Mensen plaats hier geen bestellingen!!!. Er wordt niets geleverd. Dit is oplichting!!! 3 tafelpoten 6weken geleden besteld maar niets ontvangen. Krijg geen reactie op mail en telefonisch. OPLICHTERS!!... Toon meer
Heel goed geholpen door Amaze living. Na bestelling telefonisch contact gehad en verder geadviseerd over een matrix tafelpoot. Uiteindelijk in overleg met Amaze living toch voor een andere poot gekoze... Toon meer
Gewoon in 1 woord TOP! Onze bestelling werd niet door DPD/PostNL bezorgd en de eigenaar heeft onze Tafelpoot hoogst persoonlijk op zaterdagochtend afgeleverd bij ons thuis in Drenthe. Wij wonen tegen... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Mensen plaats hier geen bestellingen
Mensen plaats hier geen bestellingen!!!. Er wordt niets geleverd. Dit is oplichting!!! 3 tafelpoten 6weken geleden besteld maar niets ontvangen. Krijg geen reactie op mail en telefonisch. OPLICHTERS!!!
Oplichting
Dit bedrijf gaat nu verder onder sigi amazeliving
Dus opgepast wel betalen en niets krijgen
Heb de apps om te bewijzen dat ze veel beloven maar niets doen.
Hij zou mijn bestelling in orde maken op 10 mei en dan maandag 12 mei leveren via zijn Houthandel Gorinchem
Dus opletten oplichting
Vriendelijk en behulpzaam zaak.
Vriendelijk en behulpzaam zaak.
Het duurde wel langer als verwacht maar was de moeite waard.
Mooie kwaliteit tafelpoot
Mooie kwaliteit tafelpoot. Er ging wat mis met de bezorging maar 1 telefoontje was genoeg en er werd gelijk een andere opgestuurd. Super service
In eerste instantie gaf ik een…
In eerste instantie gaf ik een negatieve beoordeling omdat het product niet aankwam. Het bedrijf nam echter contact met me op en legde de problemen uit die ze hadden met hun verzendagent en de ontbrekende zending. Ze stuurden een andere met een andere agent en volgden het twee keer op om ervoor te zorgen dat het bij mij aankwam. Top!
Top service
Top service, zojuist mijn Matrix tafelpoot afgeleverd gekregen door Amazeliving zelf
Zeer vriendelijk, neemt tijd voor je om uitleg te geven.
Late levering maar super service
De tafelpoot op een avond besteld, de volgende dag al een verzendbevestiging met track and trace code ontvangen. Helaas werd het pakket niet verwerkt door DPD. Amazeliving was goed bereikbaar en gaf aan dat het aan de verwerking bij DPD lag. Uiteindelijk na 3 weken, wel met de feestdagen er tussen, werd het pakket nog steeds niet geleverd. Na de vakantie heeft Amazeliving zelf contact met ons opgenomen en de tafelpoot zelf afgeleverd. Vervelend dat de bezorging zo lang heeft moeten duren omdat het niet door DPD werd verwerkt maar een super bereikbaarheid en oplossing van Amazeliving.
Betrouwbaar bedrijf om te bestellen
Betrouwbaar bedrijf om te bestellen, alleen door drukte bij PostNL duurde de levering een week langer!
De producten waren goed 👍🏻
De producten waren goed 👍🏻
Prijs en kwaliteit kloppen ook en zal zeker weer eens wat kopen.
Levertijd kon destijds niet in 2/3 dagen. Maar is later opgelost.
De eerste levering is nooit aangekomen…
De eerste levering is nooit aangekomen maar na een telefoontje is het alsnog snel geregeld en geleverd.
Prima service!
We hebben een mooie matrix tafelpoot gekocht en gekregen. Na een aanvankelijk leveringsprobleem (lag niet aan Amaze, maar aan de bezorgdiensten), heeft Sigi de tafelpoot, in overleg, persoonlijk bij ons bezorgd. Hulde voor deze manier van handelen !
Het product is nooit geleverd.
Het product is nooit geleverd.
Op mijn e-mail waarin ik informeerde naar de bezorging is nooit gereageerd.
Op de afgesproken datum keurig…
Op de afgesproken datum keurig geleverd.En snelle levering.Verkopen mooie spullen.
Vriendelijk en heel goede service.
In eerste instantie pakket kwijt bij postorderbedrijf. Amazeliving heeft heel snel een nw. gestuurd met ander bezorging. De volgende dag al binnen. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Hele mooie matrixpoot. Goede service en heel vriendelijk.
TOP! Echt een aanrader
Gewoon in 1 woord TOP!
Onze bestelling werd niet door DPD/PostNL bezorgd en de eigenaar heeft onze Tafelpoot hoogst persoonlijk op zaterdagochtend afgeleverd bij ons thuis in Drenthe. Wij wonen tegen de Duitse grens aan dus was het voor hem nog al een eind rijden. Eind goed al goed de poot werd op tijd geleverd voor de verjaardag. Echt TOP SERVICE!! Echt een hele aardige vriendelijke gast is Siegfried. Bedankt man.
Hele goeie service
Hele goeie service
Aan huis geleverd en zelf geholpen met het in elkaar zetten van de tafel en tafel poten
Super bedankt
Dikke 10
Prima kwaliteit - Snelle levering - Tevreden over levering
De geleverde goederen waren prima qua kwaliteit.
Snel bezorgd en perfect ingepakt.
Gebruiksaanwijzing klopte, inclusief bijgeleverde materialen en gereedschap.
Goed product
Goed product geleverd wel iets later dan gepland maar dat kwam door de bezorgdienst.
Mooie poten goede service
Mooie poten precies zoals verwacht. De bezorging duurde ietsje langer als ik verwacht had, maar na een appje werd ik direct gebeld en kreeg ik een uitleg waarom en een track en tracé. De volgende dag was het er ook.

Antwoord van Amazeliving