Anna Bogdanova Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har et Strong Things medlemskab. Det er professionelt, personligt og enkelt. Det er træning tilpasset til mig og mine behov. Da jeg for noget tid siden blev ramt af voldsomme hedeture, skrev jeg e... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Supernemt at få trænet - alt er tilrettelagt ned til næsten mindste detalje. Spørgsmålene, som er baggrunden for programtildelingen er dog efter min mening ikke helt detaljerede nok. Derudover er... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Resultat efter et års træning med Annas videoer: Min slidte hofte har fået større bevægelighed. Før kunne jeg slet ikke lave squat - det kan jeg nu, OG komme op igen med en kettlebell. Og daglig sm... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner til Annabogdanova.dk . Anna giver en grundig vejledning til hver eneste træning , og det er varierende træning i forskellige sværhedsgrader, og der bliv... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Fitness- en voedingsservice
  2. ook in
  3. Bodyshaping-les
  4. Voedingsdeskundige

Geschreven door het bedrijf

Anna Bogdanova er uddannet i adfærdsdesign, forandringsprocesser, træningsfysiologi og træningsernæring samt moderne smerteteori og stresscoaching. Hun er ekspert i stressfri træning med maksimal effekt og minimalt tidsforbrug med 12 års erfaring og har haft 14.000+ kvinder gennem sine online træningsforløb. Hun modtog i 2019 Talent 100-anerkendelsen fra Berlingske Business for sine innovative digitale træningsforløb, og i 2022 er hun af Dansk Erhverv udvalgt som én af de 25 danske kvindelige iværksættere, som du bør kende. Anna er også bestsellerforfatter (Skyhøj Forbrænding, Veldrejet, Smertefri og Express Opstrammer), fast træningsekspert for sundhedsmagasinet FIT Living og vicedirektør hos EuropeActive (en non-profit organisation), hvor hun er med til at sætte standarderne for onlinetræning i hele sundheds- og fitness-sektoren i Europa.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste træning jeg nogensinde har…

Den bedste træning jeg nogensinde har prøvet . Anna har den bedste tilgang til træning . Kan godt lide at der bliver gjort noget ud af , at øvelserne bliver lavet korrekt.
Kæmpe plusser herfra!!!

21 mei 2022

Antwoord van Anna Bogdanova

Det er vi rigtig glade for at høre, Tania. Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er jo lige den oplevelse, som vi i teamet arbejder for at alle vores kunder skal have. :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er super glad for appen Simplero

Jeg er super glad for appen Simplero. Nu er der ingen problemer at finde de øvelser igen, som jeg skal træne. Tornado er lige til at gå til.

16 mei 2022

Kære Tórunn!

Tak for anmeldelsen af Simpleros app, som dog ikke er vores ydelse. Kunne du have lyst til at give en anmeldelse af selve træningsprogrammet? :)

KH Anna.

Antwoord van Anna Bogdanova

Det er vi rigtig glade for at høre, Helle. Tusind tak for den fine anmeldelse. :)

Grundighed

Grundighed, enkelhed og super effektive programmer.

Antwoord van Anna Bogdanova

Det er vi rigtig glade for at høre, Miriam. Tusind tak for den fine anmeldelse. :)

Stort set tilfreds

Stort set tilfreds, bortset fra da jeg troede jeg fik noget ekstra ved køb af et program og fik det ikke men ellers gode programmer

Antwoord van Anna Bogdanova

Vi er rigtig glade for at læse at du synes det er gode programmer, Connie. :) Det er jo super dejligt!

Hvis der er noget du er i tvivl om eller tænker burde have været inkluderet, så er du hjertelig velkommen til at tage fat i vores kundeservice på support@annabogdanova.dk, sådan at vi derfra kan hjælpe med at afklare evt. tvivl om, hvad der er inkl. i det du har købt, hvordan du bedst bruger programmet mm.

Hej Anna

Hej Anna
Kunne jeg tage stjernehimlen ned til dig ville jeg gøre det, det fortjener du. Jeg har fulgt dig gennem årene både gennem dine bøger og programmer og via link. Jeg må høre til "Det ældre segment" men har stor glæde af din faglige viden og dine instruktioner/programmer og ikke mindst det, at kunne skalere op og ned afhængig af hvordan min krop og sind har det og det er guld værd for mig.
Mange forårshilsner til dig
Anne-Lise

Lise

Antwoord van Anna Bogdanova

Hvor er det bare skønt at høre, Anne-Lise. Virkelig! :)

Det betyder rigtig meget for os! Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi i teamet arbejder for at give alle vores kunder.

Ønsker dig fortsat god træningslyst - og også forårshilsner til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Annas online kurser er noget af det…

Annas online kurser er noget af det bedste, de er nemme at lære efter, selv om det er svære øvelser! Anna er meget grundig i sine videoer, man lærer øvelserne trin for trin! Jeg er meget begejstret!
Ingrid Andersen

2 mei 2022

Antwoord van Anna Bogdanova

Skønt! Det er vi rigtig glade for at høre, Ingrid.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er jo lige sådan vi gerne vil have, at alle vores kunder oplever det. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt og afstemt til dig!

Anna Bogdanovas produkter/træning/ydelser er altid perfekte, velkomponeret og lige til at implementere! Snyd ikke dig selv for en herlig oplevelse 👌

29 april 2022

Antwoord van Anna Bogdanova

Det er vi rigtig glade for at høre, Neel. Tusind tak for den fine anmeldelse og anbefaling til andre. :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Så fint

Så fint, så vidt jeg kan se er det meste spørgsmål.
Ville gerne kunne finde øvelser nemmere.
kh. Birgit

22 april 2022

Antwoord van Anna Bogdanova

Kære Birgit! Jeg tænker, det er fordi du befinder dig i Forum, hvor al sparring foregår og vi rådgiver omkring, hvilken træning er den rigtige for dig at starte med - og hvordan du tilpasser den.

