Altana arbejdet professionel og effektiv, med god og fin afslutning, overholdt de deres tidsramme. Venlig håndværker det er smilende imødekommende, og blik for detaljen - vi har har haft tre god te... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Som formand i en andelsforening har vi haft den store fornøjelse af at få monteret vores altaner af Altana – og særligt Martin Team 3 fortjener stor ros. De har været utroligt professionelle, alt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kæmpe anbefaling herfra. Altanas dygtige medarbejdere har gjort et fantastisk arbejde. De kommer til tiden, udfører arbejdet i høj kvalitet og med supergodt humør. Og faktisk har de arbejdet så effek... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har fået nye altaner gennem Altana, og i den forbindelse skulle vores radiator rykkes. Morten Nissen var forbi som VVS’er og stod for arbejdet – og vi kunne ikke være mere tilfredse! Han var... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Altana er en altanvirksomhed, og vi designer, producerer og monterer altaner på eksisterende ejendomme. Vores kollegaer, kunder og samarbejdspartnere vælger os for de gode relationer og fordi vi er stolte nørder. Selvfølgelig er vi vanvittigt habile til vores håndværk, og leverer tårnhøj kvalitet, men vi har først og fremmest en kultur, som bygger på gensidig respekt, og som er fuld af omsorg, ærlighed, professionel stolthed og glimt i øjet. Vi elsker at arbejde, og vi elsker at arbejde sammen. Den gode rådgivning er vores hjørnesten, og vi sætter en dyd i at fremstille æstetiske løsninger med produkter af højeste kvalitet. Derfor er vores altaner designet og produceret i Danmark, så vi kan sikre os et bæredygtigt produkt, der kan være en pryd for øjet på en smuk facade i et lækkert byrum, og skabe gode minder i mange år. Det gør os stolte. Det gør kunderne glade. Det gør byrummet smukkere. På den måde vinder vi alle. Hvis du også drømmer om altaner, så kontakt os endelig for at høre om mulighederne. Det koster ikke noget at drømme, og hos os koster det ikke noget før vi får en byggetilladelse og sætter altanerne i produktion - så hvad venter du på?
Bragesvej 18, 4100, Ringsted, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har kun positive ting at sige om Altana som helhed og Team 9 specifikt som lavede vores ejerforenings altaner på Frb. Jeg fik selv bygget en altan ind i en taglejlighed, og det gik hurtigt, ser vildt godt ud og med super dygtige og søde folk. En virkelig god oplevelse.

Antwoord van Altana A/S
Jeres bil, mærket 03 kører jo som død og helv****… kørte selv pænt 90 på en 80 vej da han/hun kommer flyvende udenom over fuldoptrukket og lige før et sving. Ikke skide god reklame vel.

Antwoord van Altana A/S
Den olie til påføring på træpladerne som I udleverede ved afslutningen af altanen har vi påført 2 gange i efteråret.
Imidlertid er al olien på nuværende tidspunkt væk fra brædderne som er helt blanke som om de aldrig nogen sinde har været behandlet.
Har vi mon gjort nogen forkert eller er olien dårlig ?
I efteråret har det dryppet ned på vores altan i stueplan.
Det har drybbet fra ovenstående altan på 2. sal.
Er dette normalt ?
vh Poul Erik

Antwoord van Altana A/S
Tak til Altana's Team 3 for vores flotte altan og profesionelle tilgang til opgaven.

Antwoord van Altana A/S
Vi er ikke glad for vores altan, for vi fik ikke nogen altan, da i sagde at det kunne os på 5. sal ikke få. Vi har talt med et andet altanfirma, de sagde det kunne vi godt have fået.
Så vi er bestemt ikke tilfredse.

Antwoord van Altana A/S
Altanas beboerorientering var fin fra start til slut. Arbejdet veludført og resultatet pænt. Altanas tidsplan blev overholdt.
Men altanprojektets samlede budget er overskredet markant og bygherrerådgiveren har været totalt usynlig for beboerne.

Antwoord van Altana A/S
Flink håndværker, SKØN altan og god opfølgning på projektet, ovenud lykkelig for min nye altan!

Antwoord van Altana A/S
Smukke altaner. Hurtigt og flot arbejde ude og inde. God kommunikation og lette at få fat i hele vejen. De få udbedringer der var blev taget seriøst og hurtigt fikset.

Antwoord van Altana A/S
Vi har fået en altan der er funktionel, men med en del sjusket finish. Ting, der ikke flugter, vægge der ser skæve ud, kanter der ikke stilmæssigt matcher bygningen, uensfarvet beton, samlinger der gaber, udsmykninger der ikke er centrerede, og rækværk der ligner samlesæt fra Ikea.
Byggeplanlæggerne glemte også at fortælle at en kælderdør der bruges dagligt, ville være afspærret i flere uger.
Vi burde have aftalt alt ned til allermindste detalje inden kontrakten blev underskrevet, for de synes ikke af sig selv at træffe gode design- og håndværksmæssige valg undervejs.
Replik: Som sagt har vi fået en funktionel altan – derfor tre stjerner.
At vi har fået et økonomisk plaster på såret ændrer jo ikke på at vi er endt med noget sjusk.
Det med at gøre sit ypperste er åbenbart ikke helt ned til de finere håndværksmæssige og arkitektoniske detaljer; sådan er det åbenbart bare.
Alt det kan andre jo så tage bestik af: Kan man leve med sjusk, og er prisen god, er det måske dét, man vælger.
At man afspærrer en lejligheds hoveddør i ugevis skal meldes tydeligt ud langt, langt tidligere i processen. Det er ikke mit indtryk at vores kontaktperson fik det at vide i god tid. Det håber jeg I vil gøre fremover.

Antwoord van Altana A/S
Selve altanarbejde fint. Det der har haltet lidt er efterarbejdet i lejligheden, murer og vvs.

Antwoord van Altana A/S
Helt igennem fantastisk oplevelse at få monteret vores altaner. Alt spillede under hele processen og i særdeleshed ved selve monteringen.
Stort skud ud til Team 12, der ikke bare var eksemplarisk dygtige fagfolk, men også nogle meget behagelige mennesker, der ikke siger nej tak til varm kakao og kaffe på en råkold novembermorgen.
Største anbefaling herfra!

Antwoord van Altana A/S
Så i orden firma! Altana har ydet en fantastisk service, været utrolig imødekommende, dygtige og søde helt fra de begyndte arbejdet med vores andelsboligforenings altaner til de var klar til brug. Den allerstørste anbefaling herfra! :-)

Antwoord van Altana A/S
Jeg har fået altan i gården og resultatet er i top, men der har været forkert varsling for udtagning af vinduer, så der kunne isættes dør. Plus at gården stadig er ubrugelig, da de stadig er igang Ps Mangler at få monteret to håndtag på en dør, og det tro jeg naturligvis på efter en fin aftale med “drengene”

Antwoord van Altana A/S
Tusind tak til team 1 for et professionelt og godt arbejde med at sætte vores altan op på Strandboulevarden.
De var hurtige, effektive og i stand til at klare arbejdet uden nogen problemer. Derudover er de helt fantastisk søde og klare til at besvare alle vores spørgsmål, og de var mange😂

Altana team 1.
Fantastiske team 1, det er nogle gode, effektive og pålidelige unge mænd - imødekommende som altid står til rådighed ang spørgsmål/mangler - som der hurtigt bliver reageret på.
Det har været hyggeligt at have dem på besøg på stilladset - alt i alt det kunne ikke være bedre.
Tak til jer.