Produkt ondermaats en service na verkoop slecht. Koekoeksklok gekocht waarvan het vogeltje van begin af aan niet werktte zoals het moest en nu al helemaal niet meer.Klok loopt 20 minuten achter. Con... Toon meer

Omwille van een verhuis tijdens de Corona-lockdown schipperden we tussen twee adressen. Daar ging het bij de post waarschijnlijk even mis. Toen het pakje na een week nog niet was aangekomen, vroegen w... Toon meer

Twee ritsrunners besteld en vergeten er een eindstop bij te bestellen. Direct een mailtje gestuurd met de vraag of er bij deze bestelling nog twee eindstoppen konden worden verstuurd, uiteraard teg... Toon meer

Een gepersonaliseerde lakstempel gekocht bij Andries. Alles verliep vlot en vriendelijke klantendienst. Niveau stempel is ondermaats. Volgens Andries 'omdat express-bestellingen bij een andere fir... Toon meer

1. Warenhuis

Andries B.V. is founded in 2016 and locate in The Netherlands. We are specialized in building and managing websites and web shops and would like to welcome you in one of our webshops.

3,4

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

mooie wax

Mooie wax, door de kerst drukte wat later dan verwacht. Goed mail contact gehad hierover!

31 december 2020

Dank Andries

Dank Andries, voor het vlotte contact. Ik vond het verrassend dat je reageerde op het ontwerp met een compliment. Online bestellen hoeft dus niet onpersoonlijk te zijn!

22 december 2020

Top klantenservice!

Een waxstempel besteld bij stempelaar.nl. Vijf dagen nadat ik de bestelling had geplaatst, nam Andries persoonlijk met mij contact op of ik mijn bestelling al had ontvangen, aangezien er wat mis wat gegaan binnen het systeen waarmee bestellingen worden verwerkt. Ik had mijn bestelling nog niet ontvangen, maar dacht zelf dat dit kwam door de drukte bij de bezorgdienst. Echter was de bestelling door de storing niet verzonden.. Dit heeft Andries meteen gedaan nadat ik geantwoord had op de mailen. De bestelling kwam 2 dagen later perfect met de post binnen! Ik wil Andries daarom enorm bedanken voor zijn oplettendheid en top klantenservice!

26 november 2020

niet Aangekomen bestelling

Na een mailtje van mijn kant dat de bestelling niet binnen was gekomen de volgende dag al reactie.
Het product werd nogmaals gestuurd, zonder extra kosten.
Ik ben zeer tevreden!

18 november 2020

Redder in nood!

Andries heeft me ongelofelijk uit de nood geholpen met het maken van mijn lakstempel!
Een vlotte en vriendelijke service, met een prachtig eindresultaat als gevolg.
Mijn trouwuitnodigingen zullen net dat ietsje meer hebben dankzij hem!

18 november 2020

Ik heb hier een bestelling geplaatst…

Ik heb hier een bestelling geplaatst voor een geweldige postzegel stempel, blanco stempel, was, en alles perfect geregeld. Ik had zelf het huisnummer vergeten en kreeg meteen een mailtje voor het huisnummer te vragen. Zodra het mailtje de deur uit was kwam het pakketje keurig op tijd aan. Nu al veel plezier aan beleefd❤❤❤

29 september 2020

Geen service

Ik heb bij Stempelaar een bestelling geplaatst waarin een verkeerd huisnummer was opgegeven. Hierdoor kwam mijn bestelling niet binnen (het verkeerde huisnummer bestond ook niet in mijn straat) en mailde ik om te vragen waar het pakketje was en of hij de bestelling opnieuw kon sturen. Het mailcontact terug was erg traag, onprofessioneel en niet oplossingsgericht. Ik heb zelf moeten vragen naar een passende oplossing, zonder dat deze vanuit het bedrijf gegeven werd. Bovendien bleef reactie hierop uit.
Kortom: geen levering, onprofessioneel mailcontact, slechte klantgerichtheid.

29 september 2020

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Fietsonderdeel besteld, bleek niet te passen. Netjes geretourneerd naar een adres dat middels een sticker met de tekst: Retour Trasmolenlaan 12 Woerden- op de doos geplakt was.
Nu stelt Andries dat dit adres niet in gebruik is als retouradres voor particulieren en dat de doos onvindbaar is, terwijl ik een afleveringsbewijs van DPD heb.
eMail verkeer is van zijn kant inmiddels gestaakt, wil geen geld terugstorten.
Kortom, waardeloze service en verwarrende info over retouradres.
Voor mij eens maar nooit weer. Wees gewaarschuwd. Overigens heeft Andries talloze bedrijfjes, kijkt u eens op Marktplaats en bij de Kamer van Koophandel, en bedenkt u een 2e keer alvorens bij 1 van deze bedrijfjes te bestellen

23 september 2020

Jammer dat je toch nog één ster moet…

Jammer dat je toch nog één ster moet geven. Wat een oplichters. Op 11 augustus een bestelling gedaan. De bestelling zou binnen 3 dagen geleverd worden. 3 weken later kreeg ik een onderdeel. Wat overigens niet overeenkomt met de afbeeldingen op de website. Vandaag 14 september, nog steeds niets geleverd. Reageren ook slecht op e-mail en blijven beloven, maar komen niet na. Belachelijke service. Ik heb hier hard voor gespaard. En nu ben ik mijn geld wat ik voor mijn verjaardag heb gekregen kwijt en ik heb het product niet ontvangen. BESTEL HIER NOOIT!

14 september 2020