Vi fik ombygget vores lejlighed i Sluseholmen og kan stærkt anbefale Andersen og Tardini. Ikke nok lavede de selve ombygningen på rekordtid, men kommunikationen var også altid i top. De var velkoordin... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi er netop flyttet til en ny lejlighed og her har Andersen & Tardini gjort et virkelig godt stykke arbejde. De har bl.a. bygget to nye indbyggede skabe, seks radiatorskjulere, isoleret, slebet gulve... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg fik stort set sat hele min nye lejlighed i stand fra A til Z ( nedrivning af vægge, istandsættelse af gulve, forsatsvinduer og døre, el og køkken). Alt lykkedes til tiden - til trods for min e... Toon meer
Vi fik bygget to tilbygninger til vores hus (50 kvm i 2018), som vi er meget tilfredse med. Håndværkerne var hensynsfulde og hjælpsomme og byggeriet er af en god kvalitet. Byggeriet gik lidt over tid... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Øster Søgade 22, 1357, København K , Denemarken
- 27261999
- kontakt@andersen-tardini.dk
- andersen-tardini.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Flot byggeri i trygge hænder
Vi har brugt Andersen & Tardini til en totalrenovering af vores kælder. Alexander Tardini er meget pålidelig, og vi har følt os trygge og godt vejledt igennem hele processen. Under hele byggeriet har der været en god kommunikation, behagelige håndværkere, og der har været en stor hjælpsomhed med at få vores ønsker opfyldt. Vi er tilfredse med resultatet, og kan på det varmeste anbefale Andersen & Tardini.

Antwoord van Andersen & Tardini ApS
Andersen og Tardini har høj kvalitet, leverer til tiden og til prisen. Et rigtigt positivt bekendtskab
Andersen og Tardini har som hovedentreprenør stået for en total renovering af vores kædehus fra 1944. Huset har høje arkitektoniske værdier og er oprindeligt bygget med gode håndværksmæssige løsninger. Det har derfor været vigtigt for os, at A&T har kunnet levere tilsvarende gode håndværksmæssige løsninger i dag. Og det har A&T kunnet, huset er renoveret med stor respekt. Varme i kældergulvene, underfundering af vægge, nye plankegulve, nyt el, alt vandbærende skiftet, to nye badeværelser og nyt køkken, og alt malet med stor omhu. I en tid med mangel på håndværkere og materialer, er det fantastisk at alt kunne skaffes, til tiden og håndværkerne kom hver dag i de fulde seks mdr projektet varede. Prisen for hele projektet løb lidt i vejret, fordi vi benyttede os af muligheden for at få langt mange ekstraarbejder ind i projektet, når vi nu havde gode folk i huset. Prisen på ekstraarbejderne var identiske fx pr m2 som det oprindelige tilbud. Da projektet var slut, blev huset rengjort så det var til lige at flytte ind i, en rigtigt positiv oplevelse.
Alexander Tardini er ordholdende, flexibel og sikrer der er projektfremdrift samtidigt med at kvaliteten bliver holdt. Samtidigt er han ikke uden lune, hvilket er rart når man på det nærmeste er gift med hinanden i et halv år :-)
Fuld anbefaling herfra.

Tilbygning af udestue
Vi har brugt Andersen & Tardini til at få bygget en udestue til vores hus. Generelt har vi været meget tilfredse med både forløbet og resultatet. Vi har fået god information undervejs og følt os i trygge hænder, også de gange hvor der opstod mindre forsinkelser, og ting skulle justeres. De håndværkere som der har arbejdet her hos os, har alle været rigtig dygtige og nemme at snakke med. Resultatet er blevet lige som vi ønskede det.

Super professionelle.
Jeg har som vicevært haft et super arbejde med disse gutter, gennem det sidste års tid.
De er super professionelle, og overholder altid deres aftaler.
Kan varmt anbefale dem!

Antwoord van Andersen & Tardini ApS
God service, kan klart anbefale Tardini:) De har overholdt alle tidsplaner

Terrasse.
Andersen og Tardini lagde terrasse for os sommeren 2021, og vi har fået et rigtig godt resultat. Og da vi efterfølgende havde opfølgende spørgsmål og bad om tilbud til yderligere arbejde, er vi kun blevet mødt med tålmodighed, imødekommenhed og en rigtig god service.
Ombygning ved Andersen og Tardini
Over sommeren 2021 udførte Andersen og Tardini et stort om- og tilbygningsarbejde hos os. Vi er yderst tilfredse med det håndværksmæssige resultat.
Fra start til slut: Koordineringen og samarbejdet mellem tømrer, arkitekt, murer, elektriker, maler, vvs mm. var velfungerende, og Andersen og Tardini var fleksible i forhold til, at vi boede i huset næsten hele tiden. At både svende og lærlinge ikke blot gjorde et godt stykke arbejde på byggepladsen, men også var meget sympatiske og omgængelige, bidrog til en rigtig fin proces hele vejen i gennem. Vi kan anbefale Andersen og Tardini på det varmeste. Katia og Hans Christian

