Alvora Oslo Reviews 24

TrustScore 1.5 uit 5

1,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte 3 kjoler for en uke siden, fikk ingen ordrebekreftelse. Beløpet ble trukket fra konto dagen etter at jeg bestilte, men fortsatt ingen melding fra transportør om at varene er på vei. Når j... Toon meer

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alvora Oslo er ren svindel

Alvora Oslo er ren svindel. Det er bilder som lurer oss til å tro at dette er en fysisk butikk i Oslo.Jeg bestilte en sommerkjole i lin, og det jeg fikk etter langt om lenge, var en simpel etterligning. Aldeles ikke lin, og fasongen var helt forferdelig. Pakken kom fra Kina, så ingen butikk i oslo. Kjolen betalte jeg 500kr for. Og jeg fikk tilbake halvparten etter flere mail. Det Jeg egentlig skulle gjort var å annmelde… jeg er bare flau for å ha bitt på…

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette er svindel - styr unna

Dette er svindel. Jeg var uoppmerksom og gikk rett på, sjekket ikke ordentlig, feks om butikken faktisk finnes fysisk - noe den ikke gjør. Adressen til firmaet er en bolig i et villastrøk, og varene sendes fra utlandet - fra Kina etter hva jeg har skjønt.... Forventer elendig kvalitet, og kommer nok til å returnere varene - til Kina. Skammer meg over å ha blitt lurt av annonsene og nettsiden. Burde ha visst bedre. Styr unna!

29 augustus 2025

Skikkelig dårlig handel!

Første gang jeg har gått på en smell på nettkjøp! Kjøpte flere kjoler som de oppga skulle være av lett, myk og pustende materiale. Dette var bare bullshit- alle var i 100% polyester og verken farge eller fasong var bra. Helt elendig!! De sier de har en butikk i Oslo, så rdgnet med at det var en norsk nettbutikk- men alt kom fra Kina. Kunne like gjerne handlet på Temu! Ingenting kunne sendes i retur, og alt havnet til Fretex. Skal aldri handle på ukjente nettsider igjen!

25 juni 2025

Alt gikk galt.

Alt gikk galt.

Noe ukritisk av meg også, da det åpenbart skulle ha ringt noen varselsignaler da jeg en tidlig lørdags morgenen (mine kritiske hjerneceller hadde ikke startet for dagen) kom over en facebook-annonse som tilsynelatende virket for godt til å være sant - og var det.

Ikke kast bort tiden; ren svindel. Kjolene er forfalskede kopier. Har brukt flere dager på å strukturere og ordne opp i rotet. Fikk heldigvis refundert beløpet ved hjelp av Klarna. Det verste var vel at Alvora forsøkte å presse meg til å ikke benytte meg av egne rettigheter. Ta heller kontakt med Klarna!
Har meldt inn saken til Forbrukerrådet.

22 juli 2025

Elendig!

Elendig!
unulig å få returnert. i begynnelsen tilbød de 35%refusjon, men nå går det ikke ann å svare på mailen deres….
Svindel rett og slett!!!

18 juli 2025

Styr unna

Styr unna! Dette er svindel. Kjolene kommer fra Kina og kjennes ut som 100% plastikk! Heldigvis hadde jeg betalt via klarna og fikk fakturaen slettet da jeg meldte sak via dem.

13 juli 2025

STYR unna

STYR unna! Later som det er norsk butikk, varene kommer fra Kina, elendig kvalitet. Hadde aldri handlet der om jeg hadde søkt litt i forkant, så ris til egen bak!

