Hele late reacties + totaal geen motivatie om mij te helpen
Na een ongeluk te hebben gehad met de auto na het inhalen van een auto die door verkeersagressie aanzienlijk hard versnelde wat op dashcam stond kreeg ik eerst goed nieuw van Arag te horen. Ze zeiden dat ik een grote kans had de zaak te winnen of een 50/50 regeling te bekomen. Na een aantal maanden verder krijg ik te horen dat de tegenpartij hier niet akkoord mee ging en lag alle schuld bij mij. Ze zeiden dat ik maar moest zien dat het veilig was om terug in te voegen. Hierna kwam Arag terug met mijn standpunten waarop ze na een maand zonder iets te laten weten afkomen met “Uw beelden kunnen niet in uw voordeel behandeld worden en zullen dus ook niet als bewijs gebruikt worden. U reed in een zone 50 en bevond zich te dicht bij u voorligger en het inhaalmanoeuvre werd ingezet ter hoogte van een volle witte lijn.” Hier klopt ook gewoon niets van. Ik reed op een weg met toegelaten maximumsnelheid van 70 en begon het inhaalmanoeuvre bij een gebroken witte lijn. Mijn afstand had geen enkel invloed op het ongeluk. Na maanden heel traag contact te hebben behandelen ze me nog is op deze manier. Wat mij betreft wil ik 0 sterren geven.