Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ich hab vor kurzem ein Laptop der Marke Dell gekauft für 96 Euro also für den Preis top Zustand funktioniert 1a dachte erst kommt sonst was bei mir an aber ganz im Gegenteil war sehr überrascht kann d... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zastanówcie się dwa razy zanim zakupicie sprzęt ponieważ nie przyjmują zwrotów pomimo tego że nie minęło 14 dni a paczki nawet nie rozpakowałem z kartonu. Zakup był realizowany na spółkę więc według p... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Masakra - mój chłopak kupił od nich MacBooka dla mnie na urodziny, po równym roku całkowicie się zepsuł - przestał widzieć dysk wewnętrzny. Jest kompletnie do wyrzucenia, mało z niego korzystałam - gł... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówiłam telefon z usługą montażu szybki, za co dodatkowo zapłaciłam. Nie dość że telefon wysyłali ponad tydzień, cały czas tłumacząc się w idiotyczny sposób. To jeszcze jak telefon przyszedł to okaz... Toon meer

2,4

3 sterren
2 sterren
1 ster

Klient od momentu powstania

W Amso bywam dość często praktycznie od momentu powstania pierwszego sklepu w Krakowie.
Nigdy nie wyszedłem bez rozwiązania swojej potrzeby. Kupowałem sprzęty jako firma oraz jako osoba prywatna.
Doskonale widziałem ewolucję firmy do czasów współczesnych. Miałem styczność z kolejnymi ekipami pracowników.
Podsumowując
Kompetencje 5/5
Kontakt 3,5/5
Możliwość negocjacji 5/5
Podejście pro klienckie 5/5
Z czystym sumieniem polecam zakupy w Amso.
Dla mnie negatywne opinie są praktycznie nierealne, a piszę to mając wieloletnie obserwacje.
Nie ma firmy idealnej, tu też jest pole do poprawy ale są to naprawdę tylko niuanse.

4 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam, wysłałem urządzenie do serwisu, z uszkodzonym wentylatorem. Za pierwszym razem bez słowa wymienili mi je, ale na najbiedniejszy możliwy model. Odesłałem im to - stwierdzili że nie da się tego naprawić (ta jasne) ale nie mają na co wymienić. Znalazłem instrukcje producenta z rozwiązaniem problemu - okazało się że... nie da się. W czasie negocjacji stwierdzili, że jednak mają urządzenie na wymianę. Kiedy się na to zgodziłem okazało się że jednak nie mają. Zażądałem zwrotu urządzenia. Kiedy przyszło okazało się że ma w środku poodpinane kable, więc im je odesłałem - przysłali mi inny egzemplarz tego modelu - mózg roz___any. Cała akcja trwała prawie dwa miesiące.

1 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Received broken Monitor, still waiting for a refund

Ordered a refurbed EIZO Monitor as a Christmas present for family. Monitor arrived damaged(cracked panel) due to insufficient packaging a couple days later. Contacted support including pictures as proof of the shipping damage. Opted for a refund since AMSO stated they can't send out replacement before receiving and checking the damaged item, which will not get sorted before christmas.
Still haven't received a refund over a month later despite the defective monitor having been returned to AMSO on 23rd of December 2024.

13 december 2024

Nie polecam tej firmy

Nie polecam tej firmy! Nie szanują cudzej własności! Omijać szerokim łukiem jeżeli nie chcecie mieć nie miłych przygód z owa firmą. Oczywiście do niczego się nie przyznają trzeba myśleć za nich, bo używanie mózgu boli.

20 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

na ponieważ po numerze zakupu lub paragonu nie można w każdym sklepie z realizować gwarancji tylko tam gdzie się kupowało. Po za tym już trzeci komputer po roku się rozsypuje nie polecam filma idzie w duże obroty ale jakość podła.

2 november 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Komputer poleasingowy Dell

Kupilam laptopa poleasingowego Dell, który dzialal troche ponad rok od zakupu - padla czesc system na plycie glownej. Gdybym nie wykupila przy zakupie dodatkowej gwarancji, stracilabym nie tylko 1000 zl, za ile kupilam komputer, ale i za naprawe musialabym zaplacic 800 zl. Laptop zostal wyslany do naprawy i zostal odeslany nienaprawiony. Bardzo nie polecam AMSO i nie zdecyduje sie kolejny raz na zakup sprzetu w tej firmie.

18 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hab einen gebrauchten Laptop mit…

Hab einen gebrauchten Laptop mit Zustand "gut" gekauft. Auf dem Deckel waren Spuren der vorher angebrachten Aufkleber zu sehen. Sonst war der Laptop komplett neuwertig, was mich sehr überrascht hat. Ich konnte keinen einzigen Kratzer, Mangel oder sonstiges finden.
Es war sogar eine Tastaturbeleuchtung verbaut, welche nicht angegeben war, darüber habe ich mich sehr gefreut.

Habe auf einer anderen Seite einen Laptop mit Zustand "hervorragend" bestellt, welcher viel schlechter vom Zustand war, als der den ich hier bestellt habe. Ich weiß nicht ob der komplette Laptop so gut aufbereitet wurde oder ob ich einfach Glück hatte einen zu bekommen der einfach nicht benutzt wurde.

Der Versand ging schnell und der Laptop war sicher verpackt. Ich würde wieder hier bestellen.

