Ik had een jas besteld, de levering liet op zich wachten dus ik mailde naar het bedrijf. Kreeg snel een nette mail terug, het zou een aantal weken duren. De jas kwam na een tijdje binnen, een mooie ja... Toon meer

Kleding is top kwaliteit design’s origineel Super snelle levering klantenservice is ook top Pak viel iets te klein dus moest em ruilen voor een groter maat dat was ook binnen paar uurtjes geregeld s... Toon meer

Ik heb een hele fijne en prettige ervaring gehad met “anarchy amsterdam”, de service was top, Ik ben altijd super goed geholpen, en ik kon altijd terecht voor al mijn vragen en kreeg ik hier een s... Toon meer

Ik had in eerste instantie een slechte review geplaatst omdat ik geen contact kreeg en de bestelling maar niet bezorgd werd. Hier kom ik van terug omdat ik inmiddels contact met de klantenservice he... Toon meer

1. Kledingwinkel

Fashion brand based in Amsterdam.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mooie logo

Mooie logo, goeie stof van de t shirts. Tekst op de t shirt zit stevig vast en gaat niet zomaar los tijdens wassen

Hey Indie!

Top dat je blij bent met het design en de kwaliteit! Wij waarderen je positieve review! Veel plezier met de items van Anarchy Amsterdam!

Anarchy Amsterdam

De kwaliteit is heel goed van de trui…

De kwaliteit is heel goed van de trui hij is goed dik en goed voor de winter

Hey Max!

Anarchy Amsterdam

Hele goede kwaliteit de kleding en zit…

Hele goede kwaliteit de kleding en zit heel warm en conformtabel.

Hey!

Goede kwaliteit

Hey Dripzy!

Goeie service en kwaliteit

Hey DEVLN!

Anarchy Amsterdam

Mooie Shirts Goede kwaliteit perfecte…

Mooie Shirts Goede kwaliteit perfecte verzending en mooie prijzen

19 september 2024

Hey Tibbe!

Kleding

Het zijn leuke kleding stukken en heel betaalbaar dus echt een top winkel

Hey Daniel!

Anarchy Amsterdam

Het product werd snel geleverd.

Het product werd snel geleverd.
Goeie kwaliteit.
En als je hem in de was doet krijg je niet van die kleine pluisjes.

Hey Benjerson!

Goede kleding

Hey Gidor!

Gekke kwaliteit

Gekke kwaliteit kleding snelle levering ook echte aanrader

Hey Zacka!

Anarchy Amsterdam

ik vond de verpakking heel origineel…

ik vond de verpakking heel origineel sowieso en dat jullie de pakketten met liefde versturen dat vind ik zo goed van jullie

Hey Alan!

Anarchy Amsterdam

De kwaliteit van de kleding was erg…

De kwaliteit van de kleding was erg goed en de snelle levering was ik erg blij mee! Kleding zat ook op maat niet te klein en niet te groot

10 september 2024

Hey Rashad!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, goeie maat verhouding en leuke brand

Hey Indie!

Top kleding

Top kleding, goede kwaliteit

Hey Dave!

Goede service snelle

Goede service snelle
leverend en goede kwaliteit, top bedrijf!!

Hey Johan!

Anarchy Amsterdam

Hele snelle en fijne levering

Hele snelle en fijne levering, jersey zit perfect en is van goeie kwaliteit super blij mee !

Hey Guilliano!

Wat fijn dat je blij bent met de jersey! Wij waarderen je positieve review! Veel plezier met de items van Anarchy Amsterdam!

Top kwaliteit

Top kwaliteit, snelle levering en gekke prints

18 september 2024

Hey Lucas!