Som mor til en af de studenter der kørte med Sarah Krogh d. 2-3 Juli vil jeg sige kæmpe respekt for hende. Hun sørgede for at der ikke var et stille øjeblik, fik studenterne i feststemning og sørged... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hej. Vi er inno2 og vi kørte med Sara. Det var den bedste studenterkørsel i hele mit liv. . Hun var mega sød og imødekommende og hun matchede vores Vibe. Hun var god til at kører og holde os igang... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
AMOK er et af Danmarks førende studenterkørselfirmaer, og vi er stolte af at kunne sige, at vi kan vores kram.
Contactgegevens
Hornum Søveje 19, 9530, Støvring, Denemarken
- 71992696
- info@amok.as
- amok.as
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Thomas er den varmeste
Thomas er den varmeste og mest grineren vognmand!
Kæmpe katastrofe
Kæmpe katastrofe. Chaufføren kunne ikke køre vognen. Han bakkede med stigen nede, mens de studenter, der skulle løbe efter vognen stod bagved. Bagefter væltede han et skilt og derefter en pæl til et vejtræ. Bremsede så hårdt op at studenterne faldt på ladet, og en fik skubbet skulderen af led. Politiet eskorterede vognen til første stop, hvor de bad chaufføren finde en anden, der kunne køre, da han ikke var egnet. Efter 3 timer kom en afløser, som så til gengæld kørte upåklageligt, men han var heller ikke fra samme firma. Selvfølgelig blev de unge stadig opkrævet betaling for overtid. Super flot arbejde AMOK! Not so much! Man sætter livet på spil, hvis man vælger at køre med AMOK - det har vi politiets ord for!!! Papirerne er i orden, men det er moralen ikke. Skam jer!
Fantastisk
. Hun var mega sød og imødekommende og hun matchede vores Vibe. Hun var god til at kører og holde os igang og hjælpe med tidsplan. Hun var god til at få os igang og ryste vognen. Hun var sød mod alle forældre og inno2 (vores klasse)
Mvh INNO 2 Learnmark Horsens - Mohammad Soltani
Kæmpe anbefaling af Sarah Krogh som chauffør
Hun sørgede for at der ikke var et stille øjeblik, fik studenterne i feststemning og sørgede for at de havde de fedeste dage. Det var tydeligt at se at studenterne lyttede til hende og var trygge ved hende som deres chauffør. Det var slet ikke meningen det var hende der skulle kører dem første dag, men de bad selv om at få Sarah tilbage som chauffør dagen efter. Sarah var professionel, imødekommende, glad og smilende og hun var på bølgelængde med de søde unge mennesker. Hun tog hånd om alle studenter og sørgede for at ingen følte sig ekskluderet, dette gjorde også at vi som forældre var trygge når de kørte videre på deres tur. Da studenterne spurgte om en times tid ekstra kørsel, var dette også en mulighed uden problem.
Dårlig oplevelse med chauffør
Tankevækkende at læse de gode oplevelser med chauffør Sara Krogh, når man fra studenterne hører, at hun har lånt deres telefoner og selv skrevet anmeldelserne. Samme Sara Krogh, som uden at blinke opkrævede omkring 8.000 kr. ekstra fra studenterne for ekstra tid, som pga ekstra stop på hendes foranledning gav forsinkelse på turen.
Fantastisk tur
Bedste 2 dage!!! Mega fantastisk Thomas Laursen, mega sød og omsorgsfuld, mega sjov og bringer den bedste stemning. Helt igennem uforglemmelig tur!!!!
Vi havde de vildeste to dage med Amok…
Vi havde de vildeste to dage med Amok og SARAH KROGH som chauffør gjorde det hele 100 gange federe! Hun var så sød, sjov og bare totalt en del af festen. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre chauffør. Tak for alt Sarah, vi elsker dig!! ❤️🥳
Simpelthen en fantastisk tur man fik
Simpelthen en fantastisk tur man fik! Vi fik Sarah Krogh, fantastisk chauffør der fik hele turen til at fungerer! Humoristisk og fantastisk firma (og person) at få til at køre sin studentervogn ❤️
HAMRENDE FED!!!
