Love it! Ik zocht echt naar een wax dat makkelijk uit te wassen was, en mijn haar dus niet te hard maakte. Deze deed precies wat ik nodig had! Wat het ook zo goed maakt is dat de ingrediënten natuurli... Toon meer
Voor mij is uiterlijke verzorging belangrijk en de mouse helpt mij om de style die ik wil te realiseren. Daarnaast heeft het een geur waarbij mijn partner helemaal fan van is, om die reden mag ik van... Toon meer
Snelle service en product van goede kwaliteit. Al mijn kale plekken en grijze haren zijn gedekt!
Was al een enig tijd opzoek naar een goede mousse, toen ik op de producten van Apollo terecht kwam. Het design en de kwaliteit sprak mij aan tot ik erachter kwam dat het mannenproducten waren (ik ben... Toon meer
Apollo Mencare heeft een sterke focus op het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan haar klanten. Het bedrijf gebruikt geavanceerde technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat hun producten van de hoogste kwaliteit zijn en aan de behoeften van klanten voldoen. Duurzaamheid: Apollo Mencare is zich bewust van haar impact op het milieu en streeft naar duurzaamheid in haar bedrijfsvoering. Het bedrijf heeft initiatieven opgezet om energie te besparen, afval te verminderen en milieuvriendelijke producten te ontwikkelen. Klantenservice: Apollo Mencare heeft een uitstekende klantenservice en zet zich in om klanten tevreden te stellen. Het bedrijf biedt uitgebreide ondersteuning en begeleiding om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten en bij het oplossen van eventuele problemen. Samenvattend, Apollo Mencare is een goed bedrijf vanwege zijn focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantenservice.
Dr de visserlaan 56, 3118XZ, Schiedam, Nederland
- 0639219266
- apollomencare@gmail.com
- apollomencare.com
Online besteld om maar eens uit te…
Online besteld om maar eens uit te proberen. De wax was snel geleverd en het product werkt echt goed! Ik heb nogal dik haar, maar een klein beetje wax was al genoeg om het verschil te zien.
Overigens bleef mijn haar de hele dag goed zitten dus ik ben er ontzettend tevreden over!
Ik was altijd al onzeker over mijn grijze haren.
Ik was altijd al onzeker over mijn grijze haren. Na een beetje zoeken op internet ben ik hier terecht gekomen en ben ik super tevreden over het product.
Na een knipbeurt bij TP Hair design…
Na een knipbeurt bij TP Hair design vroeg ik meteen aan de kapper of hij een haarwax heeft die grijze haar dekt. En raadde hij dit aan en ik ben mega tevreden !
Goeie indruk eerste gebruik!
Goede werking makkelijk te gebruiken en…
Goede werking makkelijk te gebruiken en af te spoelen.
Snelle service en product van goede…
Ik gebruik de black wax elke dag
Ik gebruik de black wax elke dag! Perfect voor mij grijze haren. En is nog eens makkelijk afwasbaar. Zeker een aanrader!