde altannørder Jacob og Martin.
Flot arbejde! 👍
Glædelig jul til jer 🎄
Mange julehilsener fra Pia og Vagn 😁😁😁

Jacob og Martin.
2 meget behagelige gutter, og så har de lige pudset mine vinduer, efter deres “griseri” 👍
Generelt en meget positiv oplevelse

Antwoord van Altana A/S
Meget venligt, hjælpsomt, og imødekommende personale. Alle aftaler og tidsplaner blev overholdt, og det gjorde også så pænt og ordentlig rent efter sig. Ydermere var de i godt humør. Jeg har aldrig haft så god en oplevelse med håndværkere før.

Antwoord van Altana A/S
Team 1 og team 5 har været super gode. Professionelt, pålideligt arbejde og lækker finish. Tak for jeres venlighed og gode humør. Og tak for lige at udbedre en lille lakskade der står for egen regning. Vi er meget glade for vores nye altan. Den giver nyt liv til hele lejligheden.

Antwoord van Altana A/S
Team 11 med Dennis og Andrit har været helt genialt. De har mødt os som bygherre og alle vores beboere med smil, kække kommentarer og kæmpe can do-attitude. Mange tak fra Thulens Hjørne på Frederiksberg. Vi er så glade for vores nye altaner.

Antwoord van Altana A/S
Jacob og Martin, team 3, har været hurtige, effektive og præcise i deres arbejde. Altid imødekommende og professionelle. De har virkelig overgået forventningerne og leveret på højeste niveau. Stort TAK!
JE Ringenson

Antwoord van Altana A/S
Team 3 har virkelig imponeret mig med deres gode humør og professionalisme. De har været super imødekommende ift. alle vores spørgsmål, og ikke mindst ekstra arbejde. Det er tydeligt at der er et godt arbejdsmiljø, og dette gør oplevelsen for os kunder meget behagelig.
Desuden er teamets grundighed bemærkelsesværdig. De går aldrig på kompromis med kvaliteten af deres arbejde, og man kan stole på, at opgaverne bliver udført med stor omhu og præcision.
Alt i alt er Team 3 et eksempel på, hvordan et godt samarbejde kan kombineres med professionalisme. Kæmpe anbefaling herfra

Antwoord van Altana A/S
Team 12 bestående af Rune og Mathias gjorde et fantastisk stykke arbejde. De var dygtige, hurtige og behagelige. Altid godt humør og så udførte de opgaven langt hurtigere end vi var blevet stillet i udsigt. Vi er super glade for vores nye altan. Tak til Altana - og Rune og Mathias.

Antwoord van Altana A/S
Altana satte team 12 til at montere vores ny altaner. Et super godt team der både var maget hurtige, dygtige og rigtig gode og imødekommende at tale med. Og så er arbejdet godt udført og små udbedringer bliver det hurtigt fulgt op på. Dem kan vi varmt anbefale.

Antwoord van Altana A/S
Topkarakter til Team 12 for deres arbejde med opsætning af vores altaner her på Frb. Et helt igennem flot udført stykke arbejde.
Vh
23A st tv

Antwoord van Altana A/S
Team 12 har gennem de sidste uger arbejdet på etablering af vores altaner. Det har været en fornøjelse at møde dem og følge deres arbejde.
De har helt tydeligt et fantastisk team samarbejde, nærmest ordløst supplerer de hinandens arbejdsgange. De har arbejdet hurtigt stabilt, overholdt alle aftaler, fulgt op og har ryddet pladsen efter arbejdet som jeg ikke har oplevet det før.
De får min største anbefaling👍

Antwoord van Altana A/S
5⭐️ til Team 3 Jacob og Martin, de er er hårdarbejdende, hjælpsomme og imødekommende - Derudover er de yderst løsnings og kvalitetsorienteret! Flere af deres slags i håndværksbranchen!

Antwoord van Altana A/S
Vores altan blev lavet af Team 11.
Aldrig har jeg set så nuttet et par altan-aber før….og så er de osse dygtige.
Tak til dem 🙌

Antwoord van Altana A/S
I godt 2 måneder har jeg kunnet holde øje med Team 11 fra mit køkkenvindue. Jeg vil gerne fremhæve deres stabilitet og deres gode måde at arbejde sammen på. Der har forventeligt været særlige udfordringer i vores mere end 1oo år gamle etageejendom, men alt løses - endda inden for tidsrammen. Alt i alt: et rigtig godt Team.Og i næste uge kommer min altan op!

Antwoord van Altana A/S
Alt i alt en fantastisk oplevelse med både altanmontage fra Team 05 og ikke mindst VVS Morten Nissen. Vi giver vores varmeste anbefalinger til alle, der ønsker håndværk af høj kvalitet og en tryg proces hele vejen igennem!
Samarbejdet mellem Team 05 og VVS Morten Nissen fungerede gnidningsfrit, og hele processen har været præget af god kommunikation, høj kvalitet og respekt for vores hjem og tidsplan.

Antwoord van Altana A/S
Team 3 - dygtige, ordentlige og omhyggelige i deres arbejde. Meget tilfreds! Og samtidig er gutterne meget smilende og behagelige. Bedste anbefalinger herfra 💪

Antwoord van Altana A/S
Tusind tak til de dygtige, mega flittige og meget sympatiske håndværkere som har sat altaner op her i vores gård på Østerbro. Det er er meget flot stykke arbejde og jeg er meget tilfreds med min altan. De allerbedste anbefalinger herfra.

Antwoord van Altana A/S
Team #3 fra Altana har leveret en super service med vores altan på Østerbro i Kbh. Vi er meget glade for resultatet og det har været og er fortsat en fornøjelse at møde holdet i gården hver dag. De er søde, smilende og flinke til at svare på alle mulige spørgsmål. Varm anbefaling herfra 👌🏼

Antwoord van Altana A/S
Lees meer over geverifieerde reviews.