HAMRENDE FED!!!! KAN ANBEFALES MEGA MEGT!!! VI ELSKER SARAH!!!!!!
Vi har kørt med Sarah
Vi har kørt med Sarah. Hvis jeg siger WUUUUHUUU, så giver resten vidst sig selv.
Sødeste chauffør, kæmpe partystarter, og virkelig god til at piske en sindsygt god stemning op.
KÆMPE anbefaling
Skud ud til Sarah🤩
Skud ud til Sarah🤩
Bedste chauffør som altid skaber en kæmpe stemning til HELE vognen. Og en generel super fed oplevelse under hele runden.
Jon-Mathias + Mathias nr. 2🫶🏼 DE BEDSTE CHAUFFØRER!
Vi en HF klasse fra Skive gymnasium, som var så heldige at få Jon-Mathias og hans makker Mathias som vores chauffører. De var de skønneste chauffører!!! Så venlig, sjove, søde og imødekommende!
De havde fuld omtanke for os studenter! De holdte ind så klip kunne fuldføres, samt når hue og telefon fløj af vognen. Derudover var de åbne overfor ruteændringer, og lyttede til os studenter, når vi ønskede at kører en bestemt vej. De gav os den sidste energi vi manglede! De kan helt klart anbefales!! 10/10
Og hvis det ikke var nok, så samlede de også vores parallel klasse op, efter at deres egen chauffør havde efterladt dem! Dermed lykkedes det os at slutte dagen af sammen! God stil Mathias 1 og 2!!!
Vognmand Jakob som kørte for HF i…
Vognmand Jakob som kørte for HF i Herning D 1 og 2 juli - du var med til at gøre dagen PERFEKT for de unge. Tak! Fik min søn hjem, han fortalte hvor fedt det havde været, måden du var på, var bare den bedste!
Hvis det fantes 10 stjerner, så fik du det! Lastbiler kan alle få, men en så god studenter fører skal man lede længe efter. Tak fordi du gjorde dagene ekstra gode for dem, en oplevelse de aldrig glemmer.
10.000 tak!
Håber denne besked kommer videre til dig, det har du fortjent!
Mvh
Bettina Refsgaard / Brande
Vores vogne virkede ikke halvdelen af…
Vi havde studenterkørsel 2 dag, vores vogne virkede ikke halvdelen af tiden og gik i stykker heletide! Musik anlagte gik i stykker vogne startede ikke og vi ventede i 50 min på et nyt batteri til vognen, vi blev også nødtil selv at have soundboks med for at få musik, dårlig oplevelse på dage hvor det skulle have været fedt👎
En uforglemmelig studenterkørsel med…
En uforglemmelig studenterkørsel med Mads og Zebra vognen🦓!
Mads var den perfekte chauffør – altid smilende, med på stemningen og med til at løfte hele dagen. Han blev også bare lidt en del af det hele på den helt rigtig måde.
Vi følte os trygge når vi kørte og i gode hænder fra start til slut.
En kæmpe tak for en fantastisk oplevelse!
Chauffør Thomas Laursen
Vi kørte studenterkørsel med chauffør Thomas Laursen (volvo man) i Nordjylland, han var SÅ sød og hjælpsom og den bedste chauffør nogensinde. Han hjalp os op og ned at vognen, badet med os og kælede for hunden ved hvert stop.
10/10 recommend!
Fremragende!
Vores glade og dygtige chauffører Arne gjorde en god dag endnu bedre ✅
Vi havde den største fornøjelse
Vi havde den største fornøjelse, med at få Arne som chauffør! Han var virkelig sød og rar både at snakke med og kører med! ARNE HAN ER FOR COOL!
Fremragende dage med Arne
Fremragende dage med Arne som chauffør!
Kan klart anbefales.
Chaufføren Mads
Vi havde chaufføren Mads, som gav os to uforglemmelige dage med vognkørsel. Han er ekstremt god til sit arbejde, og kan KLART anbefales! Absolut 10/10 herfra
Lees meer over geverifieerde reviews.