Alle træningsvideoer tilgår du via https://staerk-sag.simplerosites.com/ (lukket medlemsside, som du har fået login til på mail) - du kan gå til træning via menuen “træning” og her kan du både vælge helkropsprogrammer, specialprogrammer, smertelindrende øvelser og meget mere.

Skriv gerne til os i kundeservice på support@annabogdanova.dk, hvis du har brug for hjælp :)

Kh Anna

Helt fra bunden!

Jeg er målløs over hvor detaljeret og dybdegående Annas viden er.
At få genopbygget stabilitet og mobilitet og andre grundlæggende styrker, før man går i gang med den reelle styrketræning, giver bare så god mening.
Hele 'maping' idéen med at gøre hjernen tryg og få ro i nervesystemet, for mig efter stress og inaktivitet, giver også rigtig god mening.
Glæder mig til at se, hvor min krop og jeg ender henne 😁

18 april 2022

Antwoord van Anna Bogdanova

Dét bliver da også spændende! Vi håber at vi må høre mere om det, undervejs i din rejse, Kitta.
Det betyder rigtig meget for os, at du er glad for træningens opbygning og sammensætning - og oplever at den giver god mening for dig. Det er absolut dét vi i teamet arbejder for at give alle vores kunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anna er en fantastisk formidler

Anna er en fantastisk formidler. Jeg føler mig i de tryggeste hænder og kan se hvor vildt hendes træning metoder virker på både krop, sind og energi! På den mest bæredygtige og selvkærlige måde. Nu er der sjovt at træne og jeg glæder mig til det hver gang.

8 april 2022

Antwoord van Anna Bogdanova

Hvor er det bare skønt at høre, Nickoline.
Især at du synes træning er blevet sjovt og noget du glæder dig til. :D

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anna Bogdanova har ramt plet i forhold…

Anna Bogdanova har ramt plet i forhold til hvordan jeg kan hjælpes. Så det passer til min hverdag. Tak Anna🥰

27 maart 2022

Antwoord van Anna Bogdanova

Tusind tak for den flotte ros og anmeldelse, Luise

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er de bedste penge jeg nogensinde…

Det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt på træning. Materialet er så gennemarbejdet og der er videnskab bag. Jeg elsker Anna's evne til at formidle svær teori, så man bliver klogere på, hvorfor man møder forhindringer og kroppen ikke altid gør som man forventer og ønsker, hvordan man kommer videre når det sker. Jeg er endelig sådan en der føler, at jeg fast træner styrke, og jeg kan mærke at det gør en forskel! Tak Anna og team for det fantastiske koncept. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med En stærk Sag - Transformation Edition

27 maart 2022

Antwoord van Anna Bogdanova

Tusind tak for din anmeldelse og store ros, Signe.
Det er præcis det vi arbejder utrætteligt for - at skabe løsninger, som nøje passer til de behov, som vores kunder oplever gennem livets forskellige faser.

Hvor er vi bare glade for at læse om din succes med din træning. Stort tillykke med din indsats og dine resultater. Vi glæder os rigtig meget til at have dig med på En Stærk Sag - Transformation Edition.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alle produkter hos Anna Bogdanova er…

Alle produkter hos Anna Bogdanova er troværdige, professionelle, videnskabeligt velfunderede. Og teamet er sindssygt dygtige og kompetente.

26 maart 2022

Antwoord van Anna Bogdanova

Tusind tak for den flotte ros og anmeldelse, Malene.
Det betyder rigtig meget for os. Det er nemlig lige præcis dét du beskriver, som vi arbejder for at give med vores ydelser.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super konkret og effektiv træning med…

Super konkret og effektiv træning med dejlig jordbunden og letforståelig guidning hele vejen igennem. Jeg har lært en masse mere om at støtte min krop, både når jeg træner men også når jeg ikke er på toppen og ikke kan træne. Anbefaler Annas træning til alt og alle der vil blive stærkere og sundere.

26 maart 2022

Antwoord van Anna Bogdanova

Tusind tak, Helle, fordi du ville dele din oplevelse. Hvor er vi bare glade for at læse om din succes med at blive stærk ud i at støtte din krop - både under træning og i perioder, hvor den har særligt brug for det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk med faglig kompetence og…

Fantastisk med faglig kompetence og forståelse for sine kunders behov.

25 maart 2022

Antwoord van Anna Bogdanova

Tusind tak, Helle! Det arbejder jeg utrætteligt på – at skabe løsninger, der nøje passer til de behov, som mine kunder oplever igennem livets forskellige faser.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg er ret skuffet

Programmerne er gode, og undervisingen er instruktiv. Jeg er ret skuffet over, at jeg ikke kan tale i telefon med Anna og teamet og få råd og vejledning telefonisk.

25 maart 2022

Antwoord van Anna Bogdanova

Kære Vibeke, tak for din feedback. Det produkt, du har købt, indeholder adgang til online programmer og personlige svar fra træningsspecialister i et lukket medlemsforum. Personlig telefonisk rådgivning er desværre ikke en del af dette format.

Jeg kan dog se, at min kollega har sendt dig nogle direkte links til de øvelser, du efterspurgte. Vil du gerne tilkøbe 1:1 rådgivning, så skriv til os i kundeservice, så finder vi en løsning!

KH Anna.