amsterdamstyles.nlReviews

TrustScore 1 uit 5

1,1

Mooie reclame van een lacoste winterjas maar pure oplichting niet eens wat binnen gehad kijk uit waar je besteld mensen ze zetten er bij magazijn opruiming op het mooier temaken dan het is

Onbetrouwbaar! Rommel en terugsturen wordt zo moeilijk mogelijk gemaakt.Na heen en weer mailen uiteindelijk een retouradres Kamer 301, 3e verdieping, gebouw 5-2, Jiaoguang Group, nr. 18 Weier Road, B... Toon meer

Oplichters!! Moet 1 ster geven maar zou graag koude douche geven godver! Product besteld ( pantoffels) zeer slechte kwaliteit plastic shit! Je denkt dat je van n bedrijf uit Amsterdam besteld retour... Toon meer

Zaklamp, was op voorraad maar toch pas 3 weken later geleverd echter zonder accu. Terug sturen naar China kosten waren bijna €20,- , reageren nergens op. Gelukkig met Klarna betaald die hebben alles... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik ben ook opgelicht door deze hufters

Ik ben ook opgelicht door deze hufters! 2 jassen gekocht, te klein en totaal niet wat ik had verwacht. Daarna mail contact met ze gehad, ik kon de jassen terug sturen naar China en 20 euro verzendkosten betalen. Week later kon ik ze niet meer bereiken; mijn emails werden niet meer geaccepteerd. Als iedereen aangifte doet dan kunnen ze gestopt worden, anders blijven ze hun gang gaan zo.

10 januari 2023

Eigenlijk is 1 ster al te veel

Eigenlijk is 1 ster al te veel.
Trui werd heel laat geleverd. Maat L is eingelijk maat S.
Emailbericht met vraag of geruild kan worden wordt als 'onbestelbaar' geretourneerd.
Er wordt ook niet aangegeven dat produkt uit China komt. Als ik dat had geweten!
Het is volgens mij een stelletje oplichters. Een goede les voor de toekomst.

5 januari 2023

Tja… jammer is dit

Tja, ik had ook eerst even research moeten doen! Ik zag wel wat Engelstalige reviews en die waren erg positief.
Maar goed, via een link op instagram terecht gekomen bij amsterdamstyles, website bekeken en 2 paar schoenen besteld. Was precies wat ik zocht en voor een redelijke prijs.
Duurde bijna een maand, dus ik had t al bijna opgegeven en was op zoek naar de mails van amsterdamstyles (had er meerdere ontvangen), maar daar kwamen ze hoor! Zomaar 2 paar schoenen in n olastic tasje gerold, rechtstreeks bij wish of ali vandaan 😬.
Ze waren wel super leuk en precies volgens t plaatje, geen echt leer natuurlijk, maar helaas wel echt te klein.
Ik had via paypal betaald (Klarna was geen optie) en heb via hen ook n mail gestuurd dat ik de schoenen wilde terugsturen. Geen reactie. Ook niet van paypal. In mijn mail teruggezocht naar de bestel bevestiging en rechtstreeks naar amsterdamstyles een retour verzoek gestuurd. Deze mail kwam terug als zijnde ‘undeliverable’. Hele site bestaat niet meer en ik kan nergens n telefoonnummer vinden.

Dus nou ja, jammer, maar ik heb in elk geval 2 paar (in verhouding tot kwaliteit dure) schoenen, wat beter is dan de meesten hier, die met lege handen achterblijven…. Mn dochter is er blij mee.

8 januari 2023

Oplichters!

Oplichters!! Een trui gekocht die was afgeprijsd van 80€ naar 40€, dus dacht: goede deal, maar hele slechte kwaliteit!! En nu moet de trui terug gestuurd worden naar China (€20,-) en deze kosten betalen zij uiteraard niet.
Wat een vreselijk bedrijf

9 januari 2023

Oplichters

Oplichters.
Het product klopt helemaal niet met de beschrijving.
Retour kan niet aanmelden omdat de e-mail adressen bestaat niet.

7 januari 2023

Met Black Friday (24 nov) 2 jassen…

Met Black Friday (24 nov) 2 jassen besteld en betaald. Resultaat is geld kwijt en geen jassen. Bedrijf niet meer bereikbaar. Van alles geprobeerd, ook juridisch, maar alles bij dit bedrijf gaat anoniem. Geen telefoonnummers of namen van werknemers. Juridisch zijn ze niet aanspreekbaar omdat identiteit eigenaar onbekend is en waarschijnlijk in een ander land zit, waar invorderen niet mogelijk is. Ik heb helaas niet vooraf op internet gecheckt, want blijkbaar was dit al bekend en kunnen ze blijkbaar rustig doorgaan met dit soort praktijken. Je zou toch denken dat zo’n url/ website kan worden verwijderd?

23 november 2022

Trap er niet in

Als kerstcadeau voor mijn zusje hebben mijn moeder en ik een 5-in-1 styleborstel besteld. In de haast om deze voor de feestdagen nog in huis te hebben, hebben wij geen reviews gecheckt. Dat hadden we uiteraard en achteraf bezien wel moeten doen, dat had een hoop tijd en gedoe gescheeld.

Na betaling leek de bestelling in eerste instantie goed te gaan. Na de initiële bestelbevestiging werd ons echter dagenlang geen verzendinfo verstrekt, ondanks het feit dat Amsterdamstyles op hun site beloofde om het product binnen een dag na de bestelling te verzenden.

