Produkt ondermaats en service na verkoop slecht. Koekoeksklok gekocht waarvan het vogeltje van begin af aan niet werktte zoals het moest en nu al helemaal niet meer.Klok loopt 20 minuten achter. Con... Toon meer
Twee ritsrunners besteld en vergeten er een eindstop bij te bestellen. Direct een mailtje gestuurd met de vraag of er bij deze bestelling nog twee eindstoppen konden worden verstuurd, uiteraard teg... Toon meer
Een gepersonaliseerde lakstempel gekocht bij Andries. Alles verliep vlot en vriendelijke klantendienst. Niveau stempel is ondermaats. Volgens Andries 'omdat express-bestellingen bij een andere fir... Toon meer
Andries B.V. is founded in 2016 and locate in The Netherlands. We are specialized in building and managing websites and web shops and would like to welcome you in one of our webshops.
Energieweg 9, 3343LE, Hendrik ido ambacht, Nederland
- +31 6 13732644
- contact@andries.org
- andries.org
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Verloren zending, maar kosteloos opnieuw verstuurd!
Omwille van een verhuis tijdens de Corona-lockdown schipperden we tussen twee adressen. Daar ging het bij de post waarschijnlijk even mis. Toen het pakje na een week nog niet was aangekomen, vroegen we om hulp bij Andries. We kregen meteen kosteloos een nieuw pakket opgestuurd dat wel netjes aankwam. Top service en de geleverde goederen zijn uitstekend.
Snelle levering!
Makkelijke site, prima service en snelle levering!! Wij zijn tevreden!
Prima service en prachtig product
Prima service en prachtig product. Andries hielp mij uitstekend en vlot. Snel geleverd. Ik bestel zeker weer een keer hier.
Slechte voorlichting en veel te laat geleverd
Slechte voorlichting, slechte of gebrekkige communicatie over zending en veel te lange levertijd!
Enige pluspunt is de prijs.
Slechte service
Product veel te lang onderweg.
Reageert niet of nauwelijks op E-mail.
Bij annuleren laat hij gewoon het product doorkomen en moet je het maar tegen eigen kosten retour zenden.
Ik (maar ook mijn omgeving) zal hier nooit (meer) bestellen
Prettige ervaring!
Vriendelijke man die met je meedenkt, snel reageert en een prima product aflevert.
Zeer prettige ervaring met de verkoper.
Een zeer pretrige ervaring met de verkooper, verkoop en levering. De geleverde spullen komen overeen met de bestelling/foto's en zijn van een goede kwaliteit, en de levering is snel binnen. Zeker waard voor het geld.
Ik ben al helemaal tevreden over de over de communicatie met de verkoper, omdat ik een logo naar eigen wens wou hebben is er veel onderlinge contact geweest over het ontwerp tot deze goedgekeurd wodt door mij. Ook adviezen worden gegeven i.p.v. alleen meningen, het stuk verkoop en klantenservice zijn bij dit bedrijf nauw betrokken.
Ik weet waar ik de volgende stempels weer ga bestellen.
Aanrader
Goede communicatie en een boven verwachting mooi eindproduct. De lakzegel die ik heb besteld was precies waarom ik hoopte.
Lakstempel
Goede communicatie, mooi resultaat. Heel erg blij met mijn gepersonaliseerde lakstempel..
Prachtig resultaat
Er wordt goed meegedacht om het geleverde ontwerp, in mijn geval een monogram, zo goed mogelijk te krijgen voor een optimaal resultaat. Het is erg mooi geworden en vlot geleverd.
Snelle levering, mooie producten van goede kwaliteit
Duidelijke website
Tegenvaller
Slechte, zeer beperkte communicatie via de mail, telefoon wordt nooit opgenomen, bestelling is ongewoon lang onderweg. Dit was eens maar nooit weer.
Prima
Prima mooi materiaal. Het was voor mij alleen niet duidelijk dat ik er geen handvat bij kreeg. Dus nu moet ik opnieuw bestellen.
Evenals bij mijn vorige bestelling…TOP!
Evenals bij mijn vorige bestelling enkel goede ervaringen met Andries BV.
Meedenken, een stempel naar eigen ontwerp laten maken, een bijzondere stempel apart bestellen... het kan allemaal!
Snelle service. Ik vind het TOP!
Super service
Super service. En goede kwaliteit spullen. Waarschijnlijk koop ik hier nog wel eens een product in de toekomst
100% tevreden
Super fijne communicatie.
Ik was vergeten mijn huisnummer in te vullen. Hier kreeg ik direct een mail over en toen is mijn bestelling direct verstuurd. Ik heb het pakket binnen een week van de bestelling ontvangen. Zeker een aanrader en als ik nog iets nodig heb kom ik hier zeker terug!
Top top top
Mooie site, overzichtelijk!
Goede prijzen, snel in huis en super snel contact met de eigenaar.
Top!
Ontzettend slechte communicatie
Ontzettend slechte communicatie, telefonisch niet bereikbaar, mail zeer traag en ik wacht nu al meer dan 2 weeken op mijn bestelling, en als ik hun mail of app dan krijg ik een reactie met een track en trace nummer van hun leverancier die niet bij mij levert maar naar hun en als ik hun vraag naar de juiste track en trace dan krijg ik geen gehoor, en op de dag van vandaag nog steeds geen gehoor. Echt ongelooffelijk slecht bedrijf, krijg toch echt het gevoel dat het oplichters zijn. Sterker nog, ik vindt dat zij oplichters zijn, want een fatsoenlijk bedrijf zou reageren en ook bereikbaar zijn telefonisch.
NIETS ontvangen, NIET klantvriendelijk, NIET bereikbaar,
1 ster omdat minder niet mogelijk is.
Tijdens het ontwerp proces goed geholpen, echter nog steeds geen stempel ontvangen. Na mail contact nog geen stap verder, wel 6 weken verder. Dhr Andries staat niet open voor oplossingen, telefoon gesprek of een eventuele SORRY. ik voel mij voor het eerst opgelicht via internet. geld kwijt, geen normale contact & geen stempel na 6 weken. Het wordt 'opnieuw' gemaakt maar er is nog niets onderweg. ik hoop dat dit bij niemand meer voorkomt, dit kost mij veel tijd en een teleurstelling.
Drama
Zeer, maar dan ook zeer slecht. Rare verhalen over bestellingen die niet aangenomen zijn aan de deur. Waarna de stempel ineens opnieuw gemaakt moet worden? Associale reacties na mail
Contact. Staat totaal niet open voor oplossingen. Ik voel me beroofd van mijn geld!