Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har været en del af Arca siden begyndelse af 2026, og jeg synes bestemt det har været en god oplevelse. Holdene er overskuelige, så instruktørerne netop har tiden til at guide hver enkelt,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Elsker ARCA! Den beste beslutning jeg har taget å bli med min kollega på en Wod a friend trening! Sjov og lærerikt fra første trening og man merker progressjon ret hurtig! Hyggelig miljø og støtt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Altid god træning i værkstedet! Jeg har trænet i forskellige fitnesscentre gennem 25 år, men virkelig fået et nyt syn på helhedsorienteret træning hos Arca. Med fokus på mobilitet, styrke og cardio, e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Arca er Danmarks største udbyder af holdtræning af meget høj kvalitet. Vores tilgang til træning er unik og vi tror på, at du bliver bedre, sundere og stærkere af at træne med os. Arca betyder box på latin. En box er meget mere end et træningscenter og her er vi fælles om at træne. Fælles om at udfordre kroppen, lege, løbe og svede. Vi er ikke et fitnesscenter. Her er ingen spejle, ingen instruktør med mikrofon og ingen, er overladt til sig selv. Arca startede vi, da vi drømte om bedre og sjovere træning end hvad du kan finde i de gængse fitnesscentre – og fordi det ikke passede ind i deres verden. Vi ville bevæge os, uden at blive begrænset af æstetik, maskiner og monotone workouts. Derfor er dét, vi laver hos Arca ikke noget, du finder andre steder. I dag dukker tusindvis af medlemmer op hver dag op og træner, og selvom vi nu er at finde i alle de større danske byer, er det stadig din lokale box, du træner hos. Vi tilbyder ubegrænset træningsmuligheder i alle boxe og du bliver altid taget godt imod, uanset hvilken box, du træder ind i. Hver eneste box omfavner det helt særlige træningsfællesskab, hvor du kender din træner og hilser på ham og hende, du træner side om side med. Kom ned og træn med os i en af vores 20 boxe i Danmark.
Geschreven door het bedrijf

Denemarken

Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Arca
The customer service was really helpful and polite!

Antwoord van Arca
Det mest er super duper. Men holdene ligger på tidspunkter hvor jeg ikke kan være med. Derfor selvtræner jeg primært, så savner lidt socialt.

Antwoord van Arca
Jeg har altid været virkelig glad for at træne i Arca med kompetente trænere, søde medlemmer, samt meget forstående og rare folk på kontoret hos Arca. Jeg er desværre endt i nogle svære og alvorlige livssituationer, som gør det svært at få hverdagen til at hænge sammen. I den forbindelse har jeg kun mødt forståelse, empati og fleksibilitet fra personalet i Arca. Det har betydet enormt meget, for mig, da jeg stadigvæk fortsat gerne vil prioritere træning og fællesskabet i Arca. Jeg har kun de bedste anbefalinger til personalet hos Arca.
De bedste hilsener.
Anja

Antwoord van Arca
fleksible og løsningsorienterte, og hjalp meg med å finne en god løsning selv om situasjonen min falt litt utenfor de vanlige betingelsene. Rask og hyggelig kundeservice – veldig fornøyd!

Antwoord van Arca
God, kompetent og varieret træning, sjov og støttende stemning på holdene med fede trænere og sød kundeservice, hvis man skulle få brug for det.

Antwoord van Arca
Altid mega sød og hurtig ekspedition!

Antwoord van Arca
Den fantastiske træning har ændret mit liv. Det eneste jeg ku ønske var endnu flere hold i Gentofte

Antwoord van Arca
Jeg meldte mig ind via Arcas introtilbud til 10 kr. i foråret. Først efterfølgende blev jeg opmærksom på, at tilbuddet også indebar betaling for den efterfølgende måned.
Da jeg senere modtog en mail fra Arca om manglende betaling, skrev jeg allerede dagen efter til Arca for at få afklaret, hvad betalingen drejede sig om. Jeg fik aldrig noget svar.
Næste henvendelse kom i stedet fra Collectia. Jeg har siden forsøgt at kontakte Arca igen, men heller ikke denne gang har jeg fået svar.
Det er ærligt talt en virkelig frustrerende kundeoplevelse. Særligt når e-mail tilsyneladende er den eneste reelle mulighed for at komme i kontakt med Arca, og når man samtidig kan se, at virksomheden har tid til løbende at besvare anmeldelser her på Trustpilot.
Jeg ville meget hellere have løst sagen direkte med Arca, men det er svært, når man ganske enkelt ikke kan få svar.

Antwoord van Arca
De er venlige, lytter, fleksible og finder en god løsning.

Antwoord van Arca
Holdene er overskuelige, så instruktørerne netop har tiden til at guide hver enkelt, som har brug for støtte el. hjælp til at gennemføre øvelserne.
Enorm behjælpelig kundeservice som står klar til at gribe en, hvis der opstår et problem uden videre.
Virkelig fed crossfit i skønne Aarhus

Antwoord van Arca
God lydhørhed og udviser villighed til ikke bare at fastholde regler for at maksimere indtjening, men kommer kunden i møde med individuel tolkning som gør at det reelt føles som det fællesskab arca proklamerer de er. Keep it up!