21 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svindel!!! Denne bedriften markedsfører seg som en…

Denne bedriften markedsfører seg som en norsk bedrift i Oslo, men er svindel. De sender fra Asia noe som ligner det du tror du har kjøpt, men på ingen måte i nærheten av den kvaliteten du ville forvente.
Da jeg sendte mail om at jeg ønsket adresse jeg kunne returnere varen til- ettersom produktet ikke var som forventet, fikk jeg disse alternativene til svar:

Du kan velge mellom følgende tre alternativer:
1. Umiddelbar refusjon på 35 % – du beholder varen (mest populære alternativ)
Ingen retur, ingen styr. Vi tilbakebetaler 35 % av kjøpesummen direkte til kontoen din.
Du beholder varen – du trenger ikke sende noe tilbake.
Ingen returkostnader, ingen ekstra steg, pengene tilbake i løpet av noen få dager.
Dette er vårt mest populære alternativ: raskt, enkelt og løst med én melding.
2. Kreditnota på hele beløpet – behold varen
Du mottar en personlig kreditnota tilsvarende 100 % av verdien på produktet du ikke er fornøyd med.
Denne kan du bruke til å legge inn en ny bestilling i nettbutikken vår og velge noe annet du liker.
Du kan beholde den nåværende varen.
3. Retur til vårt sentrallager (ikke anbefalt)
Å returnere varen til vårt sentrallager er ikke anbefalt.
Det kan bli dyrt og upraktisk, og det kan oppstå problemer under frakten.
Derfor velger nesten alle kundene våre alternativ 1 eller 2 – de er enklere og uten risiko.
Gi oss gjerne beskjed om hvilket alternativ som passer deg best, så ordner vi resten.
Vennlig hilsen,
Solveig Hansen
Team Alvora Oslo

Da jeg skrev tilbake at jeg ønsker alternativ 3, og at jeg vil se skal sende meg reruradresse, får jeg ikke mer svar.

9 juli 2025

Svindel

Kina varer som selges til en altfor høy pris. Styr unna.

Dårlig kvalitet

Svindel, sendes fra kina og er dårlig kvalitet. Reklamerer med "opphørssalg", 70% og St leveringstiden er stor pga. salget. Betalte allikevel over 500 kroner for en kjole i 100% polyester med dårlig passform. Styr unna!

11 juli 2025

Svindel

Svindel!
Som alle andre melder her! Kjoler sendt fra Kina! Og de nekter å ta retur! Klarna må være mektig lei denne «butikken»

7 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Umulig å returnere/få penger igjen

Denne butikken er en scam - kjolene de selger er på ingen måte like de som er bilde av på nettsiden, og alle er 95 eller 100% polyester.
Selskapet nekter også å ta retur (hvis du prøver å velge det så drar de bare opp avslaget fra 35 til 40 til 50 til 70 til 80 prosent..), og eneste måten å få alle pengene igjen er antageligvis via Klarna. De nekter dessuten å forholde seg til at de selger vidt forskjellige kjoler fra bildene de har på nettsiden, jeg har nøye dokumentert forskjellene og venter nå på svar fra Klarna.

2 juli 2025

Svindel rett og slett

Svindel rett og slett! Bestilte 2 kjoler, og de kom etter 3-4 uker. Levert i hvite plastposer uten angrerettskjema, rett fra Kina. Liknet ikke på bildene. Elendig kvalitet! Ikke finn på å handle her!

Dette er svindel

Dette er svindel. Varene kommer fra Kina og er av elendig kvalitet. Selv om nettsiden fremstår å være norsk og av bra kvalitet på klærne. Det er ingen mulighet til fornuftig retur. Du kan velge mellom 35% retur av pengene, få tilgodelapp/gavekort på 100% eller sende på egen regning til Kina.

Anbefales absolutt ikke!

17 juni 2025

Dette er svindel

Dette er svindel. Varene kommer (tregt) fra Kina og er av elendig kvalitet. Det er ingen mulighet til fornuftig retur. Du kan velge mellom 35% retur av pengene, få tilgodelapp/gavekort på 100% eller sende på egen regning til Kina.

Anbefales absolutt ikke!

1 juli 2025

STYR UNNA

STYR UNNA! De driver med feilinfo på hjemmesiden. Varene kommer fra et lager i Kina. Det er klin umulig å heve kjøpet.

16 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke kjøp fra denne butikken

Ikke kjøp fra denne butikken. Dette er en scam. Forferdelig lav kvalitet på varene som mest sannsynlig kommer fra Kina. Ta kontakt med Forbrukertilsynet om du har handlet fra butikken. De gir god veiledning på rettighetene dine og hvordan du kan gå fram.

17 juni 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.