Great Service! First shipment did not fit correctly - so made contact and got the correct ones after a second more thorough measurement and a refund on the faulty ones. - Follow the easy instruc... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Skulle bruge fire nye navkapsler til mine alufælge. Fulgte instruktionen og målte! Havde god gavn af min skydelære. De kom med GSL nogle dage efter og passede nøjagtigt!
Bedrijf heeft geantwoord
Skulle bruge 4 stk. Centreringsringe til mine alufælge 63,3 -56,6 Denne størrelse var ikke nem at finde i DK. 🇩🇰 Har fået nogle super fin varer som passer perfekt og som var pakket godt ind 👍 K... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vi har største udvalg i:Centreringsringe, alufælge, centerkapsler, låsemøtrikker, låsebolte
Contactgegevens
Hornosusska 6B, 73564, Havirov, Tsjechië
- info@aluo.eu
- aluo.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
fint behandling
Hurtig levering som aftalt ingenting at…
Hurtig levering som aftalt ingenting at sætte på det firma
Hurtig levering.
Great Service!
Great Service!
- Follow the easy instructions!
Brgds
Jacob
Perfect.
Perfect.
Easy ordering. Great communication. Fast delivery.
Goods as they should be.
Alt gik godt uden problemer.
Delene passede som de skulle 😃
De passede sørme!
Skulle bruge fire nye navkapsler til mine alufælge.

Låsebolte til Peugeot alufælge
Låsebolte til Peugeot alufælge - korrekt vare - godt emballeret - meget hurtig levering med GLS på bare 3 dage. Alt er perfekt
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Ingen problemer ifm. mit køb
WEB-siden og finde det man søger = * * * * * (5 stjerner),
Betaling = = * * * * * (5 stjerner),
Levering = = * * * * * (5 stjerner),
Produkterne = * * * * * (5 stjerner),
Support = Ikke bedømt
Reklamation (RMA) = Ikke bedømt

Antwoord van ALUO
Virkelig lang leveringstid og elendig kundeservice
Virkelig lang leveringstid og elendig kundeservice. Nu har jeg ventet i 20 dage og skrevet flere gange til kundeservice. Men de er ligeglade og henviser bare til deres betingelser, som ingen læser. Et godt råd: læs betingelserne inden du bestiller. Jeg regner ikke med nogensinde at modtage noget fra dem, så nu begynder jeg kampen for at få mine penge tilbage.
OPDATERING: da Aluo ikke kan lide dårlige anmeldelser og derfor har redigeret sit svar tre gange nu, synes jeg også lige jeg vil gøre det. Det er ikke fair at give PostNord skylden, da de slet ikke har fået pakken i deres besiddelse. Man kan som han skriver, vælge GLS men det koster dyrt. Han har dog trods alt efter jeg lagde pres på, indvilliget i at refundere beløbet. Så jeg har kun spildt en del tid og ærgrelser.

Hurtig levering
Hurtig og problemfri handel.
Varne kom hurtigt
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.