bestelling niet ontvangen, wel betaald.
Ik heb in april een bestelling geplaatst, deze heb ik nog steeds niet ontvangen. Op verschillende mails richting Alvayna krijg ik geen respons. Wel de betaling afgeschreven.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik vraag me af hoe lang het nog duurt om mijn bh te versturen. Hij is op 25 april besteld. Het is nu 7 juni …….
Eerste keer bij hun besteld super snel en een fijne bh gekregen. Dus dacht bestel er weer 2 op 24 jan 2026 en tot op de dag van vandaag nog niks ontvangen, verzekering betaald want ja he het zal he maar overkomen. Ik op de site kijken meerdere keren gevraagd waar het blijft maar 0 reactie terug. En nu ben ik en €55 kwijt en heb niks ontvangen. En op mijn account stond op dat het nog geen eens verzonden was. Deze mensen zijn oplichters!!!
Oplichting!
Pakket nooit aangekomen. Wel betaald.
Je kunt fluiten naar je geld.
Oja, één reactie van de klantenservice ontvangen: ligt aan DHL.
Geen reactie klantenservice verder hoe op te lossen.
Oplichting! Geschillencommissie ingeschakeld. Wordt vervolgt.
De verzendkosten voor het retourneren naar Azië variëren, maar je kunt rekening houden met een gemiddelde van 49–69 euro, afhankelijk van de gekozen verzendmethode en het land van bestemming. We raden aan om een verzendmethode met track & trace te kiezen zodat je de voortgang van je retourzending kunt volgen en je bewijs hebt van de levering.
Wij wijzen u erop dat u bij het plaatsen van uw bestelling akkoord bent gegaan met onze Algemene Voorwaarden. In Artikel 6 (“Herroepingsrecht”) is bepaald dat retourzendingen uitsluitend dienen te worden verzonden naar ons retouradres buiten Nederland, zoals vermeld in de retourinstructies na aanmelding van de herroeping. Een Nederlands retouradres is helaas niet beschikbaar.Daarnaast willen we je erop wijzen dat er mogelijk extra kosten voor douane en handling kunnen zijn. Deze kosten kunnen variëren tussen de 30–50 euro, afhankelijk van het land van ontvangst en de specifieke douane-eisen. Deze kosten vallen onder je verantwoordelijkheid en kunnen door de lokale autoriteiten in rekening worden gebracht.
1,5 maand geleden een bh besteld. Deze ontvangen maar de maatvoering klopte niet. Via mail retouraanvraag gedaan. Snelle reactie vanuit Alvayna terug met bangmakerij over retourkosten want het produkt moet retour naar China, echter zonder info over retourADRES.
3 mailtjes verder wordt er eindelijk een retouradres gestuurd ( dat gewoon in nederland is!!) maar dan weer met de vermelding dat ik me als consument aan de retourtermijn moet houden. Deze is 14 dagen!! Als je het retouradres pas ontvangt 30 dagen NA de retouraanvraag dan kan je daar als consument dus NOOIT aan voldoen.
Conclusie: BANDIENTEN FIRMA!!
inmiddels ook melding gemaakt bij KLARNA