Super handig en topkwaliteit ! Geen sta-in-de-weg standaard meer, maar een compact opgevouwen stevige standaard in een mooie tas. Erg blij met deze aankoop !

Snel ontvangen en super degelijke kwaliteit. De hangmat staat echt vlot.

Een heerlijke manier om de relaxen in deze hangmat. Makkelijk op te zetten en ook het opruimen is geen probleem. Een aanrader!

Sinds augustus 2024 importeren we de anymaka. een revolutionair nieuw ontwerp in de wereld van opvouwbare en compacte hangmatstandaards. Gewaardeerd door design platforms en hangmatliefhebbers wereldwijd. Als anymaka Nederland zorgen we voor een snelle levering, goede en betrouwbare service en begeleiding van de aanschaf en gebruik van de anymaka. Blijft voor de gebruiker ontspannen en genieten. Team anymaka Nederland

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

snel geleverd en goed verpakt.

snel geleverd en goed verpakt.
en top frame echt in 3 seconden op te zetten!

11 januari 2026

Antwoord van Anymaka

Beste Rens bedankt voor je reactie en positieve beoordeling.
We wensen je veel aangename en ontspannen uren in met je Anymaka. Met vriendelijke groet team Anymaka

Super handig en topkwaliteit !

Super handig en topkwaliteit !
Erg blij met deze aankoop !

25 augustus 2025

Zeer comfortabele hangmat

Zeer comfortabele hangmat.
Bijzonder makkelijk op te zetten,
Zeer stabiel frame.

11 augustus 2025

Antwoord van Anymaka

Beste mama en papa Bakker, fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn met de anymaka. Nog veel plezier en ontspannen momenten er mee. mvg

Super product!

Snelle levering, prettig contact, mooi product!

3 augustus 2025

Antwoord van Anymaka

Beste Hans, dank voor je mooie reactie en we wensen ook jou veel plezier en ontspannen momenten met je anymaka. Met vriendelijke groet

Compact, stabiel en comfort product

Enige tijd gezocht naar een hangmat, die makkelijk mee kan met de caravan. Uiteindelijk dit product gekocht. Super snel op te zetten en zeer compact weer in te klappen. Voldoet 100% aan onze eisen. Zeer stabiel en stevig. Prima materiaal.
Roel is zeer klantgericht en heeft verstand van zaken. Succes Roel.
Ron en Erica

6 augustus 2025

Antwoord van Anymaka

Hallo Ron en Erica, dank voor jullie reactie en mooie woorden. Wij vinden het nog elke dag een feest om mensen te informeren en blij te maken met een anymaka. We wensen jullie dan ook veel plezier en ontspannen momenten met juliie anymaka. Met vriendelijke groet, Roel en Greetje

Mooi gemakkelijk opzetbare hangmat

Mooi gemakkelijk opzetbare hangmat kan hem overal neerzetten zon of schaduw laatste heeft onze voorkeur 😎

21 juli 2025

Antwoord van Anymaka

Dank voor de reactie en je ervaring. Rest ons je zeer veel plezier en ontspannen momenten te wensen met de anymaka. Met vriendelijke groet

Snelle levering, goed contact top bedrijf

25 juli 2025

Antwoord van Anymaka

Beste Smit dank voor je positieve reactie. We wensen je veel ontspannen momenten in je Anymaka. Met vriendelijke groet

Goede hangmat

Mooie hangmat, stabiele, hoogwaardige constructie.
Vlot geleverd. Aanrader!

17 juli 2025

Antwoord van Anymaka

Hallo Joris, geweldig om te lezen dat je tevreden bent met je anymaka. We wensen jou dan ook veel ontspannen momenten. Met vriendelijke groet

Is iedereen aan te raden

Snelle levering, goede communicatie en een geweldig product!

29 juni 2025

Antwoord van Anymaka

Beste Ribbers, dank voor je positieve reactie. Rest ons je veel ontspannen uren te wensen in je anymaka

Zeer goede vriendelijke service

Zeer goede vriendelijke service. Snelle correcte levering en uitstekende kwaliteit van de producten.

28 juni 2025

Antwoord van Anymaka

Beste Dekker, dank voor vriendelijke woorden en positief bericht. rest ons je zeer veel ontspannen uren te wensen in je anymaka

Relaxen

Een heerlijke manier om de relaxen in deze hangmat.
Makkelijk op te zetten en ook het opruimen is geen probleem.
Een aanrader!

17 juni 2025

Antwoord van Anymaka

Beste Els en Jaap dank voor jullie reactie en nog veel ontspannen uurtjes toegewenst in de Anymaka

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, klapt zo in elkaar

28 juni 2025

Beste Daphne.
We zijn oprecht geschrokken van je reactie. Behalve dat de anymaka uitvoerig door ons is getest is hij ook in Amerika uitvoerig getest op duurzaamheid en betrouwbaarheid. We hebben dan ook geen idee wat er mis gaat.
We komen dan ook graag met jou in contact om te kijken wat er mis gaat en hoe we dit kunnen oplossen. We horen graag van je.
Anymaka Nederland Tynaarlo
info@anymaka.nl

Beste Daphne, we zijn nu een week verder en ik heb nog niets van je mogen vernemen. We staan altijd klaar om te kijken wat er eventueel mis gaat en hoe we dit kunnen oplossen. Zonder tegenbericht gaan we ervanuit dat het opgelost is.
met vriendelijke groet,
Team Anymaka Nederland