Antikogdesigncompagniet Reviews 3

2 sterren
1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beklageligvis holdt aftalen ikke.

Efter en længere periode med dialog havde vi indgået en aftale om, at Antik og Design Compagniet skulle købe to malerier af mig. Vi blev enige om, at de skulle afhentes her i februar i forbindelse med deres næste planlagte tur til Sjælland. Aftalen var betinget af, at de naturligvis skulle verificere malerierne ved personligt fremmøde.

Fire dage inden aftalen meddeler de, at turen desværre er aflyst, og jeg foreslår derfor, at handlen alligevel gennemføres, og at malerierne i stedet sendes til dem med kurér. Jeg oplyser, at der er tale om pæne malerier i god stand, og at jeg har fået dem vurderet hos mere end én kunstforhandler for at sikre, at prisen er korrekt.

Efterfølgende modtager jeg en sms-besked om, at de trækker sig, med begrundelsen, at andre har været inde og vurdere malerierne.

Jeg har sagt nej til andre købere, fordi vi havde en aftale.

Når jeg læser andre anmeldelser herinde, særligt den negative, kan jeg konstatere, at Benjamin fra firmaet understreger, at en aftale med dem er en aftale, og at de ALTID holder deres ord.

På baggrund af mine erfaringer fremstår det mere som tomme formuleringer end noget andet.

Jeg er sikker på at de som virksomhed har de bedste intentioner, og mange glade kunder hvilket er grunden til jeg valgte dem til at starte med.

Desværre forløb det ikke i overensstemmelse med vores aftale.

14 februari 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse! Ville købe et sæt stole og en sofa og betalte 5000 kr. forud. Har ombestemt mig og vil tage én stol eller annullere købet. Nu beholder Benjamin fra Antik og Design Compagniet mine penge! Vil ikke sende den ene stol jeg har købt og betalt for. Meget dårlig service og snyd og bedrag. Kan ikke anbefale at handle med ham.

27 juni 2025
Review zonder uitnodiging
Logo Antikogdesigncompagniet

Antwoord van Antikogdesigncompagniet

Kære Florence
Jeg ked af du prøver på og udstille min forretning negativ, når du ikke holder dig til sandheden, du har lavet en aftale med os på og købe af en sofa, samt 2 stole, sofaen var til salg til 8500kr. Parret kostede 12.500kr hvorefter du fik rabat samt fragten. Den samlet pris blev 20.000kr så du har aldrig “kun” købt en stol. Da du ikke kunne betale alle penge på en gang forslår du en afdragsordning på 5000kr pr måned(hvor du betale den første til tiden) som der fremgår på fakturen er der i alt 4 afdrag hvorefter du så vil få leveret alle 3 møbler, ikke kun en stol som du siger du har købt? den eneste betingelse vi havde til den ordning var at de penge der var betalt vil frafalde hvis aftalen blev fortrudt og vi vil beholde beløbet som kompensation – bl.a. for reservering, håndtering og tabt salg, jeg vil gerne henviser til faktura nummer 973 som jeg sendte den 1/6-25 som du stadig mangler og betale? Men ved nærmer eftersyn kan jeg desværre se at der nok ikke er så meget og komme efter når man slår dit CVR nummer 38718649 op fremgår det tydelig af dit regnskab at det ikke har midlerne til og kan betale? Havde jeg vist dette på forhånd havde jeg aldrig lavet denne aftale, da jeg ikke ønsker og bruge tid på dårlige betaler - du skylder mig stadig 15.000kr eller 3 afdrag, som du hæfter for da du har lavet en aftale mellem CVR og CVR, jeg er utrolig ked af du ikke har kunne formå og betale dine regninger til tiden så vi står i denne situation, hvorpå du fremstiller mig som en fusker,når det er dig der har fusket mig og ikke betalt til tiden….

Hos Antik og design compagniet holder vi ALTID vores ord og en aftale er en aftale både hvad der gælder køb og salg

Det kan man Åbenbart bare ikke sige når man laver aftaler med Florence som er indehaver af Emotion center ApS….

Mvh Benjamin
Antik og design compagniet

Lees meer over geverifieerde reviews.