Mijn dochter heeft 30 euro besteed aan armbandjes en niets gekregen, zelfs geen antwoord op een mailtje. Een heel jammere zaak !
Ruim twee weken terug een armband besteld, nooit meer iets vernomen. Op mail wordt niet gereageerd. Zeer slecht bedrijf, niets kopen!! 8/6 update: fijn dat jullie zsm contact op gaan nemen, ik wach... Toon meer
Armbandjes set gekocht en werd in een mooie verpakking geleverd. Als cadeautje aan een vriendin gegeven, maar armbandje was binnen een uur al kapot, brak gewoon vanzelf. Na 2 emails en een contactf... Toon meer
Mensen keken ook naar
Niets gekregen
Ontzettend slecht bedrijf
Ontzettend slecht bedrijf. Mijn nichtjes hebben voor hun moeder voor moederdag van hun eigen geld drie armbandjesbesteld. Nooit iets gekregen. Mijn nichtje heeft er nog achteraan gemaild, maar ook daar heeft ze niks meer van gehoord.
25 euro is voor kinderen een hele hoop geld! Ontzettend slecht dat jullie hier zo mee om gaan. Waardeloos bedrijf
Ontevreden
11 maart ketting besteld voor verjaardag vriendin, nog niets ontvangen, 2x mail gestuurd met de vraag wanneer het artikel geleverd gaat worden, geen reactie. Ik hoop nav van dit bericht wel reactie en levering van de ketting!
Ik vraag al weken om een retouradres…
Ik vraag al weken om een retouradres omdat ik gebruik wil maken van mijn wettelijke bedenktermijn. Nu weken verder en nog geen adres ontvangen en vragen ze via Klarna nog een boete erbij ook. Mijn advies is hier niks te bestellen.
Oplichters
2 weken geleden een cadeau besteld voor mijn vrouw. Niks ontvangen geen reactie op mijn e-mail. Het enige wat je krijgt is een vaag track & trace nummer. Maar als je die aanklikt krijg je net zoveel informatie als mensen uit de 15e eeuw. HIER NIET BESTELLEN!!

Antwoord van Aphrodite Store
2 weken geleden ketting besteld.
2 weken geleden ketting besteld.
Niets ontvangen.
Je krijgt als je contact opneemt inderdaad een reactie van ene Tessa dat ze het na zal kijken.
Dat is natuurlijk vreemd.
Als je terugmail heb je het nagekeken normaal gesproken.
Geen communicatie
Meerdere malen contact opgenomen wb bestelling. Geen reactie. Gevraagd of ze me willen bellen. Geen contact. Zij zijn telefonisch niet bereikbaar

Antwoord van Aphrodite Store
Groteoorbellen.nl hoort hier ook bij en ze leveren NIET
Een ster is al teveel. Ik heb via groteoorbellen.nl besteld, wat ook hier bij hoort. Divers malen gebeld en gemaild, 1x een reactie van een Tessa ontvangen dat ze het uit gaat zoeken maar daarna weer niets meer gehoord. Hoe krijgen we deze site offline zodat er niet nog meer mensen gedupeerd worden?

Antwoord van Aphrodite Store
Eigenlijk mogen ze niet eens 1 ster…
Eigenlijk mogen ze niet eens 1 ster krijgen! Nooit iets bestellen, je krijgt niks binnen en word niet gereageerd op mail! Walgelijk

NIET DOEN
Ik heb een aantal weken geleden ringen besteld en heb nog steeds niks gehoord. Ik probeer contact op te nemen met de shop maar ze zijn steeds niet bereikbaar en reageren niet op mijn vele mailtjes over mijn bestelling, niet bij bestellen!!

Antwoord van Aphrodite Store
Niets ontvangen en geen reactie
Mooie enkelband besteld. Tot nu toe niets ontvangen. Na deze reviews vrees ik dat ik er ook ingetuind ben :-(. Er wordt niet op mijn mail gereageerd. Zo jammer. Had inderdaad eerst moeten checken hoe betrouwbaar ze waren.
Bestelling geplaatst, maar niets ontvangen.
Bestelling geplaatst. Betaald en bevestiging gekregen. En daarna bleef het stil. Mail gestuurd, en toch even trustpilot gecheckt. En tjaa, hier staat nu ook mijn ervaring. 😔 Leerpunt! Eerst onbekende webwinkels op trustpilot checken, en dan pas bestellen. Jammer.
Zeer slecht.
Zeer slecht.. er staat 2 tot 3 werkdagen levertijd… ik wacht al 1,5 week mailtjes gestuurd, niet het fatsoen om überhaupt te antwoorden! Absoluut niet aan te raden deze webshop.. oook geen telefoonnummer bekend! Slim
28mei een bestelling gedaan,nog niks…
28mei een bestelling gedaan,nog niks ontvangen of een mail gehad.Nu zelf een mail gestuurd ben benieuwd hoelang het duurt voor ik wat hoor..
Ben nog steeds aan het wachten tot er contact opgenomen wordt…trap er dus niet in!!!!Gewoon je geld kwijt,ga op een eerlijke manier je geld verdienen😡

Geen goede ervaring
Geen goede ervaring helaas met deze webshop.
Mijn bestelling was er na 2 weken nog niet. Op mijn mail (vraag wanneer mijn bestelling aankwam) werd heel laat geantwoord. Toen er uiteindelijk toch een antwoord kwam bleek het product niet op voorraad. Late constatering, 2 weken erna.
Ik heb mijn geld terug gevraagd maar tot op heden niet ontvangen. Slecht bereikbaar, heel traag in reageren en een bedrag terugstorten. Jammer!!
Dit zijn oplichters hun bedrijf heeft…
Dit zijn oplichters hun bedrijf heeft verschillende namen,nu onder de naam cadeauperpost.com. zelfde adres en telefoonnummer als Aphrodite store. Sleutelhangers besteld betaald niet ontvangen zelfs geen order bevestiging kan ze niet mailen of bellen beide kloppen niet.
Armband nooit geleverd
8/6 update: fijn dat jullie zsm contact op gaan nemen, ik wacht af, hoop dat jullie gewoon mijn betaalde bestelling verzenden ipv contact opnemen.

OPLICHTERS!
OPLICHTERS!!
Bestelling geplaatst en niks weer van gehoord, geprobeerd te bellen, nummer bestaat niet eens, mail gestuurd waar de bestelling blijft, wordt niet op gereageerd! Tot op heden niets ontvangen of mijn geld terug gekregen.
Triest om zo aan je geld te komen!!!!

Antwoord van Aphrodite Store
PAS OP! DIT ZIJN OPLICHTERS!
PAS OP! DIT ZIJN OPLICHTERS!
Artikel via de website besteld en betaald via iDeal.
4 weken later en nog steeds niets geleverd. Op al mijn mails is 1x een reactie gekomen dat het zou worden uitgezocht. Daarna niets meer vernomen en er wordt niet meer gereageerd.
Helaas daarna pas verder gekeken en internet staat vol met waarschuwingen. Dus trap er niet in. Bestel hier niets!
09-05-2022 update: na reactie aanbieder hier nogmaals gemaild en vervolgens geen enkele reactie.

Geen contact mogelijk!
Na 2 emails en een contactformulier ingevuld te hebben heb ik nu dus nog steeds geen reactie gekregen.
Schandalig!