1. Telefoonbeantwoording

Met Antwoordservice Nijmegen is uw bereikbaarheid altijd goed geregeld. Of u nu uw telefoon continue wilt doorschakelen of voor een enkel uurtje. Alles is mogelijk. Wij zijn zo flexibel als u nodig heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn we er voor u. De uitvaartbranche vraagt als geen enkele andere branche om persoonlijk contact. Daarom heeft Antwoordservice Nijmegen een speciale afdeling hiervoor: Audias, dé antwoordservice voor de uitvaartbranche. Wij leveren maatwerk voor 24/7 bereikbaarheid.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Perfecte antwoordservice voor de uitvaartbranche

Antwoordservice Nijmegen (Audidas) is een zeer geschikte antwoordservice voor de uitvaartbranche. Kleinschalig maar toch groot genoeg om service en continuïteit te bieden.

22 oktober 2024

Antwoord van Antwoordservice Nijmegen

Beste Jos, dank je wel voor de mooie review!

Hulde!…

De kwaliteit van onze vorige partner liet te wensen over. Veel klachten dus moesten we daar iets mee. Audias is de beste keuze die we dit jaar hebben kunnen maken. Uitstekende dienstverlening zowel richting onze klanten als naar onze medewerkers. Fijne samenwerking.

20 augustus 2024

Antwoord van Antwoordservice Nijmegen

Beste Teun, Heel erg bedankt voor de mooie review. Wij ervaren onze samenwerking even zo prettig! Groet Carmen

AL 16 jaar PARTNER in onze bedrijfsvoering

AL 16 jaar een partner in onze bedrijfsvoering! Wij zijn al 16 jaar samen werkzaam in volle tevredenheid, àl het agendawerk wordt gedaan , in- en uitplannen, kleine problemen worden opgelost aan de telefoon, op verzoek worden secretariaatswerkzaamheden uitgevoerd, mails verzonden , etc etc. Niet voor niets werken wij al 16 jaar samen en Antwoordservice Nijmegen neemt ons erg veel werk uit handen! Onze cliënten hebben het ook altijd over het prettige telefoon contact! EEN AANRADER KORTOM!

19 augustus 2024

Antwoord van Antwoordservice Nijmegen

Beste Jeroen, 16 Jaar alweer, wat vliegt de tijd. Laten we er nog een paar aan vast plakken! Groet Carmen

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf, vriendelijke mensen die vakkundig te werk gaan. Absoluut specialisten in hun vak.

19 augustus 2024

Antwoord van Antwoordservice Nijmegen

Beste Robbert, Dank je we voor jou mooie review! Hopelijk mogen wij nog lang met jullie samenwerken. Groet Carmen