Bedrijf heeft geantwoord
Dziękuję za doskonałą obsługę w całym procesie zakupu. Przede wszystkim na stronie jest duży wybór pięknych produktów w lepszych cenach niż w Polsce. Wybrałam piękne lampy do swojego mieszkania. Komu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
ANDLIGHT – Your Home Should Feel Like Home W AndLight łączymy estetykę z jakością i funkcjonalnością w starannie wyselekcjonowanym oświetleniu, meblach i akcesoriach do domu od najsłynniejszych marek projektowych na świecie. Jesteśmy dumni z bycia autoryzowanym sprzedawcą klasycznych oraz współczesnych ikon designu - obsługującym zarówno klientów indywidualnych, jak i profesjonalne projekty aranżacji wnętrz. Naszą misją jest inspirowanie i prowadzenie naszych klientów za pomocą fachowej wiedzy, usług osobistych i wysokiej jakości produktów. Z siedzibą w Kopenhadze, dążymy do zapewnienia płynnego doświadczenia od pierwszego kliknięcia do w pełni umeblowanego domu.
Nelson Mandelas Allé 16, 2450 , København SV, Denemarken
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Szybka dostawa. Lampa zgodna z opisem. Jestem bardzo zadowolona.

Antwoord van AndLight.pl
Everything’s perfect good quality even though it’s plastic still looks and feels elegant and timeless love the design the product was packed safely and solidly 100% recommend it

Antwoord van AndLight.pl
Bardzo dobry produkt, idealnie opakowany i szybko przesłany, a cena najlepsza!

Antwoord van AndLight.pl
Delivery was super fast and the lamp itself looks really nice and works well. The product quality and design are definitely a plus.
Unfortunately, the charging cable that should have been included was missing from the package. According to the product description, it should have been there. It makes me wonder whether this might have been a returned item, but there was no information about that on the product page.
Overall, I like the lamp, but the missing cable was a bit disappointing.

Antwoord van AndLight.pl
Szybka dostawa. Bardzo dobrze zapakowana i zabezpieczona paczka

Antwoord van AndLight.pl
zakupiony Decotique Le Grand Air Nou Love Seat Fotel Natural Blonde jest bardzo wygodny, materiał w dotyku bardzo przyjemny, mebel pierwsza klasa, dostawa szybka i bezproblemowa. polecam

Antwoord van AndLight.pl
Na stronie jest napisane że towar dostępny, a wcale nie jest dostępny. Firma bierze pieniądz a potem czeka nie wiadomo ile aż towar będzie dostępny i wciąż informuje, o kolejnych opóźnieniach w dostawie. Straciłam cierpliwość i poprosiłam o anulowanie zamówienia. W odpowiedzi dostałam info że 'odpowiemy w ciągu 5 dni' także nawet na mail nie potrafią w rozsądnym terminie odpisać
Fast, complete delivery, right product, as well as expectations. Highly recommended
Bardzo szybka wysyłka , dobre ceny i jakościowe produkty:)

Antwoord van AndLight.pl
Szybka przesyłka, użyteczna strona internetowa, jasne warunki sprzedaży i dostawy. Produkt zapakowany bardzo bezpiecznie i estetycznie.

Antwoord van AndLight.pl
Sklep internetowy jest bardzo przejrzysty i intuicyjny. Przyjazny dla użytkownika. Znalezienie odpowiedniego produktu nie stworzyło żadnego problemu. Zamówienie zostało błyskawicznie wysłane dzięki czemu mogę cieszyć się moją wymarzoną lampką.

Antwoord van AndLight.pl
Kupiłem lampę stołową w sklepie Andlight i jestem bardzo zadowolony – zarówno z samego produktu, jak i z obsługi klienta. Przesyłka dotarła szybko i była świetnie zapakowana. Lampa wygląda dokładnie tak, jak na zdjęciach, a jej jakość naprawdę robi wrażenie. Cały proces zakupowy był prosty i bezproblemowy. Zdecydowanie polecam ten sklep – chętnie wrócę po kolejne zakupy!

Antwoord van AndLight.pl
czekam na zamówienie ponad 2 miesiące i nic nie otrzymałam poza mailami z przewidywana wysyłka.
kontaktu z firma brak, kazdemu odradzam

Antwoord van AndLight.pl
Jestem bardzo zadowolona z zamówionych lamp. Są piękne i dodają niepowtarzalnego uroku wnętrzu. Kontakt zarówno telefoniczny i mailowy wzorowy. Szybka wysyłka i szybka odpowiedź. Polecam

Antwoord van AndLight.pl
Super szybka dostawa. Duży wybór starannie wyselekcjonowanych produkty. Bardzo fajny interfejs - przyjemnie się robi zakupy i az sie chce wracać po więcej:)

Antwoord van AndLight.pl
Poza świetna selekcją lamp wysokiej jakości, sam proces obsługi zamówienia był bez zastrzeżeń. Przy tak atrakcyjnych cenach jeszcze dostawa z innego kraju zrealizowana szybko i sprawnie, a towar dobrze zabezpieczony. Na każdym etapie byłam o wszystkim e-mailowo informowana i wiedziałam dokładnie kiedy otrzymam paczkę. Bardzo sobie chwalę zakupy w ANDLIGHT i polecam innym!

Antwoord van AndLight.pl
Lampa świetnie zapakowana, zarówno przez producenta, jak i sklep - potrójne pudło. Chociaż klosz z uwagi na wielkość był zgięty na pół i do dzisiaj widać zmarszczenie w tym miejscu (2 miesiące). Mimo to pięknie się prezentuje. Znalazłam tą samą lampę taniej w innym sklepie i wysłałam wiadomość z linkiem. Dostałam na maila indywidualny kod promocyjny że sklepu, który obniży cenę lampy do kwoty którą znalazłam w innym sklepie. Jestem zadowolona z takiego obrotu sprawy.
Zdjęcia lampy zawsze pokazane są z zapaloną żarówką, przez co nie widać rzeczywistego materiału. Materiał sztuczny i pomarszczony, mąż nie był zachwycony. Doczytałam o właściwościach materiału. Ponoć ma odpychać kurz, jest wodoodporny. Nie wiem po 2 miesiącach użytkowania, lampa była trochę zakurzona, ale kurz łatwo ściągnęłam odkurzaczem. Jeszcze nie myłam pod wodą. Mocowanie lampy jest tak pomyślane żeby ją delikatnie odczepić i wyjąć podłużną część oświetleniową. Spoko. Łatwa w czyszczeniu. Łatwa w ponownym montażu. Polecam
Renata

ZERO KONTAKTU ZE SKLEPEM
NIE ZWRÓCILI 6000 zł za zamówienie
NIE POLECAM!!!!!!

Antwoord van AndLight.pl
Lees meer over geverifieerde reviews.