Apexsoftconsulting Reviews 8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Volhardende Oplichter.

Volhardende Oplichter.

Het bedrijf (in de persoon van Pieter F.) levert niet na betaling. Na een goede ervaring met software bestellen, een laptop besteld. In principe kun je achteraf betalen maar op ‘verzoek’ van het bedrijf toch met 10% korting betaald (je kunt niet achteraf betalen).
Tot op heden is er niet geleverd. Na vele Emails en telefoontjes, geen laptop ontvangen of geld teruggestort.
Dit bedrijf opereert onder de namen "Officesoftware.be", “Software Licentie”, “Apexsoftconsulting, “Softwarestunt.com”, “Licentiedeals.com”, “licentiewinkel.be”, “software-distribution.com”, “softwarebestellen.be” en wie weet welke meer..
Pieter F. start na faillissement weer een nieuw bedrijf en gaat gewoon verder met zijn oplichtingspraktijken. Dus met z’n allen aangifte doen! Zo veel mogelijk!

Pieter Fierens
Meesterstraat 29
9100 Sint-Niklaas
Oost- Vlaanderen
België
Ondernemingsnr.:677751569

11 september 2025

Oplichters

Oplichters! Let op. Niets kopen en vooruit betalen. Ik wacht nu 8 weken op een IPhone en hoor de ene smoes na de andere. Zie ook de slechte reviews bij Softwarestunt. Is hetzelfde bedrijf.

15 juli 2025

3 Philips monitoren gekocht en betaald…

3 Philips monitoren gekocht en betaald in februari 2025 bij Licentiedeals - Apexsoft Consulting LTD BeneluxKantoor Amsterdam Tijnmuiden 59 Tel: +31 20 225 4818 UK Kantoor Londen 27 Old Gloucester Street Telefoon: +44 20 8638 054.

In eerste instantie werd er niet gereageerd op mails aangezien er niet geleverd werd. Na nog een aantal e-mails kreeg ik per e-mail te lezen dat de betaalde betaling teruggestort zou worden - wat natuurlijk niet gebeurde.

We hebben aangifte gedaan van oplichting - het bedrijf schijnt bekend te zijn...

24 februari 2025

Apexsoft consulting Ltd onbetrouwbaar

Apexsoft consulting Ltd is een onbetrouwbaar bedrijf. Aanbiedingen van laptops, vooruit betalen, nooit leveren. Telefoonnummers niet aangesloten. Steeds andere email adressen, licentiedeals.com of softwarestunts.com. NIET MEE IN ZEE GAAN!

6 mei 2025

Zeer slecht

Zeer slecht, beloven je een laptop je moet eerst geld overmaken maar krijgt daarna nooit meer iets te horen
Belachelijk
Nooit hier iets kopen
Je kan zo genaamd niks met creditcard kopen en moet het perse overmaken

3 maart 2025
Reviews in alle talen tonen. (8 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken