Het schilderij was mooi. Netjes ingepakt geleverd.Alleen de communicatie is slecht.Geen enkel bericht na aankoop gekregen. Via meerdere wegen geprobeerd contact te krijgen! Via mail en WhatsApp geen e... Toon meer

Helaas ontvingen wij geen bericht over de levering. Achteraf bleek onze bestelling bij de buren afgeleverd zonder een briefje bij ons in de brievenbus. De geleverde producten zijn prachtig.

De kwaliteit van het geleverde schilderij is top. Dat heeft ook te maken dat het een specialisme is van het bedrijf en men zelf de productie doet. Het enige dat jammer was, is dat de bereikbaarheid... Toon meer

Geen bevestiging gekregen van mijn bestelling. Reageren niet op mail en telefoon. Krijg gewoon geen contact en weer niet hoe het met mijn bestelling staat!

1. Decoratie- en interieurwinkel

Wij zijn Anywall en bieden betaalbare kunst foto's aan op plexiglas en aluminium dibond geproduceerd uit eigen productie. Daar naast hebben wij een ruime collectie aan prachtige poster inlijstingen en kunst u bij ons uw eigen foto's laten inlijsten.

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Hoogwaardige kwaliteit lijsten!

Anywall heeft er een tevreden klant bij!! Diversen lijsten besteld voor ons nieuwe kantoor. Lijsten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de verwachtingen. Snelle levering zonder schade!!

22 januari 2021

Inlijsten voetbalshirt

Vorige week een Ajax shirt ingelijst, super netjes en vlot geregeld. Complimenten voor Anywall!

17 januari 2021

Antwoord van Anywall

Fijn dat alles naar wens is gegaan!

Top aankoop

Ik heb hier verschillende fotolijsten besteld, ben super tevreden over hoe het gegaan is. Mijn huiskamer ziet er een stuk mooier uit. De site werkt ook heel handig. En een goede levering. Alles bij elkaar een top aankoop.

12 januari 2021

Antwoord van Anywall

Bedankt voor het mooie compliment Roel!

Kijken graag met je mee naar het perfecte plaatje! Goede service en erg vriendelijk. Ik raad het iedereen aan :)

11 januari 2021

Antwoord van Anywall

Bedankt voor het compliment, fijn dat alles naar wens is gegaan!

Super blij

Een enorm hoogwaardig schitterend assortiment. Staat het niet op de site, stuur een berichtje en er word een passende oplossing voor vele jaren plezier aan de wand gevonden.
Ook is het perfect verpakt!
Met andere woorden: Super!

22 november 2020

Antwoord van Anywall

Bedankt voor het erg mooie compliment Anja! Veel plezier met je inlijsting

Aanrader

Goede service en een hele goede kwaliteit, helemaal tevreden over het geleverde product! Ik raad Anywall 100% aan!

17 november 2020

Antwoord van Anywall

Bedankt voor het mooie compliment Kees!

Bedankt

Bedankt! We zijn er erg blij mee en een pluim voor de snelheid.

17 november 2020

Antwoord van Anywall

Erg fijn dat alles naar wens is, bedankt voor het compliment!

Perfect!!

Zojuist mijn bestelling ontvangen en ben zeer blij met het ontvangen product!! Goede kwaliteit en perfect te woord gestaan

4 november 2020

Antwoord van Anywall

Bedankt voor het mooie compliment Karin, zijn we blij mee! Geniet ervan

Top service

Helemaal blij met de mooie inlijsting.
Fijne service en verstand van zaken.
Zeker een aanrader!

29 oktober 2020

Antwoord van Anywall

Goed om te lezen Fabienne en bedankt voor het compliment

👍👍👍

snelle service, correct geleverd

Antwoord van Anywall

Bedankt voor het compliment Jeroen!

Prima service

Na een tijdje opzoek te zijn geweest naar een lijst van groot formaat (2 meter) uiteindelijk bij Anywall terecht gekomen. Zij hebben mij goed geadviseerd omtrent de materiaalkeuze en binnen een week was alles geregeld! Zeer tevreden over mijn kunstwerk aan de muur, het is iedere dag weer een genot om naar te kijken.

Antwoord van Anywall

Erg goed om te lezen dat je blij bent met de inlijsting, nog veel plezier met je mooie eyecatcher!

Prachtig eindresultaat

Erg tevreden over het eindresultaat van de ingelijste foto's, en daarbij de snelle service!

Antwoord van Anywall

Fijn dat alles goed is ontvangen Matthijs!

Reviews in alle talen tonen. (35 reviews)