Super handig en topkwaliteit ! Geen sta-in-de-weg standaard meer, maar een compact opgevouwen stevige standaard in een mooie tas. Erg blij met deze aankoop !
Snel ontvangen en super degelijke kwaliteit. De hangmat staat echt vlot.
Een heerlijke manier om de relaxen in deze hangmat. Makkelijk op te zetten en ook het opruimen is geen probleem. Een aanrader!
Sinds augustus 2024 importeren we de anymaka. een revolutionair nieuw ontwerp in de wereld van opvouwbare en compacte hangmatstandaards. Gewaardeerd door design platforms en hangmatliefhebbers wereldwijd. Als anymaka Nederland zorgen we voor een snelle levering, goede en betrouwbare service en begeleiding van de aanschaf en gebruik van de anymaka. Blijft voor de gebruiker ontspannen en genieten. Team anymaka Nederland
Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snel ontvangen en super degelijke kwaliteit. De hangmat staat echt vlot.
Snelle levering en degelijke materialen met een stevige tas
snel geleverd en goed verpakt.
en top frame echt in 3 seconden op te zetten!

Antwoord van Anymaka
Snelle levering, alles compleet en goed. Gaaf product. Nu al zin in de zomer.
Hangmat standaard gekocht. Werd snel geleverd. Is makkelijk op te zetten en voelt degelijk aan.
Super handig en topkwaliteit !
Erg blij met deze aankoop !
Zeer comfortabele hangmat.
Bijzonder makkelijk op te zetten,
Zeer stabiel frame.

Antwoord van Anymaka
Enige tijd gezocht naar een hangmat, die makkelijk mee kan met de caravan. Uiteindelijk dit product gekocht. Super snel op te zetten en zeer compact weer in te klappen. Voldoet 100% aan onze eisen. Zeer stabiel en stevig. Prima materiaal.
Roel is zeer klantgericht en heeft verstand van zaken. Succes Roel.
Ron en Erica

Antwoord van Anymaka
Mooi gemakkelijk opzetbare hangmat kan hem overal neerzetten zon of schaduw laatste heeft onze voorkeur 😎

Antwoord van Anymaka
Zeer goede vriendelijke service. Snelle correcte levering en uitstekende kwaliteit van de producten.

Antwoord van Anymaka
Een heerlijke manier om de relaxen in deze hangmat.
Makkelijk op te zetten en ook het opruimen is geen probleem.
Een aanrader!