Apparatuurhuis

1. Elektrische apparatuur leverancier

Bij Apparatuurhuis.nl zijn we trots op ons assortiment bouwapparatuur van de beste merken. We bieden een breed scala aan hoogwaardige producten, van handgereedschap tot zware machines, allemaal tegen de scherpste prijzen. Onze missie is om zowel professionals als doe-het-zelvers van de juiste tools te voorzien om hun projecten succesvol te maken. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid zorgen we ervoor dat je de beste apparatuur vindt die past bij jouw behoeften. Kies voor Apparatuurhuis.nl en ervaar het gemak van online winkelen, uitstekende service en scherpe prijzen!

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Oplichters..heb kvk nr laten…

Oplichters..heb kvk nr laten controleren.
Volgens kvk zitten ze in Nieuwolda (bij Groningen)
Ga er deze week heen..kijken of ze dan ook zo stoer zijn.

Trap er niet in..ze heette nu klusaperatuur..zijn dezelfde Oplichters

4 oktober 2024

Ga hier niet mee in zee

Ga hier niet mee in zee. Ze adverteren op Insta. Je wordt door gelinkt naar een bestelsite. Iedere keer heet het weer anders. Aantal dingen besteld, maar nooit geleverd. Als ik weet waar ze zitten ga ik ze persoonlijk opzoeken. Zullen we eens zien wie zo stoer is om de mensen optelichten. Stelletje helden

15 mei 2024

Waarschijnlijk opgelicht 😡

Voor je betaald heb zijn ze te bereiken na de betaling hoor je niets meer ben ook benieuwd of ze op het adres waar ze gevestigd zouden zijn ze ook echt zitten.Schandalige praktijken zijn dit.

Oplichters!!!!!

Oplichters!!!!!! Geen betaling via de website mogelijk en er wordt direct via whatsapp contact opgenomen en een factuur gestuurd... Jajaja, daar gaat je geld!

Logo Apparatuurhuis

Antwoord van Apparatuurhuis

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Bij Apparatuurhuis verkopen we al onze apparatuur via onze webshop en bieden we geen betaling via WhatsApp aan, tenzij het gaat om grote bestellingen van vaste klanten.

Misschien heb je per ongeluk een verkeerd nummer geappt? Onze contactgegevens zijn te vinden op onze website, en je kunt ons altijd bereiken via contact@apparatuurhuis.nl.

We waarderen je feedback en helpen je graag verder. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen!

Team Apparatuurhuis

Doe het niet

Doe het niet! Oplichters. Je krijgt de spullen niet geleverd. Goede reviews zijn toevallig allemaal recent. Trap er niet in

Logo Apparatuurhuis

Antwoord van Apparatuurhuis

Bedankt voor uw feedback. We nemen klanttevredenheid zeer serieus en willen dit graag verder onderzoeken.

Echter, we kunnen uw voornaam niet terugvinden in ons klantenbestand, en we leveren helaas niet naar Duitsland. Dit maakt het moeilijk om op uw situatie in te gaan. We willen u graag helpen, dus als u meer informatie heeft of als er een misverstand is, neem dan alsjeblieft contact met ons op via contact@apparatuurhuis.nl.

Het team van ApparatuurHuis

Reviews in alle talen tonen. (9 reviews)