Anex is a baby strollers brand with an international presence in more than 40 countries across the world. Since 2012, we've been doing our best to make sure parents don't have to choose between style and convenience. Anex is a team of more than 50, working together, creating a universe of premium, design-led products for the modern parent. We are proud of our Red Dot awards and collaborations with famed designers, and we’ll continue to create at the intersection of beautiful design, style, and functionality. We understand that becoming a parent comes with big life changes, but it doesn’t have to mean putting life on hold. We're convinced that the right stroller can bridge the gap between parenthood and personal freedom, allowing parents to continue living their vibrant, active lifestyles without sacrifice. We empower parents to share their world with their kids in style and comfort, and live life to the fullest together.

4,5

Uitstekend

Stijlvol en eenvoudig in gebruik

Wij gebruiken sinds twee maanden de Anex IQ kinderwagen. We zijn hier heel enthousiast over! Hij heeft verschillende opzetstukken, waardoor je hem langere tijd kunt gebruiken. Daarnaast is de kinderwagen makkelijk in en uit te klappen en is hij niet zwaar. Ook het autostoeltje is licht en makkelijk in gebruik. Behalve dat de IQ lijn prettig is in gebruik, vinden we het ook een mooi strak design. Wij zouden Anex zeker aanbevelen!

31 juli 2024

Super service!

Inmiddels bijna 2 jaar eigenaar van een anex e-type kinderwagen. Echt super blij met de kinderwagen, helaas ging de rits van de rugzak stuk en die van de mand werd ook slecht na bijna dagelijks gebruik. Hier heb ik een melding van gemaakt bij de garantie en een week later werden deze thuis omgeruild voor nieuwe producten.
Echt een super fijne en goede service!

18 oktober 2023

Goed geholpen door service manager Artur

Super goed geholpen door service manager Artur Szczepaniak. Nadat de arm van de autostoel was afgebroken, kregen we gelijk een nieuwe opgestuurd. Een dag na ontvangst van de nieuwe autostoel kwam GLS weer om de kapotte stoel op te halen. Contact met Anex ging super snel, binnen 5 minuten reactie op je mailtjes.

15 juni 2021
Logo Anex Baby

Antwoord van Anex Baby

Dear Jochem,

Thank you for taking time to leave us your valuable feedback.
We are beyond happy to hear that Anex service team have met all your needs.

Have nice strolls!

Toon reviews in alle talen. (76 reviews)