Hicham is een grote oplichter. Heb 4 weken geleden olie besteld voor 40€ en tot op heden niks ontvangen. Hij reageert niet op mails, zijn facebookpagina is ineens uit de lucht evenals messenger. Op In... Toon meer
Het blijkt wel dat deze persoon van Argand ervandoor is gegaan met al het geld wat vele klanten in het afgelopen half jaar hebben betaald, zonder de bestelde produkten te leveren. Ik ben hier zó verb... Toon meer
Super tevreden over deze olie. Enige tijd geleden last gehad van haarverlies door stress. Arganolie heeft me echt geholpen om weer een gezondere bos haren te krijgen. Intussen ook al gebruikt voor mi... Toon meer
Super product, altijd snel geleverd ook in Corona tijden. Werkt optimaal na een consistent gebruik. Dankbaar dat ik dit product kon leren kennen en toepassen. In het begin sowieso een reactie, m... Toon meer
Ontvangen
Eindelijk heeft argand de producten laten leveren ,de excuses zijn aanvaard en blij met dit topproduct
Zeer tevreden.
Zowel de cosmetische als culinaire arganolie is van topkwaliteit!
Mooie website gemakkelijk om te…
Mooie website gemakkelijk om te bestellen , uitstekende service en schitterende productie. Gebruik Arjan
Olie om voeten en nagels te verzorgen. Sindsdien schitterende resultaten. Voeten glad en soepel en versterking van nagels aan handen en voeten. Een aanrader voor iedereen.
Niet twijfelen bestellen.
Ik kan niet meer zonder
Ik kan niet meer zonder! Ik gebruik het dagelijks!
Super product en perfecte service!
Betaald maar niets geleverd
Helaas eind juli enkele producten besteld en betaald.
Daarna nooit meer enige reactie gehad van ze. Als je ze belt krijg je gelijk een voicemail waarop men niet reageert. Als je ze een mail schrijft ook totaal geen reactie.
En daarna blokkeren ze reacties
Tevreden ondanks late levering
Intussen mijn bestelling ontvangen, heel content ondanks dat het wat langer duurde ,
Spijtig dat ze niet antwoorden op mail of Messenger indien de levering vertraging oploopt. Het product voelt heel aangenaam aan en zit in een handig flesje 👍
Zijde zachte olie die snel door de huid…
Zijde zachte olie die snel door de huid wordt opgenomen en middels de pipet eenvoudig te doseren is. Deze pipet heeft daarbij het voordeel dat er geen oxidatie van de olie kan plaatsvinden in de fles door rechtsteeks contact met de huid.
De huid is niet vettig na het aanbrengen.
Oplichting
Ik plaatste op 24 mei een bestelling en medio august nog altijd niets ontvangen, wel geld afgeschreven van mijn rekening! Mijn telefonische en e-mailberichten worden stelselmatig genegeerd en mijn reacties op facebook verwijderd. Ik kreeg in eerste instantie ook een e-mail over zogenaamd door bpost teruggestuurde zending. Bekend verhaal. Ik ga klacht indienen en aangifte doen van oplichting bij alle instanties die ik kan vinden.
Super tevreden over deze olie.
Super tevreden over deze olie.
Enige tijd geleden last gehad van haarverlies door stress. Arganolie heeft me echt geholpen om weer een gezondere bos haren te krijgen. Intussen ook al gebruikt voor mijn handen en nagels (ben zelf nagelstyliste) en heel tevreden.
Op een mooie Moederdag,
Op een mooie Moederdag,
'K zal 't nimmer meer vergeten, ging ik helemaal verstag...
omdat ik had gekregen
Een piepklein flesje olie...
Met naam 'Argand': een zegen!
De culinaire olie is een heerlijke olie…
De culinaire olie is een heerlijke olie met een fijn aroma en een mooi verhaal.
Geeft je salades een extra toets.
Heel tevreden
Heel tevreden over de service. De bestelling is tijdig aangekomen. De arganolie is van topkwaliteit. Het is een aanrader om hier iets te bestellen.
The Argan Olie brengt echt wonder
The Argan Olie brengt echt wonderen! Ik heb nog nooit een olie gevonden die zo natuurlijk aanvoel! Zeker het proberen Waard!!!!
Al 2 keer besteld bij ArGand en steeds…
Al 2 keer besteld bij ArGand en steeds super service . Op 20 juli nieuwe bestelling geplaatst en al 2 emails gestuurd , 1 keer gebeld op gsm en geen respons. Het verwondert me heel erg . Het rekeningnummer waarop ik betaald heb was veranderd....ben ik nu opgelicht ??? Hopend op een antwoord , groet ik jullie beleefd .
Om de huid zo gehydrateerd mogelijk te…
Om de huid zo gehydrateerd mogelijk te houden gebruik ArGand olie
Ik kan niet meer zonder! Top product!
Ik gebruik het dagelijks voor mijn haar, hierdoor glanst het mooi en breekt het veel minder snel af. Twee keer per week gebruik ik het ook voor mijn gelaat en eventuele droge plekken op mijn lichaam. Ik kan niet meer zonder!
Een échte aanrader
Een échte aanrader, topproduct, correcte levering en afhandeling.
Eenmaal je Argand hebt gebruikt wil je niets anders meer!
Heb het altijd in huis!
Heb altijd arganolie van ArGand in huis voor mijn beauty routine. Gebruik het zowel voor mijn huid als voor m’n haar. En de lippenbalsem voor het slapen gaan. Het heeft lang geduurd vooraleer ik de zwarte zeep eens geprobeerd heb, omdat ik er nog geen eerdere ervaring mee had. Maar ook daar heel tevreden van!
Super producten
Super producten. Zowel mijn kinderen als ikzelf gebruiken dagelijks de pure argand olie!