Een waardeloos bedrijf zonder een…
Een waardeloos bedrijf zonder een greintje INTEGRITEIT. Heb 2 dagen vóór moederdag voor het eerst bij deze online winkel besteld. Terwijl ik nog op mijn bevestiging wachtte dat mijn artikel verstuurd is, verlaagd dit bedrijf de prijs van het artikel met 20% korting ivm moederdag. Dat verdien ik waarschijnlijk niet. Ik heb contact met hen opgenomen en gevraagd waarom ik €6 meer betaal als het artikel nog niet eens verzonden is. Mijnsinziens kom ik dan ook in aanmerking voor de verlaging. Gaat niet om het geld maar het principe! Je kunt geen promotie toevoegen voor hetzelfde artikel als je die nog niet verzonden hebt? Dit betekent dat kopers binnen 2 dagen twee verschillende prijzen betalen omdat ze te ingalig zijn.Ronduit Misselijkmakend. Als ik het artikel al ontvangen had was dit wat anders, maar ze hadden het nog niet eens verstuurd! Bah! Ik raad niemand aan hier iets te bestellen want het ontvreekt ze aan integriteit! Mijn vrienden noch familie zal ooit hier iets bestellen na deze rot ervaring! Van mij mogen ze een “return to sender” verwachten!!