Har et par gange forsøgt mig med mad gennem Wolt, er hver gang blevet skuffet. -Levering altid for sent, en gang 3 kvarter -Maden koldt, har været længe på farten -Bestiller du ekstra så får man d... Toon meer
Ubehøvlet personale. Maden er leveret 60 minutter forsinket. Manden der aflevere det kræver så derudover 25kr mere for levering end aftalt på telefonen. Da jeg siger jeg ikke gider betale ekstra for n... Toon meer
har lige bestil en pizza med en halvanden liter cola til, Pizzaen virker til at være ok og min sodavand er her men der mangler min ekstra bøtte med hvidløgs dressing :(
Bestilte en Penne della casa med oksefilet, og hvilken skuffelse. Oksefileen var oversteget og næsten ikke til at tygge, pastaen har lagt i kogevandet hele dagen. Så var det hældt sammen uden nogen fo... Toon meer
Afleverede ikke pizzaen og var 40-60min…
Afleverede ikke pizzaen og var 40-60min forsinket og derefter forventede at betale ekstra gebyr på 30kr på trods af jeg lå
inden for by raidusen desuden kaldte pizza cheifen mig for ulækker fordi jeg spiser skinke
Vi fik vores mad 3 timer efter at vi…
Vi fik vores mad 3 timer efter at vi bestilte, og da vi fik det var nachosne indpakning ødelagt og de var brændte.
Og megaburgeren var bare et lille stykke kød i et alt for stort brændt brød.
Og den indbagte kartofel var virkelig hård.
Det er kommer ikke med det man…
Det er kommer ikke med det man bestiller og når de kommer med noget nyt er det også forkerte mega dårligt sted
Man bestiller mad og enden kommer det…
Man bestiller mad og enden kommer det for tidligt eller meget forsendt, og det man bestiller er ikke altid det man for...
Nogle gange er den også brændt på og næste uspiseligt...
EN TIME forsinket levering!!!
EN TIME forsinket levering!!!! Anbefaler langt fra at bestille deres pizza.
Forsinket mad!
Forsinket mad!! 30 min. Simpelhen for dårlig.
Anbefales ikke. Giver ikke engang en gratid sodavand, selvom de endda er forsinket. Skuffet er vi
Jeg fik en pizza med salat også efter…
Jeg fik en pizza med salat også efter en 30 Minutter fik jeg det så dårligt at jeg kom på hospitalet.
Pizzaen kommer en time efter lovet…
Pizzaen kommer en time efter lovet leveringstid, og servicen er ekstrem dårlig. Kan ikke anbefales.
Dårlig service
Jeg fik at vide at min pizza skulle komme 23:35 og den kom ikke før 00:30
Der står tydeligt at de laver burger
Der står tydeligt at de laver burger. Jeg ringer ind og får at vide, at jeg er dum og de afbestiller om jeg bestiller en burger, da det er et pizza hus! 1. Har I ikke burger så fjern dem fra listen over tilbud og ansæt personale, der ikke kalde mig dum.
Dårlig dårlig service!
Dårlig dårlig service!! De ringer og siger at vores pizza kommer noget senere end aftalt! De siger at de har mega travlt en onsdag aften kl 21:30!!😡🤬
Aldrig i mit liv har jeg fået så dårlig…
Aldrig i mit liv har jeg fået så dårlig en pizza og servicen er under alt kritik!!
Amore pizza Esbjerg kan bestemt ikke anbefales til nogen. Pizzaen er tør som pap og de har glemt tomatsovsen og sparet godt på fyldet..
For det første venter vi over en time på maden. Det er self fredag så jeg er dog forståelig overfor at der kan være ventetid.
Da pizzaerne kommer er der ingen tomat sovs i bunden. Jeg ringer derfor ind og fortæller dem om fejlen.
Manden i røret påstår dog at der aldrig er tomatsovs på deres nachos pizzaer, selvom det står sort på hvidt på deres hjemmeside.
Jeg diskutere frem og tilbage med manden og røret, som fortæller mig at det er sådan der er og det kan han ikke gøre noget ved. Jeg fortæller manden at jeg simpelhen ikke gider at betale 190kr (som i forvejen er mega overpris?) for to pizzaer, som er tørre som kiks..
Jeg får afvide at en anden mand vil ringe mig op.
Den anden mand siger lidt det samme og diskussionen starter faktisk forfra. Han går dog efter nogen tid dog med til at overføre 75kr tilbage.
Lad vær at bestil pizza fra Amore!!
Blevet syg af deres mad
Blevet syg af deres mad. Slem mad forgifting kastet op i 15 timer over deres "mad"
Brændt og forsinket mad
vi bestilte 2 burgermenuer ved amor i nørrrsundby. for det første ventede vi i over en time på levering og vi bor ikke engang 1km væk derfra. Da vi så fik vores mad var begge boller brændt og helt tørre, salaten var slatten, og den var generelt fesen og lille. der var kun halvt så mange pommes frittes med som der plejer og vores chili cheese nuggets var bløde. Køb ikke ved amorpizza.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.