Super kvalitet læder og lækkert produkt. Jeg købte læderbetræk til safari- Stol. Det er virkelig lækkert og i god kvalitet. Jeg giver min bedste anbefaling
På trods af lang leveringstid, er vi meget tilfredse. Virkelig flot polstring på vores stole. God service med levering lige til døren.
Havde tidligere fået leveret seks Syv`ere med og uden armlæn til vores Pit Hein spisebord - og drømmen var nu en Børge Mogensen sofa og to H.W.Klein lænestole til TV hjørnet. Det hele skulle til h... Toon meer
Jeg sendte et par fotos af min slidte BM 2208, og fandt en tilsvarende på hjemmesiden som var restaureret. Vi aftalte en byttepris og ugen efter var det hele på plads. Jeg er imponeret over hvor flot... Toon meer
Handel med brugte design møbler.
6700, Esbjerg, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
2 dage fra modtagelse af bestilling til levering. Fremragende kommunikation på telefon og mail. Venlig og forsvarlig levering. Vil helt sikkert anbefale videre til andre.

Købte en Hans Wegner
Kunne ikke køre til Jylland og vi aftalte at facetime så jeg kunne se stolen.
Helt igennem en fantastisk service og oplevelse
Lene er virkelig sød og hjælpsom.
Kan varmt anbefales.

Antwoord van Anotherclassic
Et forkert valg , fik vi pengene tilbage for unden vrøvl, og vi fik anbefalet et andet som vi glæder os til at modtage.
Venlige folk.
Tak Kirsten sommer christiansen

Antwoord van Anotherclassic
Så de flotteste stole på nettet - de ankom problemfrit få dage efter.
Tak

Antwoord van Anotherclassic
God og hurtig bestilling af stole. sådan skal det være!

Antwoord van Anotherclassic
Stort udvalg, nemt at bestille, og hurtig levering. Sms updates undervejs i leveringen.

Antwoord van Anotherclassic
Jeg var meget tilfreds med hendlede hos dem 🙂

Antwoord van Anotherclassic
Så imponeret af det kom dagen efter jeg bestilte det.
Og meget flotte stole. Så jeg er meget tilfreds

Antwoord van Anotherclassic
kom til at bestille en forkert vare. problemet blev lynhurtigt løst

Antwoord van Anotherclassic
Super god service fra start til slut og fik svar på vores spørgsmål hele vejen igennem, stor anbefaling herfra.