Succesfuld istandsættelse af lejlighed
Da vi overtog vores lejlighed, indså vi hurtigt at renoveringsopgaven var for stor for os. Vi skulle bruge murer, tømrer,maler, elektriker og VVS, samt gulvafhøvler og glarmester, her kom A&T ind i billedet. Vi fik en aftale med Alexander Tardini, som efterfølgende skaffede en samlet aftale med alle håndværkerne, samt formidlede en kontakt til en indretningsarkitekt.
Under hele forløbet har vi altid kunne komme i kontakt med A&T og alle ændringer/problemer er blevet løst hurtigt og uden problemer.
Samlet har det været en stor succes’s og vi giver meget gerne vores anbefaling af A&T og de dygtige håndværkere.
Jørgen og Anne
Super dygtige og professionelle
Super dygtige og professionelle!
Vi er meget tilfredse med arbejdet vi har fået udført.
Har anvendt Andersen & Tardini flere gange til både mindre og større opgaver :-)
A&T har bygget tagterrasse for os
A&T har bygget tagterrasse for os, samt løst en del mindre tømrer/maler-arbejder ved samme lejlighed.
Der har fra start til slut været god kommunikation, punktlighed, udemærket håndværk, fair prissætning samt løsnings-orienteret tilgang til opgaven.
Vi er tilfredse og vil absolut anbefale A&T - samt bede om andre tilbud på opgaver en anden gang igen.

Kan klart anbefales.
Jeg har fået skiftet vinduer i min lejlighed, og det har været en fornøjelse fra start til slut. De har været søde, hjælpsomme, professionelle og dygtige. Jeg vil helt klart gerne anbefale dem!

Antwoord van Andersen & Tardini ApS
Hurtigt tilbud og veludført arbejde
Efter en langvarig tilbudsgivning fra et andet firma, kontaktede jeg Andersen-Tardini for at få et tilbud på opsætning af skillevægge i vores lejlighed - første del af en større renovering. Indenfor en uge havde jeg et tilbud og en aftale ugen efter om opstart af projektet. Camilla (på kontoret) var venlig og imødekommende ved det mindste spørgsmål, og da arbejdet gik i gang blev jeg ikke skuffet - tømrere og maler var ligeså behagelige mennesker. Vi er meget tilfredse med arbejdet, og jeg glæder mig til at benytte dem igen, når sidste del af vores renovering skal i gang.

Venlige, ordentlige, dygtige
Vi har haft Andersen Tardini til at stå for renoveringen af vores spise-køkken og en lang gang i vores lejlighed, som er fra 1850. Gulve, vægge, el, træværk. Det har simpelt hen været en fornøjelse! Et venligt og ordentligt samarbejde, hvor vi har oplevet os imødekommet med de spørgsmål vi har haft undervejs. De enkelte håndværkere kom forbi flere gange i forberedelsen med prøver på f.eks. maling og gulvbehandling. Derudover er resultatet præcist som vi havde ønsket os det, og ikke mindst; til tiden og til prisen. Vi vil til enhver tid anbefale de dygtige mennesker.

Kan virkelig anbefales
Vi har brugt Andersen&Tardini i forbindelse med en totalrenovering af vores villa. De har både være rigtig gode sparringspartnerne og leveret et flot stykke arbejde. Især vil vi fremhæve det tømrerarbejde som blev levet - det var virkelig at høj kvalitet og meget gennemført.
Vi kan varmt anbefale at bruge Andersen&Tardini - en fornøjelse.
Tilbygninger til villa
Byggeriet gik lidt over tid og budget i forhold til oprindeligt planlagt, men havde vi et rigtigt fint samarbejde, og vi havde hele tiden en følelse af, at der ville blive taget ansvar og hånd om det.
Andersen & Tardini skiftede vores…
Andersen & Tardini skiftede vores tagvindue (4.sal) til vores fulde tilfredshed. Søde, hjælpsomme håndværkere gjorde sammen med et godt håndværksmæssigt arbejde at vi har været meget tilfredse og vil anbefale dem til andre.
Tillidsfuld entreprenør
Vi har arbejdet med Andersen&Tardini som entreprenør i nogle af vores projekter, og det har altid været en god oplevelse. De er professionelle og respekterer økonomien og tidsplanen. Desuden er de gode til at tilpasse sig uventede problemer, som kan opstå på en byggeplads. Vi vil helt sikkert forsætte med at samarbejde.
The work was done on time and at the…
The work was done on time and at the time as promissed. only drawback is prize - somewhat on the expensive side, but, yet, you pay for quality.

Antwoord van Andersen & Tardini ApS
Vi er glade for vores nye vinduer og…
Vi er glade for vores nye vinduer og døre!