Vi fik ombygget vores lejlighed i Sluseholmen og kan stærkt anbefale Andersen og Tardini. Ikke nok lavede de selve ombygningen på rekordtid, men kommunikationen var også altid i top. De var velkoordin... Toon meer
Vi er netop flyttet til en ny lejlighed og her har Andersen & Tardini gjort et virkelig godt stykke arbejde. De har bl.a. bygget to nye indbyggede skabe, seks radiatorskjulere, isoleret, slebet gulve... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg fik stort set sat hele min nye lejlighed i stand fra A til Z ( nedrivning af vægge, istandsættelse af gulve, forsatsvinduer og døre, el og køkken). Alt lykkedes til tiden - til trods for min e... Toon meer
Vi fik bygget to tilbygninger til vores hus (50 kvm i 2018), som vi er meget tilfredse med. Håndværkerne var hensynsfulde og hjælpsomme og byggeriet er af en god kvalitet. Byggeriet gik lidt over tid... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Øster Søgade 22, 1357, København K , Denemarken
- 27261999
- kontakt@andersen-tardini.dk
- andersen-tardini.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Perfekt
Jeg har brugt Andersen Tardini for 2 gang nu, men bestemt ikke for sidste! Første sag var en lille sag i et privat hjem, og 2 sag var en større renovering af et lejlighedskompleks som krævede noget mere strukturering. Begge sager forløb fuldstændig efter planen og kvaliteten levede fuldt op til mine forventninger. Alexander er super kompetent fagligt og evner at løse alle opgaver og problemer, både forudsete og uforudsete, så man som kunde aldrig er bekymret. Jeg kan varmt anbefale Andersen Tardini, hvis du vil være sikker på kvalitet, til en fornuftig pris.
Rigtigt god oplevelse
Jeg har brugt Andersen & Tardini til nogle projekter.
Alexander er rigtigt venlig og har en god faglig stolthed. Hvilket man også tydeligt kunne se på det arbejde der blev udført. Jeg havde et godt byggemøde med ham og han fik forklaret rigtigt fint hvordan opgaven ville blive grebet an.
Jeg blev rådført med den bedste og billigste løsning.
Efter tilbud blev accepteret blev der sendt en tidsplan. Og den holdt.
På en anden opgave brugt jeg ham til at stå for et byggeprojekt hvor han havde alt kontakt med alle håndværkere. Så ledes sikrede jeg mig at jeg ikke selv skulle ringe og aftale med alle. Og så var jeg sikker på alt blev lavet i den rigtige rækkefølge.
Jeg kan helt klart anbefalde Andersen & Tardini.
Godt håndværk til en god pris.
En særlig tak til Andersen og Tardini
Vi havde en rigtig godt oplevelse med Andersen og Tardini kan varmt anbefales
God kommunikation og godt slutresultat
Jeg har brugt Andersen & Tardini til en total renovering af min lejlighed. En lejlighed fra 1910 som havde brug for en del kærlighed og som havde brug for en effektiv og iderig entreprenør. Gennem hele projektet har kommunikationen været tæt og god, hvilket gjorde mig som kunde tryg. Det færdige resultat er blevet flot. Jeg kan varmt anbefale andre at benytte Andersen & Tardini.
Johannes
Pålidelige, seriøse, kvalitetsbevidste og rimelige priser!
Vi har brugt Andersen & Tardini som entreprenør til at lægge to lejligheder sammen; et gennemgribende projekt, som har involveret stort set alle faggrupper.
De har fra start til slut gjort os helt trygge, og vi har på intet tidspunkt været andet end overbeviste om, at vi har fået en reel og kompetent rådgivning. Kommunikationen har været imødekommende, konstruktiv og positiv.
Håndværkerne har været mødestabile, imødekommende og meget dygtige.
Vi indhentede tre tilbud på forskellige entreprenører, og Andersen & Tardini var billigst, selvom jeg ikke kan forestille mig, at andre kunne gøre arbejdet bedre.
Jeg kan varmt anbefale Andersen & Tardini til alle, som skal have lavet både større eller mindre opgaver.
Godt arbejde
Firmaet leverede et flot stykke arbejde til den lovede tid og den aftalte pris. De har min varmeste anbefaling
Godt arbejde, god og hurtig service og kommunikation
Andersen-Tardini er en positiv oplevelse når man skal have igangsat et stykke tømrearbejde. Kommunikationen er seriøs og behagelig, servicen ligeså.
Når man når til at få udført arbejdet, glider alt som det skal og er der noget der "kikser", bliver man enige om, hvordan det skal fikses uden forsinkelser eller "sure miner". Super oplevelse. Kan kraftigt anbefales :-)
Ivan
Høj kvalitet og fantastisk samarbejde
Andersen-Tardini har stået for en omfattende indendørs renovering af vores hus. Vi har kun positive erfaringer:
- god rådgivning om muligheder og forslag til forbedringer
- klar kommunikation omkring ekstra-arbejde som opstår i forløbet og pris derpå så vi har mulighed for at vælge til og fra
- overholder aftaler og kommer til tiden
- reagerer hurtigt på ændringer og får rykket rundt på håndværkere så tidsplanen kan holdes
- altid til at få fat i og svarer hurtigt tilbage
- høj kvalitet af al arbejdet (tømrer, murer, elektriker, VVS)
Det har været en fornøjelse at køre et bygge-projekt sammen med Andersen-Tardini !
