Amstelmode Reviews 17

1,7

1,7

Zeer slecht

Retourbeleid

"zorgeloos retourneren" en "
30- dagen probleemloos retourneren"
De werkelijkheid: zelf hoge verzendkosten naar China betalen en het artikel is nooit terug betaald.

9 december 2025

NIET BESTELLEN

Ik heb 2 jurkjes bestel in augustus en het begon al dat ik met het retourneren zelf een etiket moest kopen voor China. Dit kost je dus al €20 en staat nergens op de site aangegeven. Vervolgens heb ik alles netjes terug gestuurd en ligt het pakket al 3 maanden bij de douane te wachten omdat ze de kosten niet betalen. Zogenaamd zeggen ze dat de douane het pakket niet vrij geeft maar dit is onzin! NIET BESTELLEN!!!

2 september 2025

Leveren inferieure Chineese rotzooi!

Voor 80 euro een leuk ogend colbertjasje gekocht. Wat ik kreeg was een onooglijk chinees vodje.
Ik wilde dit terugsturen, moest ik natuurlijk zelf naar China terugsturen, koste mij nog eens 25 euro.
Ik kreeg mijn geld niet teruggestort omdat het pakje 'nog niet door de douane was' volgens Amstelmode. Ik denk dat er duizenden pakjs bij de douane liggen waar Amstelmode niets mee doet. Ik heb 3 maanden gewacht en meerdere malen Amstelmode benaderd en toen opgegegeven. Amstel mode is een oplichter die inferieure Chineese rotzooi verkoopt. Laat je niet hiertoe verleiden!

26 oktober 2025

Eigenlijk is 1 ster al te positief.

Eigenlijk is 1 ster al te positief.
Ik kwam er te laat pas achter dat dit helemaal geen Nederlandse winkel is…wat de (zeer misleidende) naam wel doet vermoeden.
In de eerste instantie had ik schoenen besteld. Na een aantal weken werden ze pas geleverd…niet alleen waren ze 3 maten te klein, maar ook de hele slechte kwaliteit was een onaangename verrassing. Hele goedkope, en vooral chemisch stinkende, troep. Met hun return-policy word je ook genaaid omdat je zelf de verzendkosten zou moeten betalen naar China. Zou nog prijziger zijn dan de schoenen zelf. Dus uiteindelijk maar gekozen voor een andere “tegemoetkoming”…ik mocht voor 75% van de originele prijs een andere aankoop doen op de site. Heb toen gekozen voor een hoodie…deze is vandaag (wederom weken later) binnengekomen. En je raadt het al; wederom abominabel slechte kwaliteit.
Bestel hier ajb niets, je krijgt er spijt van!

18 oktober 2025

Negatieve ervaring

Mijn bestelling heeft ruim twee weken op zich laten wachten. Achteraf begrijp ik waarom. Bij het aangeven van een retour kreeg ik pas te horen dat de bestelling uit China wordt verzonden. Het retourbeleid vind ik bijzonder slecht: als je een artikel wilt retourneren, moet je zelf de verzendkosten naar China betalen. In mijn geval zouden die kosten bijna hoger zijn dan mijn aankoopbedrag. Daarom heb ik ervoor gekozen om 75% van de orderwaarde als winkeltegoed te ontvangen, alhoewel ik hier eigenlijk nooit meer iets wil bestellen. Dit beleid is slim bedacht, maar absoluut niet klantvriendelijk. Ik vind dit een slechte service en kan Amstel Mode daarom niet aanraden.

17 september 2025

Kostuum gekocht

Kostuum gekocht, paste niet. Retourneren was op eigen kosten of 75% van het aankoopbedrag te besteden in de webshop. Kosten retourneren was even veel als de 25% van het ingehouden bedrag. Dus ik heb opnieuw iets gekocht in de webshop. Duurde heel lang voordat het binnen was en de kwaliteit was om te huilen. Super dure kleding voor echt erbarmelijke kwaliteit. Kleding was ook niet zoals omschreven. Shein doet het zelfs beter.

12 september 2025

Niets bestellen!

Het lijkt alsof het bedrijf in Nederland zit, maar het heeft 3 maanden geduurd voordat ik mijn jurk ontving! Had een grijze besteld en kreeg een witte. Geen medium maat, maar een maat 48. Dit bedrijf zou niet meer actief mogen zijn op facebook! Oplichters zijn het!

31 augustus 2025

Komt uit china, troep

Komt uit china, wil je terug sturen dan 60 euro verzendkosten. Scam. Niet kopen!!
Belabberde kwaliteit en duurde bijna 3 weken voor het er was. Schoenmaat klopte niet.

16 augustus 2025

18 juli een shirt besteld.

18 juli een shirt besteld.
Het duurde bijna 2 weken voor het shirt er was.
Maat S viel veel te groot.
Shirt retour.
Geld retour krijg je pas als de retourzending binnen is.
5 augustus retour gestuurd. Met track en tracecode.
Het artikel moest naar China worden verzonden (Kosten voor jezelf!!).
Het artikel is inmiddels terug in China, maar na 14 dagen China nog steeds niet op bestemming?
Zie ik mijn geld ooit nog terug?

29 augustus 2025

Let op mensen, dit zijn oplichters!!

Let op mensen, dit is pure oplichting!! Koop hier niet. Alles lijkt op een Nederlandse site/winkel maar de spullen komen laat (blijkt toch uit China) maten zijn veel te klein en je krijgt je geld niet retour!! Verschrikkelijk dit soort oplichters!!

28 augustus 2025

Oplichters

Absurd, alles lijkt volledig Nederlands (website, telefoonnummers, adressen in Amsterdam (wat je verwacht bij AMSTEL mode) met support desk etc. Nergens maar dan ook nergens krijg je een indruk dat je met een Chinese levering te maken hebt - mss omdat je voor retouren een email moet sturen).
Je spullen komen pas na 14 dagen aan (dan krijg je een vermoeden) en als die dan totaal niet overeenkomen met onze gangbare maten (dus alles is te klein) krijg je een snelle reactie met een retourformulier naar CHINA.
Oh ja met een vriendelijke regel erin dat als je besluit niet retour te sturen (want dat kost zo 45 euro) je dan slechts 30% van je bedrag terug krijgt.

OPLICHTERS dus

25 augustus 2025

Amstelmode is een dropship-bedrijf

Amstelmode is een dropship-bedrijf wat producten levert die niet overeenkomen met de geadverteerde producten. De "klantservice" via mail is een AI-chatbot die geen oplossingen biedt. Wanneer je een product retour wilt sturen wordt verwezen naar het retourbeleid waarin staat dat afgeprijsde artikelen niet in aanmerking komen om te retourneren. Natuurlijk is elk product op de site" afgeprijsd".

10 juli 2025
Reviews in alle talen tonen. (17 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken