Mystery box gekocht, wat een fantastische box. Zat vanalles in, accesoires, etb's, VINTAGE etc. Kom zeker vaker terug! Sterker nog, de 2e box is alweer besteld! Super tevreden, dankjewel!
Ik ben persoonlijk heel goed geholpen door Amanda. Ze heeft goed meegekeken naar wat ik nodig had en daarbij heeft ze gekeken wat de beste en goedkoopste opties waren. Ik ben nog niet eerder zo uitgeb... Toon meer
Er zat een fout in de bestelling en ik kreeg ze maar niet te pakken. via de review hier toch in contact gekomen na 1,5 maand en het word super opgelost. Dit allemaal door een mail serverfoutje. Nu... Toon meer
Mooie pokemon kaarten ik heb zelf een box gekocht ben ik heel blij mee verder goed verpakt en mooie site zeker een aanrader
Mensen keken ook naar
Mooie deal
Mooie deal! Goed verpakt en snel verzonden! Aanrader!
Zeer tevreden!
Product was zorgvuldig ingepakt, snel verzonden en zoals omschreven. Communicatie was ook aangenaam. Al met al zeer tevreden!
Snelle levering, aardig en duidelijk.
Kaarten mooi netjes verpakt de volgende keer ben ik weer van de partij.
perfect
Super vriendelijk en perfect naar wens geholpen. Aanrader!
Hele snelle levering en perfect…
Hele snelle levering en perfect beschrijving van de kaart.
Supper lieve en leuk medewerker zeker…
Supper lieve en leuk medewerker zeker een aanrader 😊🩷
Zeer vlotte afhandeling
Zeer vlotte afhandeling! Alles netjes verpakt! Zeker voor herhaling vatbaar !!!
Probleem toch nog en super goed opgelost
Nu word de bestelling gecorrigeerd en het missende deel na gestuurd. Ik ben erg vriendelijk geholpen dus vandaar alsnog 5 sterren. shit happens zo lang het maar opgelost word.

Antwoord van Amandatcgshop
Ervaring losse kaarten
Zeer fijne verkoper. Producten waren netjes en stabiel verpakt in toploaders en stevig brievenbus doosje. Goede prijzen en fijn contact
Ontzettend prettige ervaring
Ontzettend prettige ervaring, goede communicatie en goed verzorgde verzending.
Zeer behulpzame eigenaar
Zeer behulpzame eigenaar, snelle verzending en prijs-kwaliteit
Snel en gemakkelijk besteld
Snel en gemakkelijk besteld, netjes te woord gestaan en levering was keurig verpakt!
Fijne verkoper
Fijne verkoper, goede communicatie! Producten goed verpakt en prima prijs/kwaliteit verhouding! Zeker een aanrader
Fijn om zaken mee te doen
Fijn om zaken mee te doen! Vriendelijk eigenaresse!
Alles was dik inorde!
Snel geleverd en klopt met de staat van…
Snel geleverd en klopt met de staat van de kaart die beschreven staat
Lege ETB besteld
Ik heb bij Amanda lege etb besteld en deze waren goed verpakt en een fijne bezorging. Ze is aardig en helpt je graag. Ik zal zeker nog eens iets bij haar kopen
Producten in goede orde ontvangen!
Producten in goede orde en onbeschadigd ontvangen, super tevreden. Vanwege Black Friday heb ik de producten ook nog voor een leuke prijs kunnen scoren.