Rigtig god oplevelse!
Vi har fået lavet et super fint køkken-alrum, og har kun positivt at sige om Andersen Tardini. De er behagelige, gør sig umage, holder alle aftaler, og små detaljer følges til dørs. De har fået tingene til at lykkes – på trods af en stram tidsplan, og ændrede planer midt i processen. En meget varm anbefaling herfra.
Søren & Majken
Kvalitetsarbejde og dygtige folk
Har fået bygget altan og gennemrenoveret min lejlighed - inkl nyt køkken. Super tilfreds med resultatet og har hele vejen igennem forløbet haft god kommunikation med alle hos Andersen-Tardini.
Godt arbejde
Et firma der er nemt at samarbejde med, svarer på besked og kommer som aftalt og udfører kvalitetsarbejde. Kan absolut anbefales.
Værdi for pengene
Som rådgiver og byggeleder har jeg gjort brug af Tardinis arbejde flere gange. Senest på Cofoco restauranterne Höst og Italy i forbindelse med tildannelse og opsætning af branddøre samt brandisolering af etagedæk. Veludført arbejde til fornuftige priser og så gør det heller ikke noget at kommunikationen er god og venlig.
Kvalitetshåndværk og virkelig god service, til den rigtige pris.
Jeg har i forbindelse med tagrenovation, fået yderst kompetent rådgivning og assistance af tømrerfirmaet Andersen-Tardini. De har leveret et smukt stykke arbejde hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet, finish og god service. Arbejdet blev udført til aftalt pris og tidsramme. Jeg vil meget gerne anbefale Andersen-Tardini til andre.
Jeff Rozzi, grafisk designer.
Tømmervirksomhed der varmt kan Anbefales
Jeg fik kontakt til Andersen og Tardini, da jeg skulle have etableret en stor træterrasse.
Det var dejligt, at have en kompetent rådgiver med i processen. Alexander kunne fortælle om fordele og ulemper ved de forskellige valg, vi skulle træffe. Vi følte os i trykke hænder og derfor valgte vi at benytte Andersen og Tardini.
Da projektet påbegyndte, kom de altid til tiden, de var om hyggelige og meget venlige. De er alle meget smilende og udadvendte.
En ting som jeg har lagt mærke til med håndværkere er, at de godt kan rode en hel del, og det kan godt være lidt en belastning i en travl hverdag at skulle gå og rydde op efter håndværkere.
Efter endt arbejdsdag hos Andersen og Tardini er der altid ryddet op, så arbejdspladsen er pæn og klar til næste dags arbejde.
Resultatet af deres arbejde er blevet en fantastisk 130 m2 stor træterrasse, hvor hele familien kan hygge sig og nyde haven.
Jeg vil varmt anbefale Andersen og Tardini, en virksomhed der er omhyggelig, kompetent, ordentlige og meget imødekommende. En virksomhed, der ligger en dyd i, at gøre deres arbejde perfekt.
Nyt køkken
Andersen & Tardini assisterede med at opsætte mit nye køkken samt et sænket loft. De havde en meget professionel tilgang til tingene, og var behjælpelige med at komme med gode råd til at få mest for mine penge. Ligesom alle de andre anmeldelser, skal de roses for at overholde tiderne. Vi havde en meget stram tidsplan, og den blev fulgt til punkt og prikke. Jeg har kun ros tilovers for det arbejde de udfører, og man føler virkelig man får noget for pengene.
Effektive, proffesionelle og god service
Vi har bl.a. fået skiftet alle vores vinduer af Andersen & Tardini.
Vinduer og håndværkere kom til aftalt tid og blev skiftet hurtigt og med stor proffesionalisme.
Andersen & Tardini har ud over tømrerarbejde flere gange været behjælpelige med andre håndværkere af samme høje kvalitet.
Jeg vil helt sikkert anbefale Andersen & Tardini,
Super arbejde..Både i tid og kvalitet
Alt lykkedes til tiden - til trods for min egen temmelig optimistiske tidsplan. Og jeg fik mange gode og kreative input undervejs til løsninger af rare og dygtige håndværkere. Kan klart anbefale Andersen og Tardini.
Super effektive og med god finish
Jeg har brugt Andersen Tardini til flere projekter, bl.a. opsætning af køkken og opbygning af reol i døråbning. Sidste gang fik vi skiftet vinduer i stort set alle rum. De kommer som aftalt, er super effektive og der udføres et grundigt og godt stykke arbejde. De er derudover altid imødekommende ift. at løse utraditionelle problemer og er gode til selv at komme med input/ideer. Jeg kan på det varmeste anbefale Andersen og Tardini.
Tæt opfølgning
Pænt arbejde og rigtig god opfølgning fra tømrermesteren hele vejen gennem projektet.