Ik had een jas besteld, de levering liet op zich wachten dus ik mailde naar het bedrijf. Kreeg snel een nette mail terug, het zou een aantal weken duren. De jas kwam na een tijdje binnen, een mooie ja... Toon meer
Kleding is top kwaliteit design’s origineel Super snelle levering klantenservice is ook top Pak viel iets te klein dus moest em ruilen voor een groter maat dat was ook binnen paar uurtjes geregeld s... Toon meer
Ik heb een hele fijne en prettige ervaring gehad met “anarchy amsterdam”, de service was top, Ik ben altijd super goed geholpen, en ik kon altijd terecht voor al mijn vragen en kreeg ik hier een s... Toon meer
Ik had in eerste instantie een slechte review geplaatst omdat ik geen contact kreeg en de bestelling maar niet bezorgd werd. Hier kom ik van terug omdat ik inmiddels contact met de klantenservice he... Toon meer
Fashion brand based in Amsterdam.
Keizersgracht 520 H, 1017 EK, Amsterdam, Nederland
- team@anarchy.store
- anarchy.amsterdam
Vraagt klanten om een review
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede service en goede communicatie
Snelle service, goede communicatie, erg klantvriendelijk, goede kwaliteit van de kleren
Zeer goede kwaliteit kleding
Zeer goede kwaliteit kleding. Besteld en snel in huis

Antwoord van ANARCHY®
Ik vond de roze fearless shirt nog…
Ik vond de roze fearless shirt nog mooier in het echt dan op de foto’s. Ook reageert anarchy snel op mijn dm’s als ik vragen over iets heb.

Goeie kwaliteit en goede prijs
Goeie kwaliteit en goede prijs

Bestelling Anarchy Amsterdam
Kreeg de bestelling snel binnen en het zag er allemaal goed verpakt en netjes uit!

Antwoord van ANARCHY®
Hele mooie hoog kwalitatieve kleding…
Hele mooie hoog kwalitatieve kleding zeker halen!!

10/10
Hele goeie kwaliteit mooie kleren verkopen ze voor een mooie prijs dit is top profuct 5 sterren en volgende dag gelijk binnengekregen

Antwoord van ANARCHY®
Beste waar je kleding MOET halen
Goed comniseerbaar en alles is perfect

Goeie kleding
Goeie kleding is dit zou zeker hier bestellen👍🏻👍🏻

Hele goeie service
Hele goeie service. Heel snel gekregen en de prijs is niet al te duur. Ze denken heel goed aan ons!

Antwoord van ANARCHY®
Hele goede kwaliteit en snelle levering.
Hele goede kwaliteit en snelle levering.

Antwoord van ANARCHY®
Makkelijk om te kopen en goede…
Makkelijk om te kopen en goede kwaliteit artikelen

Antwoord van ANARCHY®
top servers en als er wat is helpen ze…
top servers en als er wat is helpen ze gelijk en op een vriendelijke manier echt top ga zeker meer bestellen