Zeer slechte ervaring met meerdere rij-instructeurs van de ANWB. Ze waren geen van allen gefocust op mij en waren vaak alleen maar bezig met de mobiele telefoon. Als er iets geregeld moest worden,... Toon meer
De geldmachine van de ANWB komt zonder service. Om af te spraken staat mijn dochter vaak meer dan 20 minuten in de wacht, de 'vaste' rij instructeur reageert niet op berichten, lessen zijn niet elke... Toon meer
Super slechte rijschool met slechte instructeurs die je amper iets leren. Ze zijn ongeduldig en hebben vooral een uurtje-factuurtje mentaliteit. Als je een klacht indient omdat je door een instructeu... Toon meer
Motorrijlessen gevolgd in Rotterdam. Ervaring was ronduit slecht. Tijdens de lessen was de instructeur steeds aan het kletsen met andere rij-instructeurs of leerlingen van andere scholen aan het begel... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De ANWB Drivers Academy is het grootste en meest moderne mobiliteitscentrum van Nederland. Er worden trainingen gegeven die variëren van een basis slipcursus tot Code 95 richtlijn vakbekwaamheid. Op een baan van ruim 10 hectare zijn technische voorzieningen getroffen om extreme verkeerssituaties realistisch na te bootsen en mensen te laten ervaren hoe te handelen in deze situaties.
Talingweg 120, 8218NX, Lelystad, Nederland
- 088 - 269 64 68
- info@anwbdriversacademy.nl
- anwbdriversacademy.nl
Doen!
Sympathieke instructeurs, duidelijke uitleg. Heel verstandig om eens te doen: je bent je meer bewust van wat er kan gebeuren en hoe je daar (hopelijk!) adequaat op kunt reageren in een noodsituatie.
Jammer
Een heel leuke en vooral leerzame middag. Aan het eind van de middag realiseer je je dat je echt je best moet doen om de baas over de auto te blijven. Even wat onachtzaamheid of nonchalance en de auto gaat met je aan de haal. Eigenlijk zou dit een onderdeel van de rijlessen of het rijexamen moeten zijn. Gewoon om te ervaren wat er kan gebeuren.
Jammer dat het onderdeel achterwielslip erg bruusk staat / stond ingesteld. Hierdoor kregen we niet de kans om te voelen hoe je uit de slip kan komen.
Met een opbouw in de instelling van de "remplaat" krijg je een beetje inzicht in wat te doen en kun je proberen in de goede richting te blijven kijken. Nu stonden we meteen achterste voren.
leerzaam en leuk
Het was een leerzame en leuke ochtend. Leerzaam in de vorm van ervaring opdoen in situaties die je kunnen overkomen tijdens het autorijden en leuk omdat het op een "luchtige" manier wordt gedaan
Leerzame en leuke dag
Ik heb de Grip en Slip dagcursus gevolgd en heb hier heel veel geleerd. Ik ga nu met meer zekerheid de weg op, zeker omdat ik nog maar net mijn rijbewijs heb. De instructeur gaf hele goed en bruikbare tips en moedigde ons aan om juist in de verkeerde situatie te komen, waardoor je het kon gaan oplossen. Ook was er veel aandacht voor de oplossing. Er was ook ruimte om te wisselen van auto's, waardoor je zowel in een automaat als een schakelauto kon rijden en dus met beide ervaring kon opdoen.
Het enige minpunt was voor mij dat we met een grote groep waren en dat ik daardoor bepaalde oefening (voornamelijk de doordraaiende bocht) niet zoveel heb kunnen oefenen als ik graag zou willen.
Maar over het algemeen dus een zeer positieve ervaring die ik mensen zeker zou aanraden!
Leuke en leerzame ervaring
Leuke dag gehad.
Helaas te veel mensen waardoor je te kort in de auto's kon rijden en dus de oefeningen snel moest doen ivm het tijdschema.
Zowel theorie als praktijk erg leerzaam.
ervaring rij les
prettige uitleg van wat we moesten doen.
gevolg de tijd vlog om.
volgende keer een hele dag boeken.
Leerzame en leuke dag.
Goed om dit te ervaren voordat je het in het 'echt' gebeurd.
Mijn zoon heeft wel rijervaring, maar had nog geen REM-ervaring. Nu wel inclusief uit de slip raken.
Theorie en praktijk goed in dagelijks situaties te gebruiken, instructeur heeft wel onothodoxe methode.
Goede training met flexibele opstelling (gebruik automaat). Instructeur wil wel een leersituatie creëren en stimuleert cursisten om net iets meer te doen, dan ze eigenlijk willen. Hierbij wordt geschreeuwd en ook tegen auto's geslagen en getrapt.
Gave ervaring
Beter 2 in een auto als je boekt voor 2 achterin geen pretje
Signalering pionnen beter het was vrij donker
A morning fun for father and son
Prima mogelijkheid om wat aanvullende rij ervaring op te doen
Goed uitleg, professionele begeleiding
Geweldige ervaring. Voel me nu echt zekerder op de weg.
We gaan nog een keer :)
Een hele leuke en ook leerzame cursus. Nu op naar de "drivers plus"
Goede cursus!
Was een zeer leuke en goede cursus om te volgen.
Mooie ervaring
Jaren geleden al eens gedan maar Leuk om weer een keer te ervaren ,
Top!
Een stukje vlotte theorie en gelijk aan de slag! Na afloop voelde ik me zekerder achter het stuur en ik heb bijzonder ceel plezier gehad! Aanrader!
Leerzaam en leuk
De slipcursus was leerzaam en leuk. Goed verzorgd en professioneel. De focus lag op het voorkomen en ervaren van het slippen met de auto. Wat mij betreft had de theorie van veilig 'uit de slip komen' nog iets meer aandacht mogen hebben. De mee aangeboden 'luxe lunch' kun je beter overslaan, die zit namelijk in een kartonnen doos. Verder zeker een aanrader!
Mooie ervaring!
Het was leuk om de grenzen van de auto, maar ook van jezelf te leren kennen! Er is meer mogelijk dan je denkt, mits je weet wat je doet. Dus ook in situaties beter handelen dan je al deed.
Het was geweldig
Aleen de groepen zijn te groot moet kleiner dat je meer kan rijden.
Zeer tevreden
Leuk dagje uit en handige vaardigheden om in het dagelijks rijden te kunnen toepassen. Leuke begeleiders en alles was prima voor elkaar.