1 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jakość odsługi kleinta - dno i wodorosty

Nie pierwszy raz kożystałem z usług amso ale ten był ostatni. Do samej oferty nei mam uwag jednak jakość obsługi klienta - TRAGEDIA. Zostałem zapewniony o terminie wysyłki co było istotnie przy moim zamówieniu. Oczekiwałem paczki konkretnego dnia. Co się okazało ? Bez informacji rozbili zamówienie na dwie paczki. W jednej puścili zasilacze - mało istotna częśc zamówienia. To co istotne - nie zostało wysłane. Na mailu miałem inne informacje, na panelu kleinta też co innego. Postanowiłem napisać na czacie by wyjaśnić sprawę i się zaczęło.... Pierwszy konsultant - straciłem ponad godzinę na bezowocnej rozmowie z nim. Nie był w stanie odpowiedzieć mi na pytanie dlaczego wprowadzono mnie w błąd i nie poinformowano mi o zmianie terminu doręczenia na czym mi zależało. Nie przedstawił żadnej propozyzji rozwiązania sprawy. To ja musiałem wychodzićz inicjatywą i proponowac mu możliwe rozwiązania. Po godzinie rozmowę przejął kierownik, który był jeszcze gorszy. Traktował mnie z góry, generalnie podejcie nie masz racji, zrobiliśmy wszystko ok, mozesz schować swoje zdanie do "kieszeni". Tragedia. Nie ma nic gorszego niż konsultant, który zamiast pomóc na siłę stara się podbić swoje ego. Warto wspomnieć o tym, że fakturę zakupową też podzielili bez mojej wiedzy a historii czatu z dziwnych powodów anie ja nie mogę pobrac anie konsultant nie może mi jej dostarczyć .... Jestem zawiedziony. Tak jak lubiłem ten sklep to teraz mam do niego całkowicie odnienne odczucia. Obsługa kleinta leży i kwiczy. Zmieńcie szkoleniowca bo memiczny MIRAS sprzedawca z komisu to nie jest najlepszy mentor w dzisiejszych realiach.

Podpisano zawiedziony lient, który stracił ponad 2h na rozmowie, która powinna skonczyć się w 30m przysłowiowym sory i rabatem na osłodę smutków.

29 mei 2024

Żenująca infolinia

Zakupiłem laptopa w zeszłą środę, który dotarł do mnie w piątek – pierwszy odbiór bardzo pozytywny. Niestety, po odebraniu okazało się, że laptop, który powinien mieć 16 GB RAM, ma tylko 4 GB – dosyć duża rozbieżność. Infolinia była czynna tylko do 18:00, więc złożyłem reklamację przez profil klienta i czekałem do soboty.

W sobotę zadzwoniłem na infolinię i dowiedziałem się, że pracownik nie jest osobą decyzyjną i że powinienem zadzwonić w poniedziałek. W poniedziałek poinformowano mnie, że reklamacja została przydzielona odpowiedniej osobie i ktoś skontaktuje się ze mną we wtorek. Niestety, we wtorek nie otrzymałem żadnego kontaktu, a status reklamacji na koncie nie zmienił się. Ponownie zadzwoniłem na infolinię, gdzie obiecano mi, że oddzwonią po sprawdzeniu dostępności RAM-u w salonie w Warszawie. Oczywiście, nikt nie oddzwonił, więc sam musiałem ponownie dzwonić i dowiedziałem się, że ktoś skontaktuje się ze mną w środę.

W środę, nadal nie otrzymawszy żadnego kontaktu, zadzwoniłem już dość nieprzyjemnie na infolinię. Zostałem połączony z salonem w Warszawie, gdzie sympatyczny pan zaprosił mnie do salonu w czwartek. W czwartek przyjechałem do salonu, a bardzo pomocny pracownik w ciągu 5 minut rozwiązał mój problem, wymieniając RAM na właściwy.

Jestem zażenowany obsługą klienta na infolinii, która lekceważy klientów i składa puste obietnice "jutro, jutro". Gdybym nie zastosował ostrzejszej groźby zwrotu sprzętu, pewnie do dziś liczyłbym na łaskę panów z centrali. Z całym szacunkiem, ale nie polecam infolinii – polecam szkolenie z profesjonalnej obsługi klienta. Nie wiem, czy to kwestia natłoku pracy, ale w ten sposób tracicie zaufanie nowego klienta.

Z czystym sumieniem polecam salon w Warszawie – jeden pracownik potrafił zdziałać więcej niż cała ekipa z Krakowa. Nie polecam centrali amso.pl.

23 mei 2024

Amso to dramat!

Amso to dramat!
Nie dość że mają sporo drożej od konkurencji bo różnicę są nawet na poziomie 500-700 zł to jeszcze laptopy w opłakanym stanie.
Lapto ThinkPad P50 kupiłam tu za 2100 zł i nie miał podświetlanej klawiatury.
Zwróciłam i kupiłam u konkurencji ten sam model z podświetlaną klawiaturą i lepszą kartą graficzną za 1800 zł a w Amso ta wersja z tą kartą graficzna kosztowała 2500 zł.
Dobry marketing mają dlatego mogą sobie pozwolić sprzedawać co chcą w zawyżonych cenach bo reklama musi się wrócić.

12 oktober 2023

nie polecam zamowienie nr 5175/krk

nie polecam zamowienie nr 5175/krk
złożone w AMSO towar miał być do odbioru w ciągu 24 godzin w sklepie pomimo wizyty w sklepie telefonów z przypomnieniem otrzymywałem sms wyraz swoja opinie
po trzech tygodniach otrzymałem wiadomość ze maja błąd w systemie i nie potrafią zrealizować mojego zamówienia
oferta na bateria dalej możliwy zakup na stronie AMSO ) brak profesjonalizmu zbywanie klienta.
KATASTROFA

13 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam. Sklep nieodpowiedzialny. Towar miał być na drugi dzień w punkcie. Mijają kolejne dni i brak jakiejkolwiek wiadomości ze strony sklepu. Zero profesjonalizmu. Omijać "szerokim łukiem"!!!!!

15 september 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.