Veldig pent og praktisk bord, har kjøpt også den lave utgaven av bordet. Lekkert bord sett! Var ikke flink nok til å sjekke priser på forhånd så oppdaget at samme bord kostet ca. 700kr mindre ved di... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Positivt: God service/kommunikasjon og rask levering. Negativt: Ønsker oss et kundeforhold der vi blir fakturert istedenfor å måtte betale med kort ved bestilling. De som bestiller har normalt ikke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ventet i 8 uker på å få en stol der det stod beskrevet 6 dager levering. Stolen hadde riper i skinnet og bulker i aluminium rammen. Det var også feil type stol. Ble bedt om å pekke den inn igjen og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er veldig imponert over servicen. Veldig god hjelp å få per Mail, og ved problemer så ble jeg alltid henvist til rette vedkommende. Rask levering av lampen.
Bedrijf heeft geantwoord
ANDLIGHT – Your Home Should Feel Like Home Hos AndLight kombinerer vi estetikk, kvalitet og funksjonalitet i et nøye utvalgt sortiment av belysning, møbler og interiørdetaljer fra noen av verdens mest anerkjente designmerker. Vi er stolte av å være en autorisert forhandler av både klassiske og moderne designikoner – og vi henvender oss til både private kunder og profesjonelle interiørprosjekter. Vår misjon er å inspirere og veilede kundene våre med ekspertkunnskap, personlig service og produkter av høy kvalitet. Med base i København jobber vi for å levere en sømløs opplevelse – fra første klikk til et fullt møblert hjem.
Nelson Mandelas Allé 16, 2450, København SV, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Var ikke flink nok til å sjekke priser på forhånd så oppdaget at samme bord kostet ca. 700kr mindre ved direkte kjøp via Design House Stockholm. Leveransen tok også litt lengre tid enn estimert.

Antwoord van AndLight.no
Quick and efficient feedback. Very good service!

Antwoord van AndLight.no
Var enkel og rask handel. Ikke noe problem med bestilling eller frakt.

Antwoord van AndLight.no
Det er den bedste service jeg nogensinde har fået… sød hurtig og behagelig betjening 😊

Antwoord van AndLight.no
Ventet i 8 uker på å få en stol der det stod beskrevet 6 dager levering.
Stolen hadde riper i skinnet og bulker i aluminium rammen. Det var også feil type stol. Ble bedt om å pekke den inn igjen og sende den tilbake, vente på ny stol uten noen kompensasjon...Bestill rett fra leverandør om det er mulig.

Antwoord van AndLight.no
Har ikke fått secto lampen jeg bestilte.
Har purret på levering , men har ikke fått noen beskjed om levering.
Har dere ikke levert lampen til UPS , eller har UPS mistet lampen?

Antwoord van AndLight.no
Rask levering, god pris. Veldig fornøyd.

Antwoord van AndLight.no
Veldig fornøyd. Dem hører på deg og ordner opp skulle det være noen problemer. God kunde service. Bruker dem igjen.

Antwoord van AndLight.no
Ryddig nettbutikk og ikke minst rask levering 😃👍
Anbefales👍

Antwoord van AndLight.no
Hei. Jeg hadde bestilt levering hjem, men lampen ble levert på posten.

Antwoord van AndLight.no
Stay away and never order anything from Andlight. They have the worst customer service. I've never received the tracking number of the sending or any information at all. And on their website they stated that the package will be deliver at home which is not true. The customer service was not willing to help you or compensate even when they made the mistake. The return of the packages cost also a lot if you're not living in Denmark.
Update: not true what Andlight answering. Stay away from Andlight if you're not living in Denmark.

Antwoord van AndLight.no
Positivt: God service/kommunikasjon og rask levering.
Negativt: Ønsker oss et kundeforhold der vi blir fakturert istedenfor å måtte betale med kort ved bestilling. De som bestiller har normalt ikke mulighet for å betale med sitt private kort og da prioriteres leverandører som fakturerer.
Spørsmålet er: Kan dere sende oss FAKTURA istedenfor å måtte betale ved bestilling?

Antwoord van AndLight.no
Kjapp levering og god oppfølging. Lampen vi kjøpte, hadde dessverre en brist, men vi valgte å beholde den. Fikk kompensasjon og grei dialog.

Antwoord van AndLight.no
En vare hadde en skade, men det ble løst raskt og enkelt. Kundeservice er personlige og hyggelig, og er informative i sine svar.

Antwoord van AndLight.no
Rask levering og veldig fornøyd med min nye Secto lampe.

Antwoord van AndLight.no
Helt utrolig bra! De eneste som ikke hadde mange uker leveringstid på denne varen! Og den kom faktisk bare etter noen få dager fra Danmark! Fantastisk!

Antwoord van AndLight.no
Lees meer over geverifieerde reviews.