Na vijf dagen gewacht te hebben (waarin we enkel een mail kregen over een kortingscode die we konden gebruiken om méér spul te bestellen bij deze winkel waarin we op dat moment al geen vertrouwen meer hadden) wilden we in contact komen met de klantenservice om ons geld terug te krijgen. Het domein was echter verdwenen en de website onbereikbaar. De website lijkt nu terug te zijn, al dan niet zonder producten. Er staat enkel een mailadres online van de klantenservice waarop de verkoper gecontacteerd kan worden.

Zelf kwamen wij in aanmerking voor kopersbescherming, omdat wij via Paypal hadden betaald. Nadat wij een klacht hadden ingediend, zijn we binnen een dag alsnog in contact gekomen met de verkoper, die ons alsnog van verzendinformatie heeft voorzien en ons een terugbetaling van 30% heeft aangeboden op het aankoopbedrag van € 59,95 vanwege ‘problemen’. Wat deze problemen exact inhielden is ons niet toegelicht. Wel bleek uit de track-and-trace dat onze bestelling reeds voor we een klacht hadden ingediend was verzonden.

Op zich vinden we het netjes dat de verkoper snel en adequaat antwoordde, verzendinfo verschafte en ons 30% op ons aankoopbedrag terug wilde betalen omdat er aan hun kant problemen waren.

Wat de borstel zelf betreft: het is een plastic ding uit China, maar werkt vooralsnog naar behoren. Op het eerste gezicht lijkt het een prima ding, maar of hij lang meegaat is nog maar de vraag. Voor het geld dat we ervoor hebben betaald hadden we echter niet meer verwacht, dus wat dat betreft voldoet het product vooralsnog aan de verwachtingen.

Het feit dat je als betalende klant totaal niet op de hoogte wordt gehouden, het feit dat wij op het moment van het ontstaan van onze klacht totaal niet bij amsterdamstyles terecht konden en het feit dat we ons gelukkig mochten prijzen dat we via Paypal hadden betaald (waardoor we bij niet-levering het volledige aankoopbedrag teruggestort zouden krijgen) maakt de overall ervaring echter onprettig en voor ons toch niet meer dan 2 sterren waard.

Voor wie dit leest: als het even kan, tik wat meer af en bestel je product bij een betrouwbaardere webshop.

Voor ons was dit in ieder geval de eerste en de laatste keer amsterdamstyles.

4 januari 2023

BH besteld laat geleverd

BH besteld, niet ontvangen. email adres van klantenservice klopt niet. waarschijnlijk opgelicht. helaas. Check je 1 keer niet de review.....dom dom.
even een toevoeging: de BH is uiteindelijk wel geleverd. De kwaliteit is echter niet top. Zeker geen 20 euro waard. Eerder 10.

17 december 2022

Wat een oplichters.

Soort van gelukkig op trustpilot gezien dat dit een malafide webwinkel is. Dus zodra de link kwam van dhl het pakket naar een afleverpunt laten brengen (helaas voor die winkel) en na 7 dagen gaat het dan automatisch retour. Via Klarna gedaan dus daar op pauze laten zetten en wel ja vandaag 05-01 is mijn rekening op 0 gezet! Wel meer dan een maand mee bezig geweest.

4 januari 2023

Hufters

Snelle levering? Mn reet, duurde een week.
Een plastic flut krulborstel van 59,95.
Na tig mails eindelijk contact met de klantenservice, het kon retour naar China. Aju, dat gaan we niet doen. Staat nergens iets vermeld over China, de dus hij gaat niet retour naar China. Daarna kon ik 20% terugkrijgen. Wederom gemaild dat het niet naar China wordt verzonden en dat ik niet betaal. Toen een mail met 40%… Nee nee, hij gaat niet naar China mits hun het retourlabel aanleveren.
En toen… toen was het mailadres niet meer bereikbaar. Evenals de website.
Hufters.
Had ik nu maar die Dyson van 500,- gekocht, tenminste waar voor mn geld

3 januari 2023

Oplichters

Lang wachten, slechte kwaliteit, geen pasvorm, verkeerd materiaal...Al met al echt verschrikkelijk. Betaald met Klarna, dus retour gezonden naar China (!)(weer 20,-), maar...na 2 maanden is er nog geen bevestiging van ontvangst en Klarna wil graag afrekenen. Ik snap niet dat Klarna zaken doet met deze oplichter. Let op overigens, de tussenpersoon van Amsterdamstyles heet Zareo. Ook zo'n oplichter!

27 november 2022

LET OP TRAP ER NIET IN NET ZOALS IK

LET OP: Amsterdamstyles.nl zijn wellicht (buitenlandse) oplichters, e-mailadres klantenservice werkt niet! contact opnemen en retourneren niet mogelijk!

IK BEN ER WELLICHT INGETRAPT, U HOPELIJK NIET NA HET LEZEN VAN DEZE REVIEW!

2 januari 2023

Horloge inmiddels ontvangen, was op een ander adres geleverd. Kan echter geen verbinding maken met mijn mobiele telefoon. Horloge nooit ontvangen

Horloge nooit ontvangen, geld wel kwijt. Proberen te mailen maar krijg volgend antwoord:
Bezorging niet voltooid
Er is een tijdelijk probleem opgetreden bij het bezorgen van je bericht aan klantenservice amsterdamstyles.nl. Gmail blijft het nog 22 uur proberen. Je ontvangt een melding als de bezorging definitief mislukt.

30 december 2022

ik zou geen enkele ster geven,zeker weten

ik zou geen enkele ster geven, een dikke nul int kwadraat. Als ik dat allemaal lees stel ik me daar ernstige vragen bij. Is dat de nieuwe maffia? OP 19/12/2022 een pull of trui besteld met onmiddelijke betaling Bankcontact voor 54.95 euro. Al mijn mails gedaan in dit verband werden onbestelbaar of ongewenst.

18 december 2022

Is dit jouw bedrijf?