Hee marielle , Ik ben ook opgelicht. Heb op 6 april een horloge besteld en ook te laat de reviews gelezen. Heb aangifte gedaan bij de politie, maar ons geld mogen we wel vergeten tot ze opgepakt wor... Toon meer
Oh shit, ik zag deze pagina te laat. Ook ik heb bij deze oplichter(s) een diesel horloge gekocht, en niks gekregen, maar zag helaas deze reviews te laat. Iemand een tip wat ik hier verder aan kan doe... Toon meer
Ook opgelicht, horloge besteld en betaald. Maar niet ontvangen en geen contact meer mogelijk. Website uit de lucht, 06 gaat direct naar voicemail en mail wordt niet op gereageerd. Ik heb aangifte... Toon meer
Ook wij zijn denk ik opgelicht! 04-01 horloge besteld ,helaas nog steeds niets ontvangen !! Kunnen geen contact meer opnemen ,geen telefoon nummer ,website uit de lucht .Lidmaatschap van Webwinkel... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Koop uw nieuwe horloge bij een gevestigde, ervaren en vertrouwde winkel. Laagste prijs garantie en niet goed geld terug beleid.
Aelbrechtskade 108-C, 3023 JD, rotterdam, Nederland
- 0685855573
- info@altijdwijzer.nl
- altijdwijzer.nl
Horloge besteld voor 100,00 binnen 2…
Horloge besteld voor 100,00 binnen 2 dagen geleverd 5 dagen verder niks ontvangen.
Als iemand weet wie het is link me even.
Aangifte en melden!
Ook ik ben opgelicht door Altijd Wijzer.nl Een horloge besteld maar nooit ontvangen. Mensen doe ajb aangifte ervan én doe melding bij onderstaande instanties!!!!
ACM CONSUWIJZER: 088 0 707070
FRAUDEHELPDESK: 088 786 7372
MELDPUNT INTERNETOPLICHTING (online)
Het gaat om een eenmansbedrijf met een KvK nummer dat al geruime tijd bestaat en gevestigd is in Rotterdam. Dit alles inclusief adres van het bedrijf is ook op internet te vinden. Dus doe ajb aangifte en vermeld duidelijk dat er op internet heel veel slachtoffers zijn gevonden waarbij is opgeroepen om allemaal aangifte te doen en zeer belangrijk geef het adres van het bedrijf door dat op de site van Altijdwijzer is te vinden en natuurlijk het bankrekeningnummer. Genoeg mogelijkheden voor het vinden van een verdachte. Maak ajb printscreens van de bestelling en de site en voeg dit toe. Vraag desnoods een digitaal expert bij de aangifte.
Succes ook!
Ook mijn zoon opgelicht voor 300,00…bij ALTIJDWIJZER.nl
Ook mijn zoon opgelicht voor 300,00 euro met aankoop 3 horloge,s bij ALTIJDWIJZER.NL....heel zijn vakantie hard gewerkt en alles kwijt aan de vuile oplichters ...zijn er die weten wie er achter zit ......??
Ook ik ben opgelicht door Altijd wijzer…
Ook ik ben opgelicht door Altijd wijzer voor een bedrag van €100,00. Op 4 januari horloge besteld en eind vorige week nog via mail contact gehad met als antwoord dat bestelling was vertraagd wegens enorme drukte. Zou vandaag uiterlijk zijn geleverd. Website is sinds vandaag uit de lucht.
Zojuist opgelicht bij altijd wijzer
Zojuist opgelicht bij altijd wijzer , ik wachtte op mijn bestelling van 11 januari en toen zag ik ineens al deze reviews , daar gaat mijn 100€
Ook opgelicht!
Ook opgelicht!
Op 4 januari product besteld en betaald maar niks ontvangen.
Site is opgeheven.
Aangifte bij de politie gedaan.
Ik heb een horloge bij hun besteld maar…
Ik heb een horloge bij hun besteld maar na 7 dagen nog niks ontvangen, blijkbaar opgelicht. Hoe durven ze dit mensen aan te doen!!! De site werkt niet meer, en hun telefoonnummer werkt ook niet meer!!
Ook opgelicht
Ook opgelicht! Horloge betaald en nooit gekregen!
opgelicht
Ik heb aangifte gedaan bij de politie, heb mijn betaling op mollie opgezocht en gerapporteerd. Ik ga zo nog contact met mijn bank opnemen.
Graag allemaal aangifte op politie.nl doen, betaling bij mollie rapporteren.
Oplichting altijdwijzer
Ik heb eind december een horloge besteld en gelijk betaald. Ik heb wel een ontvangstbevestiging van mijn bestelling gehad. Maar tot heden nog niks ontvangen.
Toen ik het telefoonnummer belde, was ie niet mee in gebruik. Toen ik daar over mailde, kreeg ik als antwoord, dat ze het toestel tijdens oud en nieuw verloren hadden. Maar ik kon gewoon blijven mailen als ik nog vragen had. Mijn laatste mail naar hun, stuurde ik gisteren. Maar tot heden nog geen antwoord gekregen. Ben er bang voor dat ik kan fluiten, naar het horloge. Laat staan mijn geld. Ik hoop dat die oplichter, van mijn €100.00 vuurwerk heeft gekocht, en daarbij zijn handen ermee afgeblazen heeft. Zodat hij niet meer slachtoffers kan maken. BEN SLIM. En meld dit bij fraudehelpdesk. Niet geschoten is altijd mis.
Opgelicht!!
5 januari een horloge besteld. Na mijn vraag per mail wanneer het horloge geleverd zou worden gaven zij aan uiterlijk 13 januari. Nog niks ontvangen en mij verstuurde mail kan niet bezorgd worden.
Opgelicht dus.
Sandra
Opgelicht bij altijdwijzer.nl
Op 7 januari een horloge van Michael Kors besteld, gelijk betaald maar nooit een bevestigingsmail ontvangen. Op vrijdag 10 januari contact gehad over de levering van het horloge. Wegens drukte kon ik het horloge maandag 13 of dinsdag 14 januari thuis verwachten.
Inmiddels nog steeds niks ontvangen, de website is uit de lucht.
Aangifte gedaan bij politie en contact gehad met RegioBank.
Zeer waarschijnlijk ook opgelicht
Zeer waarschijnlijk ook opgelicht. Wel nog mail contact gehad afgelopen vrijdag. Nu nergens meer te vinden en te bereiken. Ik heb het al gemeld bij mijn bank (ING). Ik ga nu aangifte doen bij de politie!
Oplichting
09 januari horloge besteld. Niets ontvangen.
Aangifte gedaan en gemeld bij Consuwijzer, zoals vermeld op bevestiging aangifte
Aangifte
site Is nu helemaal weg en ik heb nu ook aangifte gedaan
Graag allemaal aangifte doen!
Ook een horloge besteld op 3 januari en…
Ook een horloge besteld op 3 januari en betaald en nog steeds niets geleverd. De site ligt eruit en ik kan ze niet bereiken. Ben bang dat het om oplichting gaat en dat ik het geld kwijt ben. Ik heb een melding gedaan bij fraudehelpdesk.nl
vieze oplichter
Horloge besteld en betaald die natuurlijk nooit meer geleverd gaat worden. Graag allemaal aangifte doen en ook aanmelden op fraudehelpdesk.nl!!
mogelijk ook opgelicht
Ik lees in de rewiews dat de site rond 6 januari 2020 offline is .
Maar aan deze kant ook een klokje besteld op 12 januari 2020
contact gehad met webwinkelkeur.nl zij konden wel op de site?
Zitten zij in het complot?
4 januari horloge besteld..maar na 2…
4 januari horloge besteld..maar na 2 dagen geen verzendbevestiging. Gemaild en zou uiterlijk maandag 13e bezorgd moeten worden.. Tot op heden niks.. Site ligt eruit en Instagram pagina is ook uit de lucht Oplichters!!!