wAT IS EIGENLIJK JULLIE PROBLEEM?????
Sinds 7 november 2024 geen enkel pakket meer ontvangen voor de optimus prime build, we zijn ondertussen 3 maand verder, het enige wat ik krijg zijn automatische emails met excuses maar er gebeurt niets. Het enige wat er gebeurt is dat ze elke maand pakketten aanmelden zit momenteel al aan pakket 6, terwijl ik gewoon niets ontvang. terwijl content creators wel netjes hun pakketten zonder enige ontbrekende nummers ontvangen en mooi hun in elkaar gezet model tonen. Deze week kreeg ik plots bericht dat er opnieuw een pakket ging verstuurd worden, dit blijkt pakket 4 te zijn waar terug nummer 13 en 14 in zullen ontbreken, ik heb zelfs pakket 3 nog niet ontvangen alsook het ontbrekende nummer 4 die niet in pakket 2 zat. Dus ik kan niet verder met mijn build, dus ik heb nogmaals geprobeerd om via hun klanten service vragen te stellen want op hun facebook pagina reageren ze op niets. wederom kreeg ik een autoantwoord, dus heb dan maar terug gestuurd dat ik klacht zal indienen bij de ombudsdienst. nu heeft altaya eenzijdig mijn abonnement opgezegd terwijl ze nog geld hebben afgenomen voor pakket 4.... dit is gewoon schandalig en onaanvaardbaar. ik heb nooit op geen enkele manier meegedeeld om mijn abonnement stop te zetten, het enige wat ik wou waren duidelijke antwoorden op mijn vragen, duidelijk kunnen deze incompetente mensen daar niet mee om. DUS BIJ DEZE EIS IK DAT DE ANNULERING WORD OMGEZET OF IK WIL MIJN GELD TERUG!!!!!! IK ZAL OOK NOG EEN KLACHT NAAR DE OMBUDSDIENST STUREN VOOR JULLIE MISPRAKTIJKEN EN CONTRACTUELE VERBREKINGEN.
Antwoord op altaya
Mijn abonnement is terug geactiveerd, en ik ga gewoon geduldig wachten tot ik alles ontvang. en dat is dan ook het laatste wat ik er ga over zeggen, het is wat het is.

Antwoord van Altaya